Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahmostakkó... Kiaz, aki (jó idő esetén persze) eljön Zamárdiba? - ne csak a kezét tegye fel, hanem írja is meg
Eddig Laci, én... ?
holnap fene tudja mikor érek Khelyre... 3kor még dolgom van, szóval nem hiszem... ellenben szombaton én megyek, ha nem esik az eső mindenképp
Helló Blue !Nem hiszem h megállok zamárdiban, aktív motorozással szeretném tölteni azt a pár órát amíg ráérek holnap ...
szóval ridehard
Zamárdiba nem akarsz jönni holnap Riding?
Én úgy tervezem, hogy szombaton jönnék haza,a rossz időjárás jóslatok végett.
helló!ha tőlem kérdezed akkor holnap...legkésőbb du.-án3kor indulnék.
Gyere szombaton Kőröshegyre vagy Zamárdiba
helló
mikor akarsz motorozni ?
Hát péntek 90% h megyek, szombaton meglátjuk, ha nem lesz csapadék meg szélvihar akkor lehet...
de akkor is csak délutánig mert estére már haza kell érnem....
ombaton akkor nem is jössz?
Hát srácok nagyon nem tudom
Szombatra ítélet időt mondanak
Vasárnap meg már nem érek rá..
De holnap viszont szabad vagyok és jó idő lesz ha minden igaz, uhogy én megyek holnap biztos ami biztos!
Aki esetleg holnapra benevez a Kőrösringre az szóljon!
Már csak fél liter benzinem volt,6.ban mentem gáz nélkül
Zegről Pacsa felé? Gondoltam fölösleges 2est raknom, 1ben is eltötyörgök mögötted
Múltkori esőben is kilométereket vertem rátok
Pacsán is szombaton esett az eső, de belül jobban eláztunk, mint kívülről.
ha elkap az eső, akkor én gyorsabban fogok menni ám. szép nagy plexim van, bebújok mögé
Hát ,nem lesz ebből semmi
Üdv mindenkinek!
Hát az imádság ránk fér, mert most hallgattam a híreket és szombatra igen erős vihart jósolnak. Viszek magammal fóliát és esőköpenyt is meg az imakönyvet.
...látom azért megpróbálod menteni a menthetetlent
Jaj,naaa!Tudod,szegény beteg,finoman kellett vele közölni
Jólvan Imi... az én Yamahámat nem fogod megdugni asszem

- Ebből már nem mászol ki
Áááá!Ne izgulj! A többi csak egy is dugás volt.Megrántottam őket,aztán dobtam is Ninja az Isten még mindig a legjobb
Dzsimmi csalódtam benned!
Olvasgattam a fórumot és látom más márkák felé kacsingatsz!
Sőtt még ki is próbáltál párat!
Enyhít valamit a dolgon hogy azt hiszem azért hű maradtál a nindzsaérzéshez és a zéikszhéterrhez!
Na végre!Ennek örülök,hogy jobban vagy! De szólhattál volna..vigyáztam volna a hetesre .