Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Holnap délután 4-5 felé kinek van kedve kerülni egyet?Badacsony,Veszprém,vmerre...
Eddig 3 an vagyunk az fix
Mi lesz Vonyarcon skacok?
Eléggé felhős az idő, meg másnapos is vagyok, de vonyarc nincs messze. Bár egy kicsit fosok ráülni a vasra így stabilizátor nélkül a szerdai esetek után. Fosok hogy a szar utak miatt egyszer úgy beszitál, hogy nem tudom megfogni :S.
Bocs, hogy nem szóltam, de máskorra tesszük inkább a vonyarci bulit.
14-16-ig ha jó lesz az időpont mindenkinek,akkor lemehetünk.
Rollin a csetet csak te nem használod,mi igen
Kiskar,Blue!
Most akkor jöttök vonyarcra?
Telefonon elérhető leszek
Ja és Kar!Jövő 7végén jönnek a hetesek Balatongyörökre hesszelni Számítok Rád!Nyaralást tessék befejezni szombatig!
Elragadott a hév ,nem figyeltem másra,bocs
Helo Jimmy tegnap 5 óra körül láttalak a kawával a shel kútnál előztél meg egy egy traileres l200 at integettem de nem vetted észere
Há csak én használom a chatet meg a Kiskar?!?!?! Vagy mindenki korán fekszik ?!?!
Épp hogy nem lenne kemény
húúha,az elég kemény lenne
Zöld Paradicsom? Még áll a -10%
Zöld plüssel bevonni a kawát?
Bazz,ez a műfű a szobában király ötlet Paradicsomból is csak zöldet vehet a Csajom,piros nem lehet otthon! Reggelihez zöldtea, és az ebédhez párolt ZÖLDség,este pedig egy kis zöldalma fagyi . A Green Peace-es ötlet jónak tűnik
De nem ám!Senkiről sem!

Jó a conti,nekem is az van elől ,race,hibátlan.A hátsó pirelli diablo már más tészta,hidegen ,fél-hidegen okozott meglepetést Melegen már jó,de erős kiképzést nem kapott még.
Jól van na kicsit későn keltem!megtehetem:),de nem sokáig!nah legyetek jók a hétvégén!a videó a kedvencek között landolt! ÉS MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK!aztán csak ügyesen MOTOREGEREK!
Persze, igaz.
Akárhányszor motorra ülök mindig megpróbálok a többet ésszel...alapon közlekedni, többé kevésbé sikerül is
azt nem szeretné itt senki sem olvasni, hogy "ha még lett volt 1mm gumim, akkor nem dobom el a motort"
Inkább maradjon az az 1 mili, minthogy annyival több kelljen, hogy meg tudd fogni
Komoly!
Még a talpbetét is..
Köszi Jimmy!igyekszik az ember
Nem sok jót mondanak ezekről a conti gumikról, amin őszintén csodálkozom mert nekem úgy tapad hogy ihajjj, kb 1 mili maradt a bal széléből a szerdai kör után ...
JoceeHunt!Nálam 1x szitált be az eleje, de az is azért mert csőgázon "erősen" bedöntve, kanyarba feldobta az elsőkereket egy jó nagy bukkanó , felért egy kisebb fekvőrendőrrel , de nem volt gond mert visszanyomta a teló az elejét egy pillanat alatt az aszfaltra, és vitt tovább uazon az íven...Így történt az eset
Köszi Srácok, és Hencsi!jobb lenne ha nem szemből sütött volna a nap.... de ahhoz délelőtt kellett volna menni....de akkor még alszok, de ahogy olvasom ezzel nem vagyok egyedül
Szép hétvégét mindenkinek:) Széles utat!
Ez még semmi... lépjél már be a Green Peace-hez, és ha már bentvagy pippolj el napi 1-2g zöldet
A lakásod kifestheted ződre, műfüvet rakhatsz szőnyeg gyanánt... legyél kreatív...
Wazze Jimmy lúdtalpas vagy!?
Ez már szerelem