Köszönöm az üdvözléseket mindenkinek !
És igen tudom ,hogy a Honda jó választás imádooom is nem kicsit haneem nagyoon!:) Blande milyen lehetőséggel élnél?:D
Lányok ez a d.u.i meghívás nektek is szól ám... Még nem nagyon motoroztam lányokkal... Aki tud jöjjön tényleg... Csörgessetek meg:0630/3313918 vagy dobjatok egy sms-t...
Laci egy 1000RR nem játék ,több mint 3xannyi a lóerőbenne mint a Rollin motorjába a köbcenti... Lenne nemulass... Amúgy köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat... Aranyosak vagytok! D.u. jön valaki gurulni egyet? Akár Kőrösre is...
Rollin ezen gogdolkodj el:Eladó CBR 1000 RR 2006-os, 30ekm, magyarországi, 2 gyári kulcs, végig vezetett szervízkönyv. Szép állapotú, anyagi okok miatt áron alul! Hitel megoldható! Ára: 1,57mFt. Tel: 20/3508433 v. 20/2227783
Nem tudtál aludni?
Ajaj,elfelejtettem,hogy vasárnap éjszakás leszek.Tudunk menni,csak korábban kellene indulni.Mondjuk11óra? 84es mellett a vár alatti parkoló?
Persze,ismersz!
A végét nem néztem,szar volt a fék eddig.
1-2-3-ban néztem csak,de egyikben sem szabályoztattam,12000-nél váltottam...piros12500-tól,szabályzás kb 13000-nél.1:125,2:180,3:210 max pedig 220 volt.Majd megnézem egyszer,de nem nagyon érdekel..ennyi is bőven sok.Nekem inkább az tetszik most,hogy 2 személlyel 6.-ban nyugodtan előzhetek,nem kell kapkodni,meg váltani.
Még nem találkoztunk.Üdvözöllek!
Keszthelyi vagy?
És igen tudom ,hogy a Honda jó választás imádooom is nem kicsit haneem nagyoon!:) Blande milyen lehetőséggel élnél?:D
amúgy baráti az ár
Ezért nem aludtam még olyan korán
Vickyvel sikerült összemókolni a plakátot
Ajaj,elfelejtettem,hogy vasárnap éjszakás leszek.Tudunk menni,csak korábban kellene indulni.Mondjuk11óra? 84es mellett a vár alatti parkoló?
Sümegen hol találkozzunk? Buszmeg mögötti platz?
A végét nem néztem,szar volt a fék eddig.
1-2-3-ban néztem csak,de egyikben sem szabályoztattam,12000-nél váltottam...piros12500-tól,szabályzás kb 13000-nél.1:125,2:180,3:210 max pedig 220 volt.Majd megnézem egyszer,de nem nagyon érdekel..ennyi is bőven sok.Nekem inkább az tetszik most,hogy 2 személlyel 6.-ban nyugodtan előzhetek,nem kell kapkodni,meg váltani.
Csak óvatosan a kiégetéssel ketten....
Télleg kihajtottad már?mi a vége a vasnak?
Keszthelyről vki még?
Keszthelyről vki még?