Az enyém olcsó volt, (25 000 a tartalék blokkal) de szinte minden cserés volt rajta mint ahogy a tartalék blokkban is! Egy hónapot dolgoztam rajta reggeltől estig. Mert ha szombaton lesz esetleg elmegyek veled megnézni.
Tegnap a fülét tettem rendbe már nagyon kócos volt, de mára megint kezdhetem előröl tiszta latyak az egész eb. Nem értem minek csatangol ebben a vizes fűben?
Ez itt van a közelbe.....10 percnyire. De majd kiderül szombaton...milyen is az a motor.
Amugy van itt egy motorosbolt ,kibaszott rendes a tulaj És jobbára simson,Mz,meg ezek a régebbi tipusokhoz van alkatrész nála. És olcsón
Ma be is megyek hozzá,beszédem van vele........hátha ő is tud egy két eladó(csere)motort
Félre teszel havi 10 000-et, és meg lesz a 70 000-es. persze ez is cseles ! Mert az, hogy "nem volt hozzá nyúlva" azt is jelentheti , hogy mióta megvan, azóta nem lett cserélve olaj az első teleszkópban pl.
Igen az szép zuhé volt, főleg a jégeső. Bár most hazafelé B.keneséről jövet sem volt jobb nekem, csaknem 100 km szakadó esőben. Az esőköpeny ellenére átázott mindenem még a csizmám is beázott pedig az nem szokott.
Kb. olyan lehet mint amikor szerettem volna venni egy másikat a meglevő mellé. A fotókon aránylag jól nézett ki, telefonos egyeztetéskor meg tökéleseten működik minden, aztán amikor idehozták a kormányt alig lehetett forgatni. Szerinte a vezetékek miatt. Vissza is vitték ahonnan hozták, még szerencse hogy nem mentem el megnézni előtte.
Úgy is Te küldted a nyakunkra ezt a sok esőt
Bár.....szakadt rendesen,de tavasszal ültettem egy picike császárfa csemetét,kb mostanra 1méteres de vannak akkora levelei hogy be sem ázott alatta a talaj
Amikor Tinnye-i túra volt.....ha emlékszel még rá....na akkor volt ilyen kurva sok eső De jó is volt
Hát....bakker,irogattunk pár sort a simson tulajával. Ha az a simson is úgy néz ki ahogy a gazdája írni tud......nem sok jót nézek ki ebből az üzletből
De majd cseles leszek.....a másik motorral megyek.....és kilesem messziről hogy milyen az a motor
Pedig találtam 70-ért gyári állapotút....első gazdás,még a bolti papírjai is megvannak
Tudom hogy jók.....én se szoktam a sokat tankolni a dioba....1200-1300ft két hetente.
Csak ez már kezd nagyon pici lenni nekem,úgy látszik növésben vagyok
Ha kell segítek rendbe tenni! Mert ez a simo egy csoda. És mondom ezt a 750-es Honda mellett. Nem eszik 3 litert százon, és az a csöpp (átmérő:38,2mm) dugattyú viszi mint a szél. Meg voltam lepve amikor két heti használat után tankoltam 1476 Ft-ért
Amugy van itt egy motorosbolt ,kibaszott rendes a tulaj És jobbára simson,Mz,meg ezek a régebbi tipusokhoz van alkatrész nála. És olcsón
Ma be is megyek hozzá,beszédem van vele........hátha ő is tud egy két eladó(csere)motort
nem jött elő amíg zuhogott!
Bár.....szakadt rendesen,de tavasszal ültettem egy picike császárfa csemetét,kb mostanra 1méteres de vannak akkora levelei hogy be sem ázott alatta a talaj
Amikor Tinnye-i túra volt.....ha emlékszel még rá....na akkor volt ilyen kurva sok eső De jó is volt
De majd cseles leszek.....a másik motorral megyek.....és kilesem messziről hogy milyen az a motor
Pedig találtam 70-ért gyári állapotút....első gazdás,még a bolti papírjai is megvannak
Tegnap este felénk is leszakadt az ég rendesen, ennyi eső egyszerre ami leesett. Még a kutya is bemenekült a lakásba olyan égiháború volt.
Csak ez már kezd nagyon pici lenni nekem,úgy látszik növésben vagyok
Itt is lehet hozzá alkatrészeket kapni, de van még vagy három net-bolt ahol szintén!