Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imi, azért óvatosan azzal a zöldséggel, mert rád azért szükség van Ha APEH ellenőr lennél, akkor nem mondanám ezt...
Pacsa mellett Jimmy!
Kép?
A csajról amikor hanyatt dobon neki magam mert nincs kormánystabom? Majd valami térfigyelőkamera körül nyomom oksi :DDD?
Merre laksz?Kép lesz rólatok?
Ejj, de elhalgattatok. Közben megtaláltam álmaim LSL-jét :DD
Ez 85-be fog fájni a fene egye meg, de inkább mint egyszer valami buxát kukkolok és hanyatt dobom magam neki egyből minden kéregetés nélkül... :D
Bár sisakban mindegy,tudom
Beütésed tuti van...
szerintem tök mindegy közútra melyik.biztos jó lenne mindkettő.de kérdezz inkább a 600rr fórumban,vagy cbr vagy mi is van
szerintem tök mindegy közútra melyik.biztos jó lenne mindkettő.de kérdezz inkább a 600rr fórumban,vagy cbr vagy mi is van
Lehet,mert van egy kis Brad Pittes beütésem
Jimmy ilyen nekem is volt!
Benzinkúton jött oda hogy akarja a testem meg jön oda simogatni! De elzavartam mert mondom tankolok nem tűnt fel, meg még koszolja össze a drágaszágot, a kicikém!

Viccet félre téve azé tegnap sokan megbámútak, bár lehet csak mert Kék ott volt mellettem!
Hmmm lehet nem is engem néztek!
Várom a szavazatokat:

LSL vagy Hyper-Pro legyen a cucc? HA adtok hozzá akkor Öhlins-re is mehet a szavazás :XD
Nekem meg a pirosnál odaszól egy csinibaba:
"légyszi,csak legalább míg nem lesz "ZÖLD" addig tégy magadévá.." és félre húzza a bugyiját a szoknya alatt
Én azért vigyáznék ezzel a bekarmolva más sátrában alvással! Még a végén össze tévesztenek valakivel, és reggel csak azt veszed észre hogy sajog! És egy levél hogy: "jó volt veled"

Jocee ne félj majd össze kopik, nincs az olyan kemény anyagból!
A Hondák már csak ilyenek, vonzák a csajokat.
Múltkor én is mentem és a csaj lekapta a bugyit magáról azzal integetett.
Te jársz motorstalikra a nénik miatt mi?
Na egyszer elmegyek veled tanulni...
Be-be-beeee. Az én mocim meg olyan hogy 150 felett amikor megdobja a kátyú az elejét, akkor nem csúszik el, hanem 170-nél helyrehozza
Ezek a mai motorok csodákra képesek részegen nem szoktam motorozni akkor marad a sátor csak sajnos nem találom meg a sajátom tavaj is a francsem tudja hogy kiében landoltam de sikerült aludni egyet,nekem csak a nénik után forog vagy fékez vagy villant magától hm megfertőzték a Hondám a csajok nemm teheter róla én csak szegény áldozat vagyok
A zzr-en egyszer elaludt a csajom mögöttem ezen nem fog ,azt garantálom
Az semmi!
Az enyém olyan ha részegen felülök rá akkor haza talál magától! Addig meg kialszom magam rajta!
Nálam is olyan hogy magától kanyarodik nekem csak ép ülni kell rajt azt is csak azért hogy legyen rajt súly főleg ha csinos nénik mennek az utcán vagy motorral akkor mindig akar magától kanyarodni ez miért van?
Chat?
Én még úgyse reklámoztam!
http://www.warehouseshop.extra...
. . .
Naitt!
Az enyémen sincs mert ezekre nem kell! Ez precíz műszer, nem olyan mint a H ami lötyög meg lafog!
Ez ha ledöntöd lefekszik, igaz itt vigyázni kell hogy valami puha legyen alatta hogy a fényezés ne sérüljön!
Egyszer volt hogy picit bizonytalankodott így ahogy vissza emlékszem! Épp a zebrán toltam át és rámentem valami aknafedélre és akkor belengett 1-2 millimétert!
Mentem és is 7 essel és meglepően jó volt a futóműve
A kép igen ott készült de nem ott lett véve a motor kintröl jött teszek fel róla képet de a videót a mai napig nem tudom feltenni