Pogi , reggel megyek feléd. Légy felkészülve, megnézzük. Nem kényszer , nem kell cserélni de kíváncsi vagyok rá. Ha már úgy is arrafelé megyek ennyit megteszek neked. De ha ott kiderül, hogy egy széthajtott szr, akkor otthagyjuk.
Most itt nem is arról van szó hogy tökéletes állapotúnak lenne hirdetve Annyi baja volt hogy a kipufogó könyök nem marad a helyén,mivel lenyalta a menetet a hengerről .Ami nem is lenne gond....kb800ft-bol megoldható tétel.
Eddig ezt amiket tegnap bemásoltam meg sem említette.......Szombatra szerintem már a főtengely csapágyakat is cserélni kell.... De itt a hirdetése :http://www.jofogas.hu/zala/Sim...
Éreztem, hogy kb. ilyen az eladó. Akár az általam megvásárolandó motor, minden jó, minden szép csak kicsit véres a torka. Persze ettől lehet jó motorikusan csak akkor ne ennyi legyen az ára.
Elmegyek veled és megnézzük. Ha csak ennyi a baj akkor semmi baj csak nagy eséllyel kell egy új dugó vagy koszos a karburátor esetleg a tankban van kosz, de ez megoldható. Az , hogy "pöc-röffrre indul" nem jelent semmit. az enyémben 0,9 mm-el kisebb volt a dugó a hengernél és hiba nélkül indult. 51-es simson legyen. Az sem számít hány sebességes hármas jó, 11-fogastól 17 fogasig lehet kapni első fogaskereket, és olyanra alakítod vele amilyenre akarod. A négy sebességesnek a negyedik lejtőn lefelé is sok.
Na ezt írta ma a gyerek...amikor érdeklődtem a simson állapota iránt :
müködni fog csak a gyujtáson kell állitani mert fél gáznál le fojt de ha szivatot huzol akkor megy mind az atom !4 meg lodul kicseréltem a sibertüt mert kikpot de pöcröf re indul ! :D megy hibba nincsen ! ujj gumi van elöl hátul fék jok ! elsö kicsit bekel zirozni de nincs idöm vele foglalkozni mert dolgozok és napi hazsnálatba van nem érek rá aval veszödni :D de más motorikusan jó !
Szerinted? Na ezt se nézem meg....már előre látom ahogy ütöm a kis buzit hogy milyen szart akar rám sózni kisköcsögök ezek.....
Oké....eljöhetsz velem. Bár itthon vagyok aug 17.-ig szabin.....nem is értem miért nem megyünk motorozni? Le kellene ugrani gyenesbe is.....kienni-inni a Hondalacit a büféjéből
Eddig ezt amiket tegnap bemásoltam meg sem említette.......Szombatra szerintem már a főtengely csapágyakat is cserélni kell.... De itt a hirdetése :http://www.jofogas.hu/zala/Sim...
Éreztem, hogy kb. ilyen az eladó. Akár az általam megvásárolandó motor, minden jó, minden szép csak kicsit véres a torka. Persze ettől lehet jó motorikusan csak akkor ne ennyi legyen az ára.
müködni fog csak a gyujtáson kell állitani mert fél gáznál le fojt de ha szivatot huzol akkor megy mind az atom !4 meg lodul kicseréltem a sibertüt mert kikpot de pöcröf re indul ! :D megy hibba nincsen ! ujj gumi van elöl hátul fék jok ! elsö kicsit bekel zirozni de nincs idöm vele foglalkozni mert dolgozok és napi hazsnálatba van nem érek rá aval veszödni :D de más motorikusan jó !
Szerinted? Na ezt se nézem meg....már előre látom ahogy ütöm a kis buzit hogy milyen szart akar rám sózni kisköcsögök ezek.....