Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem motorral vagyok vagyis ha maradok akkor szerintem én is elázok bentről
Akkor meg belülről fürödtünk.
este 8 és 11 voltam
Akkor mi fürödtünk szerintem.
Na , most legalább majd megismerlek.
Én pestről jöttem a csajomnál voltam és keszthelyre menet benéztem kb 8 tól 11 ig voltam ettem egy jót lenyomtam egy sört és irány keszthely
mi a vip -sok mellett voltunk!
ejj! csúnya dolog így kihasznákni a lányokat!
Szia! Te is ott voltál? Merre táboroztál?
Mi a 2. sorban voltunk az eü. központtól.
Bár nem szoktam járni nagyon de mikor sátorral vagyok unk akkor idáig mindig sikerült beterelni egy két csajt a sátorba és nem csak aludni
hát motorostalálkozóra kifejezetten nénikézni menni fölösleges mert elég kicsi a választék szerintem
Én keveset voltam de nem volt rossz bár én csak a nénikért mentem mikor lessz az a kőrösi bigyó?
állítólag jó volt!
Hát volt mert vezetgettek de majd legközelebb maradok én is találkozón
komoly bajaim lehettek mert így sem emlékszek!
1000RR el voltam amin a Akra rendszer van még ott izéltetek hogy tépjem meg neki a gázt
micsoodda? én nem ásítok! bocsi de nem emlékszek rád! majd legközelebb jobban megjegyezlek
Rád igen be voltál ásítva
melyik Tamásra gondoltál?
Szia nem sok bent a kilóméter? mennyit szánsz motorra?
Hát lehet hogy az volt a baj hogy a csajokat figyeltem volt pár szép darab, bár hazafelé megáltam Fonyódon és jól elbeszélgettem egy csajjal kár hogy sietnem kellett mert máskép még bármi kijöhetett volna belőle bár mindenkinek ajánlom a figyelmébe aki szeret futni vagy bringázni hogy olyan csajokat lehet felszedni hogy csak na.Keszthelyen kedden este az állomás felé kocogtam elöttem egy szöke nagyon csinos csaj mondtam neki hogy mi lenne ha együtt futnánk aztmondta oké másnap viszont volt más is a parkban
Pedig ott voltunk. Nem néztél elég jól körül.
Ez igen Imi holnap már mész is motortnézni?
Hajrááá
Szerda nekem jo lenne kanyarogni...valaki?