Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....na ez fájt.......ez nagyon fájt én mint hátráltató tényező......
Amugy nekem is több partíciom van....én csak a kibaszott sok könyvjelzőm miatt ,a hozzá tartozó felhasználói és jelszó miatt fostam a telepítéstől. DE meg tudtam oldani....Beállítások,Biztonság,Mentett jelszavak....Na az ki irja melyik oldalhoz mi a fh.név és jelszó....PhotoScape...képernyő mentés és kész Mellette meg exportáltam HTLM fájlba a a könyvjelzőimet és telepítés után meg inportáltam. Most minden meg van Jaja....majd meg szokom ezt is
Ne rííjámá!
Óóó, hogy villám vágna bele, este P. Mobil aztán megyek dolgozni.
Először nekem is fura volt de aztán megszoktam. Annyi csak a gond vele, hogy pár program nem fut alatta, és nem is lehet telepíteni. Persze erre is megvan a gyógyír, szerencsére egy másik partícióra telepítettem és így használható maradt.
Majd keresek egy gumitokot neki.
Jó reggelt!

Hát mit is mondhatnék erre? Az az igazság, hogy nekem is jól jött a kis összejövetelünk. Utólag nem is bánom, hogy a pöri nem készült el időre, mert legalább így több időnk volt beszélgetni. Ezért is említettem, hogy a későbbiek során is szeretném ha összejönnénk. Egyedüli probléma, hogy neked viszonylag nagy távolságot kell megtenni és a Pogi is hátráltató tényező.
Jó reggelt!

Nagy a csend, hát hogyne lenne az. A buli után itt a munka hegy.
Tüzesróka......meeeeeeeert is?
Legyél nyugodt, majd megszokod! Neked guglid van, vagy tűzrókázol?
Adtam volna....
el...meg el is hagytam a fényképezőm tokját kurvára nincs meg.....lehet hogy menet közben amikor visszafelé fotózni akartam akkor pattant meg De nem számít.....csinálok helyette
Amugy tettem Winfos7-et a gépre....hát mit ne mondjak.....kicsit fura az xp után
Sajnos csöpörgött, az esőruha pedig itthon maradt! De majd legközelebb!
Kár hogy nem jöttél be....egész nap itthon voltam.
Sőt....3héten keresztül csak 3 napokat dolgozunk ......kell ide német tulajdonú cég mi
Ma voltam Zeegen, de nem tudtam bemenni hozzátok, mert az eső mosta a renncccámtáblát, és igyekeznem kellett üstöllést! Szerencsére nem "áztam el"!
Ne legyél már ilyen bőbeszédű ! Locsogsz-fecsegsz összevissza !
Finom vagyok és felmentegető: "Kicsit" "elsokalltad" B+ !
Szia Te......nagyon bebasztam multor? De kibaszott jó volt ott lenni
Mi a pálya józan életűek ?

Nagy a csend....már megint
Ez nem olyan fajta amit tologatni kell
Ne tologasd B+!
Jó estét Laci ! Köszönöm a vendéglátást! Egészen feldobott ez a vasárnap. Jól ment a motor jó társaság volt, ügyesek voltak a süteménykészítők, pedig nem is vagyok ilyen kiszolgáláshoz szokva! No meg jártam megint Nagykan Izsán! Elég régen voltam utoljára, még a hetvenes években. Éppen ideje volt!
Az èn autóm ennyit eszik 100 on
Jó reggelt!

Örülök hogy mindenki jól érezte magát, nekem meg jó érzés volt vendégül látni benneteket. Esetleg rendszert is csinálhatok az összejövetelből ha gondoljátok.
nekem nagyobb volt a fogyasztásom..... de ennyi belefér,ugy is ritkán iszok
Jó volt a sofőröm......bár a doboz szét verte a hátamat,de ez az utak miatt volt