Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lesz motorom... .
Mikor megyünk Kőrősre?
Mókus a minőségre megy azt mondta hogy búvárszivattyút még a lengyel piacon is lehet kapni nem kell neki a kawa
Jó gép az a honda! Ilyen kertek alatti motorozásra meg ütni-vágni ideális. Ezt a Mókus is tudja!
Én is traktort használnék ha szántani akarnám a kertet, motorozásra meg persze nindzsát!
Én nem áztam meg száraz volt az ut tudtam neki húzni
Helló! Nem áztál meg hazafelé? Mi szerencsésen hazaértünk, bár a robeszok megszenvedték a dombokat. Képeket majd holnap tezsek fel.
Mókus gépe,jajj milyen márka is?csak nem Honda
Pár kép:))))))))
Tomi annyit megér legközelebb én is bevállallak
Szép masina bár még csak képen láttam ilyet. A Km futása mennyire megbízható? Ha megvan mindenképp szeretném látni...
Ja lehet adok bele...acer aspire 5315. 90-be számolná,tehát elgondolkozom rajta.
Képek alapján nagyon szép!
Én sajna nem tudok neked segíteni a motorikus szemrevételezésbe, de ha notbúkot is adsz bele akkor azt meg tudom mondani mennyit ér!

Ha megvan a masina remélem megmutatod mielőbb!
A Barátnőm már elnevezte E.T.-nek A lámpák miatt.
http://www.hasznaltauto.hu/3120243_kawasaki_zxr750_1994

róla van szó.Segítséget a motor átnézésére gondoltam.Mosonmagyaróváron van
Szevasz Dzsimm!

Mibek kell segíteni? Hazahozni?
Szomszédba van egy IFA, feldobjuk a platóra és kész!
Szólj ha aktuális!

Milyen színű amúgy? Nekem a fekete-lilás teccik nagyon.
Asszem most csak köbcenti emelés lesz,fiatalítással várnom kell,viszont évet nem akarok kihagyni.Így veszek egy olcsó (remélem jó) zxr750et.A csúszókuplung ebben jelent meg elsőként ,állítható futómű,fordított teló,muzzy rendszer...szóval talán jó lesz egy darabig.Nincs értelme 7-800 ért venni,azok hasonló állapotúak,többre meg nem akarok benevezni most.szóval holnap,ha minden jól megy akkor megnézem.
Esetleg jönne vki segíteni?
Na Jimmy mi lesz a követekező? Ja és persze mikor?
esküszöm izomláz van a vállamban az autópálya miatt... Laci ez még sokba kerül neked!
Aha..valószínű engem láttál. Jöttem Zamárdiból vissza...
Jó volt a találkozó nagyon
Nem, én már sörözgetek
Na,mi van itt ?!Mindenki motorozik? .
Nekem az van Kék nem azt veszek!
Nah, remélem motort veszel ezek után, mondjuk egy Hondát.
Azért írjál ide még ha robogót is veszel,mint Rollin.
Ide ki jönne el?Hm?
Ágica!Téged láttalak ma a keszthelyi vasút melett?Intettél is ,aranyosan