Emberek! Az a cipő! Készen vagytok!
Na meg jelzem hogy életben vagyok csak épp dolgozom meg nem vagyok sokat de igyekszem azért ( Már ha hiányolt valaki )
hát nemtudom... én még nem kérdeztem senkit igazából. én igen az tuti... bár múlt éjjel igencsak szívtam az őzek meg rókák miatt... valamelyiket úgy kellett kikerülni, valamelyiket meg ledudálni
Nah már énis vagyok...
Nekem szombaton muszáj volt elindulnom esőben, mert este 7re hivatalos voltam vonyarcra szülinapra. Fél 6kor indultam Zamárdiból, ott még álltam vagy 10percet a vasúti átjárónál aztán meguntam. Boglárig még esett az eső, utána már csak az aszfalt volt vizes - meg a cipőm
fél 7 körül értem khelyre, zuhany, átöltöztem, és 18:58ra vonyarcon voltam
A tali nem volt rossz, bár az eső eléggé elcseszte a bulit.
Ha Laci hozzájárul, hogy feltegyem a sátoros videót akkor valahogy felszenvedem valahova
Szia!Szerintem nem sok,sőt még éppen a hihető kategóriában van.Mert az én 91es gépemben 45e volt ,nem hinném...De 10év fölött már nem a km óra az ami számít. Holnap délután megnézem.Szerintem olcsó,..nekem végülis most 400 pénzbe kerül,ami egy 250ccm -400 ccm kategória ára.Ehhez jön, ÁLLÍTÓLAG a kuplung és váltó ,meg teló felújítva,meg olaj...200eft szervíz óta 6000km-t ment.Csak nem lehet szar
Ki jön esti motorozásra Balcsira?
Minden másnap arra szédelgek!