Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz, de én igazából úgy látom, mindegy ki hol kezdni és mivel, a lényeg a fejben van, ha ott nincsenek rendben a dolgok, mindegy ki mennyit motorozik kisebb járgányokkal nem?
Mi akkor a nagyobb túra vagy táv aminek nem ugorhatsz neki?
Keress egy motorospasit, és ülj fel hátra
Valahol el kell kezdeni
én 49ccm-vel kezdtem
Hát az biztos én még a 125-ösnél tartok !Igen de igaziból túl messzire nem mehetek nem engednek ősök nagyobb túrákra a motorral még:S!
Az 1000RR-ig meg kell szenvedni :DDDD, még lehet egy VTR is közbelép :XD.
Füredről csatlakozol köreinkbe?
Akkor tuti nem ő az :D Neki asszem egy régebbi Yamahája volt :D De már meg nem mondom ,hogy milyen:D!Akkor nem ismerem :S!
600 RR az se rossz gép !
A 600RR-t. Nem hiszem hogy ő lenne az, az enyém, már kicsit idősebb családapuka :D. Most vett egy Hanspree-t, autókereskedelemben melózik.
Egyik évfolyamtársam volt pasija asszem ! Ha egy Szabó Tomiról beszélünk!De nem tudom milyen motort vettél tőle?:)
Most látom Dia te Füredi vagy?
Szabó Tomit nem ismered? Tőle vettem a mocit, valamikor meg kéne látogatnom
Okés Okés értem én.. Én is ezt mondanám!
dehogy az! csak az MSN miatt írtam
Blande ? Csak nem ilyen csajozós féleség?:D
Am köszi az üdvözlést JoceeHunt !:)
Tegnap hallottam én is az infót. Valami csúszdás motoros pasi "terjeszti" hogy nem tudnak a szervezők pénzügyileg megegyezni és nem lesz nagyszabású 2-3 napos...
elmarad? melyik banzáj, a 22-i? remélem nem...
Köszi Laci, legközelebb szólok
Hali all!

Először is sza Dia, üdv itt, látom Blade nem hazudtolja meg magát !
BAkker tegnap nagyon bevettem a kókuszt, ma motorra se merek ülni :XD.
Jimmy a holnapi füredi kört le kell mondanom lehet, mert úgy néz ki mennénk túrázni Ausztriába 4-5-en max, és lehet hozzájuk csapódnék. Valami szalagkorlát nélküli szerpentines mindenes lesz állítólag. De ha mégse mennék velük, mikor indulnál? Ma már szépen lemostam a mocit, tegnap nagyon sakálkodtam egyet :D. Keszthelyen meg tiszta víz volt minden, és jó saras lett :(.
Ride! Lac megy Lengyelországba dolgozni, ma lesz valami búcsúbanzáj állítólag, remélem szólt!
Pólóra senki nem jelentkezett, pénteken megrendeltem őket kajak lesz! Látványterv megvan, de nem dobom ide fel!
Az igaz hogy Keszthelyen elmarad a banzáj?
lenyírjam neked?
Ide bozótvágó is kell.
Tessék Laci...
Jó lett mestermunka
Senki-semmit a plakátra? Hát szépek vagytok...
Rendicsek !Addig majd még gyakorlok ,hogy ne elötettek esetlenkedjek !
Értem!Hát,ha erre jársz írd meg itt és gurulunk egyet páran
Szia Jimmy1 hát még nem én nagyon új vagyok itt =D!Nem én Balatonfüredi :) de szoktam feljárni Keszthelyre is néha :)!