Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te vagy az én emberem akkor mi ketten mehetnénk utánfutóval viszünk egy raklap szeszt.
Jó ötlet a Horvát tengerpart is.
Augusutus 20 után szerintem bentlennénk talán az asszony sem dolgozik akkor
Riding, ezt te se gondolod komolyan :DDD. Fosok, nap 2szer beszitált... Egyszer ugye bőven 100 felett, egyszer meg 50-el. Röhej, nem tom mi van, nem ráz a kerék...
Én megyek sátorozni bocsesz de tegnap ugy be találtam baszni hogy nam tudtam füredről hazamotorozni csak reggel most keltem fe de én elmegyek veletek szeretitek a sőrt? én 10 15 üveggel benyomok au tuti
Sátor mindenképp kell! Csak a cuccolásban tudok segíteni ha összejön, bár nem tom még mit akarnak, mert nagyon tengeres a hangulat. Horváth tengerpart 3 éjszakával nem érdekelne valakiket? Előreláthatólag eddig 3-4-en lennénk motorral, + 1-2 kocsi, Augusztus 20 előtti vagy utáni héten, de valőszínű hogy Aug 22 (reggeli indulás), 25.-e este érkezés.

Jönnél sátorozni?
Jocee, hadd szitáljon - meg kő fogni
Jahh, tényleg , akkor marad az, végül is borból jó a kannás
Blue 10L bor befér a hátizsákba mi kell még
Sok sör, egy tálcányi befér a tanktáskába is úgy nézegettem.
Köszönöm de ha tudok akkor szerzek én sátrat legalább a cuccokat be lehet rakni egy sárorba ha netán megeredne az eső
Ha össze tudom szedni őket, persze elvisszük!
Pacsán is oltári banzájt rendeztünk, egész nap csak ettünk, ittunk, rohadt kajak volt :DDD.
Ha elmegyünk,márpedig el kellene,akkor viszek sátrat abban elférsz még te is Laci
Ez komolynak hangzik ha megoldható lessz elvinnétek az én takaróm és sátram ? akkor a hátizsákban csak piát vinném több jut mindenkinek
Ha össze tudom szedni a bandát, akkor valszeg jönne egy kocsi is, hozná a 3-4kg pácolt tarját, a söröket, meg a tárcsát, mindent :DDDD
Hello
Kérdezd de még nekem is sátrat kell szereznem
Szia Hencsy! Mocidról miért nem raksz fel fotót?
Holnap valaki valamerre? Csatlakoznék 1-2 emberrel...
Kellemes estét motoros huligánok!
:):):)
hmmmm. Jónak tűnik :DD. Megkérdem a többieket, hány fővel jelentkezhetünk :XD ?
Szia!Hívtalak ma 20asról..el akartalak hívni egy körre.
Voltunk Tihanyban.Hévíz,Zalaszántó,Sümeg,Tapolca(a kettő közt kurva jó az út)) Veszprém,Bfüred,Tihany,Zánka,Tapolca ,Khely.Vagyis nekem vonyarcon ért véget,...kifogyott a benzin .3an voltunk,egy Fazon,Zoli,aki 50körüli és vfr800al kibaszott keményen nyomja .Nagy szél volt,de azért jót mentünk.
mi lenne a konkrét útvonal és kik jönnének?
Ide ki jönne esetleg(sátorral)mer én és 2 Siófoki ismerősöm tuti hogy megyünk kinek van kedve csatlakozni?http://www.ghostsmc.hu/index.p...