Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én láttam az eseményt a Rend Őre konkrétan rádrántotta a kormányt nem tudom mit szólt volna ha utánfordul valaki és képenvágja
Hajrá Hord szurkolunk! Menni fog nem is kérdés
Na srácok ma délután 1kor lesz a rutin vizsgám .
Majd ha végeztem akkor szolok milyen lett.
Ja, egy észrevétel:
Nem tudom ki mit látott amikor haladtunk a déli parton, de ha kamera lett volna a sisakomon, akkor valőszínüleg egy elég érdekes videót oszthatnák meg a sportmotor olvasóival.
Fonyód környékén mentünk, tudom a haver sem valami nyugodt közlekedő (aki elől ment a gsxr-rel), de azért akkor is felháborító volt ami történt. A srác bár nem jobbra tartva, de a sávában ment és a szembe jövő sávban érkezett egy rendőrautó. A REND ŐREI a szolgálati autójukat rá rántották kedves motorostársunkra, úgy hogy a mi sávunkba át is jöttek (irányjelző, minden nélkül), a szándékuk (ilyesztegetés) egyértelmű volt. GRATULÁLOK az Uraknak nagyon szép képet mutatnak a Déli parton haladó Túristáknak, Nyaralóknak Magyarországról és a közbiztonságért felelős testületünkről!
Még mindig nem volt időm elkérni a haver kameráját de ha vasárnap megint megyünk (és veletek nem külön mint most!) akkor addig megoldom valahogy... Aztán azzal nagyobb tempónál is lehet felvenni az elötted levőt...
Közben jött az ötlet, hogy jó lenne lassan is menni ott fenn, és úgy fotót csinálni arról aki megy :XD. Majd legközelebb!
Köszönjük!
Legközelebb videókat is kell csinálni
Jok lettek a képek
és az utolsó
na, még egy adag
látom csak 6-osával engedi.
Fasza, megy ez. NEm e-mailban küldöm, mert ebcsomagolva 40 mega. Nyomom itt a képeket! Nagyjából kiválogattam, hogy ne csak bennem gyönyörködjetek :XD
Próba egy képpel
Olyan jó lett a kép! Olyan a fejem mint egy freskó...
hericsimi@citromail.hu
Tényleg jó volt,de szerintem veszélyes játék.Mondjuk az út haza sem volt veszélytelenebb.Zolival haladtunk.Kiégett a zxr Ezt jobban élveztem,mint a kanyarokat
Te Laci, nem téged láttunk a Vonyarci strandnál?
hogy lehet így képet felrakni, hogy ne a link látszódjon? Itt alul a képek beszúrásával?
hondalaci600@freemail.hu
Faszák a képek Laci! Én még kunyizom a mienket, email címeket kérek ha gondoljátok, cégtől elküldöm ott gyorsabb!
Köszönöm mindenkinek, naggggyyyooon jó volt a társaság!
Remélem még megyünk :DDD
Képecskék
Én még ittvok Pápán, a mai gurulás nekem storno
Sziasztok!

Semmi gond,jó utat aztán csak okosan
Sajna 2 nemjó csak később.
Laci,Sasa,ha nem mentek a 2 órásokkal,akkor eljöhetnétek velünk 4 kor a Fő téren!
Veszprém felé
Köszönöm József az információt és csak annyit mondanék hogy:
Naggggggggggyon Fasza
Jó Reggelt Zoltán
Annyit írnék hozzá hogy jön a Pöcök meg a Viki is és miattuk késünk egy kicsit,úgyhogy annyira ne siessétek el az érkezést!
Mert a Laci elvileg 2-ig dolgozik és Apátiban vesszük fel!
Andris most jött meg az sms
Hát a korábbi körrel mennék, előbb említett okok miatt is...
Nektek nem jo a kettes indulás kőrösre esetleg?