Én most rakattam fel új gumit ,de nem égettem le a régit mert a széle még tök ép ,jó lesz a ringre... Amúgy ma nem tudok menni mert elhoztam magammal a kereket Pápára de nem hoztam magammal egy passzdarabot és annélkül nem tudták kicentírozni... Szóval holnap még vihetem centiroztatni és csak utánna tudom összerakni! Szóval ma nem lesz motorozás...
Már féltem hogy a zöldek kezdenek kissebbségeb kerülni itt!
Gratula a géphez, fotókról nagyon szép de majd élőben is látni szeretném!
Ja és ha a blokk szutykos lesz, akkor nem teszed zsebre amit tőlem kapsz!
Köszi!Valahol el kellett kezdeni.De még így is durva nekem ez.Majd szépen lassan próbálgatom.Bár már tegnap elgurult a gyógyszer ,de igyekszem visszafogni magam.
ÁÁ,szolgálat van nálunk és az 19.00-ig tart,ha más nem jön közbe,mert ha 6kor vonulunk akkor tuti a túlóra Ne várjatok rám,majd lesz még alkalom.Meg éjjel 1kor feküdtem le,ahogy tegnap előtt is.Kicsit aludnék már..
Srácok!Már mehetünk is gurulni
Megvan a ninja
Mikor lesz ez az esti motorozás és merre?Enyhén szólva hónap vége van nálam,de egy rövid körre kapható vagyok Tegnap mentem Vele már 220km-t éjjel 1 kor aludtam el... Okozott meglepetést is már Pápán megfordultam és az egyívesből jó kövér gázzal indultam el-mint régen a zzr-re- faszán drift lett belőle . . .
Ridehard
Hondalaci
vicc..
Gratula a géphez, fotókról nagyon szép de majd élőben is látni szeretném!
Ja és ha a blokk szutykos lesz, akkor nem teszed zsebre amit tőlem kapsz!
Megvan a ninja
Mikor lesz ez az esti motorozás és merre?Enyhén szólva hónap vége van nálam,de egy rövid körre kapható vagyok Tegnap mentem Vele már 220km-t éjjel 1 kor aludtam el... Okozott meglepetést is már Pápán megfordultam és az egyívesből jó kövér gázzal indultam el-mint régen a zzr-re- faszán drift lett belőle . . .