Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van.Az én csajom megismerkedésünk után 2 héttel beadta a válópert
Blade be van indulva
Oké!
Akkor Sárvárra várlak a motorostalira :DD Mikor is lesz :DD ?
Oké pl: Siófok vagy Szombathely simán bevállalom vannak ott könnnyen megkaplató nénik ja meg Sárvár
na egyszer megnézem ezt a csajozos technikát Blade. Elgurulunk vmikor egy napra, és fogadunk vmibe, hogy szerzel-e egy nőt szexre aznap, ismeretlen terepen :XD
Én meg nem szeretek vesződni hetekig olyan csajjal aki foglalt pl és egy csomó időt elpazarolok rá és ugysem lehet több mint egy szex,de ha független is akkor sem vagyok a hetekid ismerkedjünk híve
Menek motortmosni, hogy csillogjon
- meg azért is, hogy ne csak a zöldek legyen nagyra a tiszta motorukkal
Ez így van blade. A könnyű prédát én mondjuk nem is szeretem.
Milyen dolog lenne ha a vadász is csak úgy nagyjából ráfogná a puskáját a nyúlra, s az már kiterülne...
Tudom de mindig az az igazi préda aki foglalt vagy baromi jól néz ki vagy a kigyúrt gyerek csaja na azokat is könnyen meg lehet kapni és ha lehet 25 től érdemes gondolkodni
Gondolom Blade. Hát Pacsán én is voltam talin, de ott nem sok scaj volt, vagy ha volt is akkor az más bringáján csücsül :XD
Polgárdiban jó nénik voltam és Pacsán is de akad Keszthelyen is bár nemrégóta lakom itt de van pár szép darab azóta járok este (futni) és bringázni is amióta láttam hogy micsoda csajok kocognak este a cicajosutakom Gyenesdiás felé a vasuttal párhuzamosan de csak azért megyek hogy nehogy valaki kirabolja őket vagy bármi más
akkó' nem, költözök De már tudod hol van a bolt, szal már nem az én lelkemen fog száradni a waka' újrafényezése
Polgárdiban nénizel Blade? Idén majdnem mentem én is, de nem tudtam szabit rendezni :DDD. Talán te találtad meg a cuccot a bálában :XD
Tegnap levettem
De csak ha fenthagyod azt az aranyos kis rókás matricát a faridomon
Légyszi,Köszi!
Nem csak a nénik miatt de 1 helyen a csajok álnak szerencsére az asszony pesti és nem érdeklik a motorok találkozóra meg végképp nem szeret menni bár motorozni tud de magyarul nem szereti addig jó nekem mert ha véletlen bekukkantana a fórumra vagy Polgárdiban járna lehet hogy lenne
Hát kössz, ha elestél volna, az én hibám lenne?
Majd egy sarokkal arrébb rakom a boltot
Póverszlájd nekem is volt,pontosan miattad
nem vettem... pusztán rosszul mértem fel a távolságot, és csak féket kellett tépni-nyomni-húzni mindent egyszerre
Nahmeg kisebb póverszlájdok, elfékezések... de hát nagy igazság a "power is nothing without control" jelmondat
Elvileg van fenn fotóm Jimmy! Kisbusz? És vettél stabot?
Lehet nem ártana
Én a második héten majdnem belemásztam egy kisbuszba a 84esen ca. 240el... Nah azóta más lett a felfogásom... / nem nézem az órát /
Asszem egy darabig vinnem kellene a Barátnőmet magammal...akkor normálisan megyek legalább
Rólatok=cbr és Te