Az igen!még egy cbr-es
Nem tudom még én sem mikor kéne indulni...
Laci 6 órát írt asszem, de majd holnap meglátjuk...addig még nekem is változhat a program...
Igazából a holnap késő délután lehet hogy jó lenne, csak nem tudom mennyire lesz kedvem :DD. A 3. embernek, akit megfertőztem a motorozással, holnap hozzuk haza Győrből a 600 F-jét. Mocival felfutunk, aztán szépen lassan haza :DDD. Szép futam lesz:)).
Ez egy jó 380 km-es kör, úgyhogy meglátom milyen állapotba leszek. Pláne hogy lassan kell jönnöm haza, mert az utat nem ismeri :XD. Mikor indulnál Keszthelyről?
Sziasztok, hűde elfáradtam...
Nem szeretnék árulkodni, Imi titkol valamit szerintem
Ma benézett hozzám, és nem autóban ült. És a ZZR-t már eladta... következtessétek ki
Amúgy szép a vas, le a kalappal, jó vétel volt - szerintem
Szeva HondaLaci! Bocsi de nem voltam gépnél azért nem válaszoltam! Hány km-es lenne ez a kis motorozás? nem tudom hogy eltudok-e menni. hánykor indulnátok?
Helló Józsi!
Igazán nincs mit
ha jól olvastam akkor holnap nem érsz rá, kár mert tervbe van véve holnap is egy kör...na majd összehozzuk!
Állat a gép
gratula hozzá
Na csak óvatosan aztán szólj ha ráérsz mindenképpen szemrevételezném a tricolort
Ridehard!
Köszönöm a meghívást, utólagosan megkaptam az infót a helyi kocsmárostól Kőröshegyre :DDDD. A kék mociról megismertelek!
Legközelebb ígérem megyek (ünk)!
Én holnap hozom a hátsómat gumicserére... Kicsit lekopott szegény! A Laci nagy segge miatt Sóval ma este szét kapom holnap megcsinálják elvileg holnap este nekem is jó! Elkérem a Niggertől a speckó kameráját és videózunk egyet! Ki jönne még? Ja és mikor akarnátok indulni? Mert nekem 19:00 elött nem jó!
Nem tudom még én sem mikor kéne indulni...
Laci 6 órát írt asszem, de majd holnap meglátjuk...addig még nekem is változhat a program...