Louis még terv, akinek hazahoztuk múltkor a 600F-et, neki mennénk ki ruhát venni, az időpont még nincs lebeszélve, ha gondolod személyesen is jöhetsz :D. Elméletileg jövő hét. Nekem mind1, bármikor tudok magamnak szabit kiírni :DDDDD.
Hát nem hiszem hogy addigra hazaérnénk holnap :S. Olyan 20-21 körül szoktak az ilyenekról megjönni :D. Jah és ZXR9 lesz a felvezető :DDDDDD. Megfogom :D
Köszönöm!
De estére (18.45-re) jövök Pacsára dolgozni és előtte Khelyen is van dolgom.Tehát most nem fél bele hosszabb túra.
A Louis-os dolgot meddig kell megmondani?Körülnézek mi kell addig!
Már egyre nehezebb a nagy nyelés ebben az országban. Egyre nagyobbak a feszültségek, nem találni normális megbízható korrekt párt (ezért is tengek én is egyedül, lehet én is hülye vagyok ), mindenki arany tojást tojóra vadászik szóval erről van véleményem, de hagyjuk nem is ide való téma ez, és nem akarom magam felhúzni.
NA! Tiszta minden, lánc lesprayzve, készen a holnapi egész napos mocizásra :DDD. Már bizsereg is a popsim a sok kiülésre :XD.
Ausztria? Hát az úgy volt.... Néha összejön egy banda és mindig új meglepi útvonalra viszi el a többieket. Egyfajta verseny, ki tud jobb helyet (nem döntögetésre, hanem túrázásra szép tájakat), és egy ilyenre megyek. Szóval fingom sincs hova :DDD.
Senki nem volt közülük a múltkor Kőrösön, ha gondolod Jimmy szívesen beprotezsállak. De akkor kéne fix válasz, és hogy kb mikor végzel a melóval, mert akkor kideríteném az indulást, mivel még azt sem tudom :DD.
Jövő héten úgy néz ki megyek ki Graz-ba Louis-ba. Valakinek valami?
18:00-tól nem leszek, Garden-Party lesz, remélem Ridehard is jön XD, majd jól besöröztetem :D
Tudom de azért 3és fél év alatt annyi minden történt amit nehéz elfelejteni :S!Én most valahogy nagyon megvagyok Pasi nélkül szerintem annál többet ér a fiú lány barátság!:)
Én egyik nélkül se bírom (csak most nincs csajom :XD), a szakítás az élet rendje, ne várjuk megváltó kapcsolatokat manapság szerintem 28-29 éves korig...
Hát 5 napja ,hogy vége lett egy 3 és fél éves kapcsolatomnak szóval most ez ilyen fogadalom pasik csak haverok max..:D!
Most a motorozásnek élek :D !Annál nincs jobb és motor örökre hű szerelmem marad!
Szia JoceeHunt!
Khelyről kb 12.45-kor indulunk ,de inkább kicsit előbb..Hát csörgess ,ha mégis jöttök!
Merre lesz az Ausztria túra?Érdekelne az is,csak éjszakás leszek és nem biztos onnan az érkezés időben
Nekem pasi 1 az ami nem kell mostanába..:D!Van motorom nem ülök hátra :P!Hát csak szülői féltés ,hogy ne menjek messzire meg minden de majd egy idő után csak nem szabnak határt!:D
Akkor én vmivel nagyobbal kezdtem mint te Riding :P:)!
Hát nem hiszem hogy addigra hazaérnénk holnap :S. Olyan 20-21 körül szoktak az ilyenekról megjönni :D. Jah és ZXR9 lesz a felvezető :DDDDDD. Megfogom :D
De estére (18.45-re) jövök Pacsára dolgozni és előtte Khelyen is van dolgom.Tehát most nem fél bele hosszabb túra.
A Louis-os dolgot meddig kell megmondani?Körülnézek mi kell addig!
Lógj el majd otthonról, hogy barátnő látogatásba mész :DDD.
Menjünk a Balcsiparton majd :DD
Na Dia, elmegyek veled egyszer egy körre :DDDD
NA! Tiszta minden, lánc lesprayzve, készen a holnapi egész napos mocizásra :DDD. Már bizsereg is a popsim a sok kiülésre :XD.
Ausztria? Hát az úgy volt.... Néha összejön egy banda és mindig új meglepi útvonalra viszi el a többieket. Egyfajta verseny, ki tud jobb helyet (nem döntögetésre, hanem túrázásra szép tájakat), és egy ilyenre megyek. Szóval fingom sincs hova :DDD.
Senki nem volt közülük a múltkor Kőrösön, ha gondolod Jimmy szívesen beprotezsállak. De akkor kéne fix válasz, és hogy kb mikor végzel a melóval, mert akkor kideríteném az indulást, mivel még azt sem tudom :DD.
Jövő héten úgy néz ki megyek ki Graz-ba Louis-ba. Valakinek valami?
18:00-tól nem leszek, Garden-Party lesz, remélem Ridehard is jön XD, majd jól besöröztetem :D
Most a motorozásnek élek :D !Annál nincs jobb és motor örökre hű szerelmem marad!
Khelyről kb 12.45-kor indulunk ,de inkább kicsit előbb..Hát csörgess ,ha mégis jöttök!
Merre lesz az Ausztria túra?Érdekelne az is,csak éjszakás leszek és nem biztos onnan az érkezés időben
Akkor még várnod kell egy kicsit és irány túrák :D
Akkor én vmivel nagyobbal kezdtem mint te Riding :P:)!