Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ridehard számát vki tudja?
Délután ki jön?Sajna délelőtt dolgom van még,.Remélem nem délután jön a "vihar" A délutáni csapat ,mikor tali az ankernél?
minden tiszteletem a tiedé ,de a motor nem csak az enyémé volt,hanem a családé ,még odáig nem jutottam el hogy motoros ruhát vegyek,de teljesen igazad vann az dukál hozz
Akko 10 kor az Anker elött
Nem Te Laci hanem a tothlaci
Hol látsz te gixert?
Aztán te Laci, kié az a szép gixxer a képeid közt? Ha ilyen vasra van pénzed, nem kéne hozzá normális ruha? No comment...
Holnap ha az idő is engedi akkor aki jön Zamárdiba :10 órakor kellene találkozni főtér Anker bolt elött és vérjunk egy 20 percet félkor indulunk . aki viszont csak Kőrőshegyre jön velük viszont ! 4 órakor találkozunk a híd alatt!
Iwiw Lóki László Keszthely vagy 30 503 51 18
akkor teloszámom
06703623821

de felhivlak ha lehet
vagy van iwiiwed
Tomi van itt a környéken pár motoros csaj van Pacsán Gyenesbe Vonyarcon Zegen billenhet az az arány
MSN em az nincs
msn-ed van? enyem
tothlaci81@boglarnet.hu
Jaa nem úgy úgy van köszi... Csak motorozni! Mindig csak fiúkkal motorozok... Kéne pár csaj a csapatba hogy billenjen az ivar arány!
Jimmy ezt a hirdetést láttad?
http://jarmu.slando.hu/budapes...
Jól mutatna mellette az albínó nindzsám!
Hmm?
Nah ideértem Khelyre... finoman fogalmazva k*rva meleg van

Hallottam, hogy a TV-ben a holnapi vihart csak úgy emlegetik "az évszázad vihara"... mármint az elmúlt száz év, vagy ezen évszázad?

Nagyon remélem hogy most is tévednek ezek a jósok...
Sziasztok!

gsx-r 600 K5-höz keresek K&N szűrőt, esetleg keveset használt is szóba jöhet, eddigi legjobb ajánlatom 14 000 Ft. Ha valaki tud olcsóbban érdekelne.
Van egy garnitúra gyári indexem eladó!
Csaj kell Tomi? az lessz ott de lehet hogy jön a Kata még nem tuti az időjárás fügvénye ha szombat rossz az idő akkor megyünk vasárnap
Szóval srác mind a kettő? sehol egy csaj?
A Manó a szomszédom a hayabusával a Kykee pedig egy haverom Balatonfüredről egy gsr el
Hát,ez még egyenlőre "állítólag" eladás csak.400.000.-
Mit veszek?kb tudom csak,de addig inkább nem mondok semmit
Jimmy most akkor milyen gépet veszel? Mennyiért nyomod el a vasad?
Nekem elvileg jó a vasárnap is.Azért csak elvileg,mert állítólag jön vki megnézni/venni a vasat.De hiszem,ha látom Rossz időben én sem megyek,lesz még jó idő is,amikor szívesen megyek
Ki az a Manó mag Kykee? Srácok ha szar idő lesz én nem megyek ém már áztam el elégszer... Többek között két hete is Farkasgyepün! Olyan zivatar kapott el minket öröm volt nézni... Szóval ha nem tuti az idő akkor én kihagyom a túrát! Vagy tegyük át Vasárnapra... Akkor jó lesz!
Szerintem aki tuti jön Ridingsoul ,Hondalaci ,Manó, Blue Hornet,Kykee,Photonic, de van aki már elötte otlessz pl Csibewer