Ez igaz, de én igazából úgy látom, mindegy ki hol kezdni és mivel, a lényeg a fejben van, ha ott nincsenek rendben a dolgok, mindegy ki mennyit motorozik kisebb járgányokkal nem?
Tegnap hallottam én is az infót. Valami csúszdás motoros pasi "terjeszti" hogy nem tudnak a szervezők pénzügyileg megegyezni és nem lesz nagyszabású 2-3 napos...
Először is sza Dia, üdv itt, látom Blade nem hazudtolja meg magát !
BAkker tegnap nagyon bevettem a kókuszt, ma motorra se merek ülni :XD.
Jimmy a holnapi füredi kört le kell mondanom lehet, mert úgy néz ki mennénk túrázni Ausztriába 4-5-en max, és lehet hozzájuk csapódnék. Valami szalagkorlát nélküli szerpentines mindenes lesz állítólag. De ha mégse mennék velük, mikor indulnál? Ma már szépen lemostam a mocit, tegnap nagyon sakálkodtam egyet :D. Keszthelyen meg tiszta víz volt minden, és jó saras lett :(.
Ride! Lac megy Lengyelországba dolgozni, ma lesz valami búcsúbanzáj állítólag, remélem szólt!
Pólóra senki nem jelentkezett, pénteken megrendeltem őket kajak lesz! Látványterv megvan, de nem dobom ide fel!
Az igaz hogy Keszthelyen elmarad a banzáj?
Keress egy motorospasit, és ülj fel hátra
én 49ccm-vel kezdtem
Füredről csatlakozol köreinkbe?
600 RR az se rossz gép !
Szabó Tomit nem ismered? Tőle vettem a mocit, valamikor meg kéne látogatnom
Am köszi az üdvözlést JoceeHunt !:)
Először is sza Dia, üdv itt, látom Blade nem hazudtolja meg magát !
BAkker tegnap nagyon bevettem a kókuszt, ma motorra se merek ülni :XD.
Jimmy a holnapi füredi kört le kell mondanom lehet, mert úgy néz ki mennénk túrázni Ausztriába 4-5-en max, és lehet hozzájuk csapódnék. Valami szalagkorlát nélküli szerpentines mindenes lesz állítólag. De ha mégse mennék velük, mikor indulnál? Ma már szépen lemostam a mocit, tegnap nagyon sakálkodtam egyet :D. Keszthelyen meg tiszta víz volt minden, és jó saras lett :(.
Ride! Lac megy Lengyelországba dolgozni, ma lesz valami búcsúbanzáj állítólag, remélem szólt!
Pólóra senki nem jelentkezett, pénteken megrendeltem őket kajak lesz! Látványterv megvan, de nem dobom ide fel!
Az igaz hogy Keszthelyen elmarad a banzáj?