....na ez fájt.......ez nagyon fájt én mint hátráltató tényező......
Amugy nekem is több partíciom van....én csak a kibaszott sok könyvjelzőm miatt ,a hozzá tartozó felhasználói és jelszó miatt fostam a telepítéstől. DE meg tudtam oldani....Beállítások,Biztonság,Mentett jelszavak....Na az ki irja melyik oldalhoz mi a fh.név és jelszó....PhotoScape...képernyő mentés és kész Mellette meg exportáltam HTLM fájlba a a könyvjelzőimet és telepítés után meg inportáltam. Most minden meg van Jaja....majd meg szokom ezt is
Először nekem is fura volt de aztán megszoktam. Annyi csak a gond vele, hogy pár program nem fut alatta, és nem is lehet telepíteni. Persze erre is megvan a gyógyír, szerencsére egy másik partícióra telepítettem és így használható maradt.
Hát mit is mondhatnék erre? Az az igazság, hogy nekem is jól jött a kis összejövetelünk. Utólag nem is bánom, hogy a pöri nem készült el időre, mert legalább így több időnk volt beszélgetni. Ezért is említettem, hogy a későbbiek során is szeretném ha összejönnénk. Egyedüli probléma, hogy neked viszonylag nagy távolságot kell megtenni és a Pogi is hátráltató tényező.
el...meg el is hagytam a fényképezőm tokját kurvára nincs meg.....lehet hogy menet közben amikor visszafelé fotózni akartam akkor pattant meg De nem számít.....csinálok helyette
Amugy tettem Winfos7-et a gépre....hát mit ne mondjak.....kicsit fura az xp után
Jó estét Laci ! Köszönöm a vendéglátást! Egészen feldobott ez a vasárnap. Jól ment a motor jó társaság volt, ügyesek voltak a süteménykészítők, pedig nem is vagyok ilyen kiszolgáláshoz szokva! No meg jártam megint Nagykan Izsán! Elég régen voltam utoljára, még a hetvenes években. Éppen ideje volt!
Örülök hogy mindenki jól érezte magát, nekem meg jó érzés volt vendégül látni benneteket. Esetleg rendszert is csinálhatok az összejövetelből ha gondoljátok.
nekem nagyobb volt a fogyasztásom..... de ennyi belefér,ugy is ritkán iszok
Jó volt a sofőröm......bár a doboz szét verte a hátamat,de ez az utak miatt volt
Amugy nekem is több partíciom van....én csak a kibaszott sok könyvjelzőm miatt ,a hozzá tartozó felhasználói és jelszó miatt fostam a telepítéstől. DE meg tudtam oldani....Beállítások,Biztonság,Mentett jelszavak....Na az ki irja melyik oldalhoz mi a fh.név és jelszó....PhotoScape...képernyő mentés és kész Mellette meg exportáltam HTLM fájlba a a könyvjelzőimet és telepítés után meg inportáltam. Most minden meg van Jaja....majd meg szokom ezt is