Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg a másik videómat, ott látszik hogy nekünk Ágicával és Lacival miben volt részünk
Jó lerészegedést
na én elbúcsúzom, megyek oviba, Vonyarcra a Tengerbe :DDD. Ott is valami garattágító progi lesz mint a múlt héten... Pedig 13-kor értem haza a tegnapi Kaposvári túrnéról :XDXD.
Szép estét!
Tettem fel egy vidit, amolyan hangzás-összehasonlításost
meg volt egy kis szabadidőm ma
Majd legközelebb
tegnap éjjel olyan viharban volt részünk,a sátor aljában állt a víz
sajna nem mert más programunk van
ááá,nem baj.jó kezekben van:)éppen azért jöttem haza mert a haverokkal had alkoholizáljon.még ezzel sincs baj csak másnap ne halljam hogy meg akar halni
Nem jössz jöttök le Siófokra a hétvégén?
szia 'girl
és az baj, ha a papa marad? hadd csajo... nézegesse a szebbnél szebb vasakat
jaja,kicsit sokat dolgozom hogy aug.első 8 napját itthon tölthessem.meg motorostalin voltam Dunakilitin,délután jöttem haza.a papa maradt még
Ha kifogtál volna egy hosszúhajó chopperes csávót, aki mellesleg a pasikhoz vonzódik... és ő a füledbe súgta volna, hogy "én kivettem a kulcsot a sátradból, és elhajítottam jó messzire"...
Nah akkor? - veszélyes dolgok ezek
De rég jártál erre?
hahóóóó
De mennék ám... csak nemtudom egy egész 7végére megint hogy tudok elszabadulni... Pedig ez a temérdek mennyiségű sör nem hagy hidegen

Holnap du. lehet legurulok Khelyre. Ahogy itt végzek mászok is le. Ha időben odaérek, akkor mennék énis gurulni!
Laci úgyis bekergeti a csajokat a sátrába...
Pacsán én is próbáltam nyomatni, vettem egy bilincset, mondom bemászok a buliba, rácsatolom egy csaj kezére és sunyim a fűlébe súgom: "A sátorban van a kulcs...."
De nem voltak csajok mire beértem a buliba, a hosszúhajú fiúkat meg nem szeretem :DDDD
Mármint hogy csak pasik lennénk nem azért hogy csajozzunk hanem hogy igyunk és ha iszunk akkor a barátnők csak zavarnak idegesítenek minket
Nekem is 2x volt rá alkalom, egyszer 1.ben 100 körül elemelte az elejét, és nem fogtam eléggé... másszor meg olyan 150-170 körül a pápai elkerülőn egy balos emelkedőn (nemtudom mi miatt ).
Nem veszélytelen dolog, de én szeretem ha kicsit önálló életet él a vas, és lehet (kell) vele küzdeni.
Egy darabig szerintem vasárnapra elfogy tényleg remélem ez ilyen ivós kambuli lessz csajmentes merr az én b nőm nem jön nem szereti ha iszom
akkor szombat lessz az elő fórum találkoóz garattágító
Az nincs, nekünk csaka sósvíz a lényeg, de szívesen várom időben az ötleteket meg a létszámot, mert a szállást úgy kéne foglalni (sátorhely majdnem annyi mint az apartman akkor máááá inkább téglafal...)
96 dobozza szerintem elég lessz egy darabig
Faszaaa! Gondoljátok át!
Még jelzek mindenképp. Úgy néz ki egy kawa zxr-9, 600 gsxr, 750 srad, meg én a hondával, kéne még 1-2 hasonló márkás, nehogymááááá
4 tálca rört tudok vinni egy a tanktatyóban 3 a hátizsákban
Megvan a pontos hely vagy hova gondoltátok?