Riding, ezt te se gondolod komolyan :DDD. Fosok, nap 2szer beszitált... Egyszer ugye bőven 100 felett, egyszer meg 50-el. Röhej, nem tom mi van, nem ráz a kerék...
Én megyek sátorozni bocsesz de tegnap ugy be találtam baszni hogy nam tudtam füredről hazamotorozni csak reggel most keltem fe de én elmegyek veletek szeretitek a sőrt? én 10 15 üveggel benyomok au tuti
Sátor mindenképp kell! Csak a cuccolásban tudok segíteni ha összejön, bár nem tom még mit akarnak, mert nagyon tengeres a hangulat. Horváth tengerpart 3 éjszakával nem érdekelne valakiket? Előreláthatólag eddig 3-4-en lennénk motorral, + 1-2 kocsi, Augusztus 20 előtti vagy utáni héten, de valőszínű hogy Aug 22 (reggeli indulás), 25.-e este érkezés.
Szia!Hívtalak ma 20asról..el akartalak hívni egy körre.
Voltunk Tihanyban.Hévíz,Zalaszántó,Sümeg,Tapolca(a kettő közt kurva jó az út)) Veszprém,Bfüred,Tihany,Zánka,Tapolca ,Khely.Vagyis nekem vonyarcon ért véget,...kifogyott a benzin .3an voltunk,egy Fazon,Zoli,aki 50körüli és vfr800al kibaszott keményen nyomja .Nagy szél volt,de azért jót mentünk.
Jó ötlet a Horvát tengerpart is.