Kawara nem kell! De viccen kívül -persze én még nem tudok véleményt mondani- sok helyen olvastam,hogy a 7esek hírből sem ismerik a kormánytelót Eddig annyit vettem észre,hogy ahogy beteszem a kanyarba,úgy is marad,ha gödrös akkor akkor sem ugrál el. Persze nem 160-nal próbáltam
Köszi Srácok!
Sajnálom,hogy nem voltam itt ...
Csak az a gáz nem bírok vele lassan menni.Mondjuk nekem a gyors még azt jelenti,140-180-nal jövök dolgozni .Szóval nem használom 7-8000 felett,ahol elvileg megindul . De nekem egyenlőre ennyi is adrenalinbomba De kur.a jó érzés,remélem nehezen múlik el..
Kékkel voltam tegnap pacsán meglesni Dzsimmi a nindzsádat.
Nekem azt mondta a kollegád hogy kocsmázni vagytok!
Kék azt mondta hogy amikor tiltásig húzta akkor fura hangja lett de kattant valami egy nagyot és utána már nem hangoskodott! Szóval én nem is mertem menni Kék után! Vissza toltuk a helyére és leléceltünk!
Szóval elég szép állapotban van így külsőre. Ami nekem teccett benne az Kéknek nem jött be és fordítva! Viszont sokkal de sokkal csendesebb mint Laci H típusú gépe, bár gyanítom ez azért volt mert beindítani nem tudtuk!
Pacsa után kehely felé iszonyú pocsék az út! Fel van gyűrődve nagyon és volt hogy alig kerültem el az út közepén lévő felgyűrt részt!
A masina tényleg csilli-villi, nézegettem a blokkot és háááááááát ...! Azé ezen még van mit takarítani!
Örülök hogy a levelet megkaptad!
Csináltunk videót kb 10 perc szerintem max holnap a Zoli feltesz a Youtuber-ra volt egy srác egy gsxr 600 al idom minden nélkül na ő ugy tud menni hogy szerintem ott nincs neki ellenfele az tuti
Szeva Kar!
Ne haragudj a tegnapiért,láttam a zöld levelet a tankomon
Naná,hogy 6kor kellett kimennünk,addig semmi sem volt,még is 21kor mentem haza.Újraéleszteni mentünk,így nem tudtam telefonálni sem.Majd legközelebb..
Mit gondolsz a zöldemről?
Kicsit megcsúsztunk tegnap, 22-re értem haza :DDD.
Bakker rájöttem, hogy kormánystabilizátort kell vennem. NEm tud valaki egy jó alig használt Öhlins-t?
170-nél fogtam egy kátyút, hát had ne részletezzen...
Utána meg lakott területen 50-el, bal kéz ugye a tankon, ismét kártyú...
Meg egy balfasz Egerszegen (ismét 50-nel), előttem ment, gondolt egyet be jobbra, és egy ívben megfordult (20-m-re ment előttem...), hát becidrizett a haver rendesen hátul, elég tanulságos tegnapi nap volt, de itt vagyok :XD.
Gyere már!A Hondások már megint...