Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv All!

Ki jön esti motorozásra Balcsira?
Minden másnap arra szédelgek!
Az esti motorozás az nem rossz.De csak lassan a Balaton-parton.Lehet gyönyörködni a látványosságokban .
Srácok!
Ismeri valaki ezt a Rollin,vagy mi,kicsodát? . . .
Emberek! Az a cipő! Készen vagytok!
Na meg jelzem hogy életben vagyok csak épp dolgozom meg nem vagyok sokat de igyekszem azért ( Már ha hiányolt valaki )
hát nemtudom... én még nem kérdeztem senkit igazából. én igen az tuti... bár múlt éjjel igencsak szívtam az őzek meg rókák miatt... valamelyiket úgy kellett kikerülni, valamelyiket meg ledudálni
Az esti motorozás amit beszéltünk Riding abban még ki lenne bent?
Nem rossz
Nah lesse mindenki milyen volt nekünk Zamárdi

http://www.youtube.com/watch?v...
Whehe
Felment a jútyúbra, már prokszesszolja
Nekem sem jobb hogy azt hallani hogy vedd be a cipőt minthoigy vedd be a ...........................mást nem
Nekem nem .

de ez a beszólás a videón... "hallod... vedd be a cipőt!"
nah konvertálva, már csak fel kéne szenvednem...
Még a végén lessz nekünk
Tudod mit? Nem vágok semmit, felkerül cenzúrálatlanul...
Már ha mobilnettel feltom tölteni...
Ja hogy az olyan részeket
Jólvan, csak kivágom az olyan részeket... .
Imi-Imi... így már nincs értelme kipróbálnod a Yamámat (próbálni, miket beszélek... megdugni... áááh ).
Sátoros videó? olyan is volt nem csak fotó? tegyed fel ugyesem sok embernek volt ilyenben része
Blue Hornet ide ha összejön elmehetünk http://www.ghostsmc.hu/index.p...
Nah már énis vagyok...
Nekem szombaton muszáj volt elindulnom esőben, mert este 7re hivatalos voltam vonyarcra szülinapra. Fél 6kor indultam Zamárdiból, ott még álltam vagy 10percet a vasúti átjárónál aztán meguntam. Boglárig még esett az eső, utána már csak az aszfalt volt vizes - meg a cipőm
fél 7 körül értem khelyre, zuhany, átöltöztem, és 18:58ra vonyarcon voltam
A tali nem volt rossz, bár az eső eléggé elcseszte a bulit.

Ha Laci hozzájárul, hogy feltegyem a sátoros videót akkor valahogy felszenvedem valahova
Beszélhetünk róla
Remélem összejön a vásárlás
Szia!Szerintem nem sok,sőt még éppen a hihető kategóriában van.Mert az én 91es gépemben 45e volt ,nem hinném...De 10év fölött már nem a km óra az ami számít. Holnap délután megnézem.Szerintem olcsó,..nekem végülis most 400 pénzbe kerül,ami egy 250ccm -400 ccm kategória ára.Ehhez jön, ÁLLÍTÓLAG a kuplung és váltó ,meg teló felújítva,meg olaj...200eft szervíz óta 6000km-t ment.Csak nem lehet szar
Az jó lesz.
Legközelebb bepótolunk mindent van pálinkám meg vagy 200l borom lehet termelni csak akkor kocsival megyek és jol feltankolok
Hát mi motorral voltunk, vagyis robogóval, de kikötöttük őket, hogy nehogy elszabaduljanak.