Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek megnézem Józsinak az imbuszt,oszt majd jelen..
Láttam én már olyan szagembert hogy az alu blokkfélre ráhuzta a satut betétek nélkül-biztos műa volt.
Úgy ahogy mondod, legalább a turisták tartsanak össze.
Szia!Király lesz akkor!Jó turistának legalább az akkumérője legyen jó!
Üdv Tomi!

Ezt nem akartam javasolni, mert még ide téved egy szagember azt leordítja a fejünket.

Tegnap nem bírtam magammal és szétdöntöttem a robogó elejét, hogy megnézzem miért nem jelez a műszer időnként. Az egyik forrasztás elengedett, az okozta a kihagyásokat. Közben találtam mégis egy lyukat az óra burkolatán alul ahol átvezettem a kábelt így többet nem kell félni attól, hogy esetleg elvágja a vezetéket a fedél.
Pogikám beteszed a háromszögkeresztmetszetű reszelőt a blokk meg a fog közé alul elől és letekered az anyát :),ugyanaz a blokk mint az enyém :)
Egy hasonló célszerszámot kellene alkotnod, persze hozzáigazítva a fogakhoz.

variátor rögzítő szerszám
jó zene
4 colos ridgid fogóval egy gyerek is lefogja.
Ha szereted a vonósnégyest, itt van egy kis zene:
http://www.youtube.com/watch?v...

"Feltöltődtek"!
Tegnap ittunk pántlikát aztán vörösbort, majd sört! Melyik árt jobban!
Helyes. Itt is voltak Jól néz ki mindkettő,látszik rajtuk hogy jót tett nekik ez a kis motorozás
Szép jó estét Pogi! Ideértek , már egy üveg bort meg is ittunk, sörrel együtt.
Te öreg......oda ért már az a két turista
Erre hogy tenném rá azt az izét? A külső fogas tányért kellene lefogni.....
Nem gond ám,nem töröm magam ezzel.....vagy viszik így,vagy kuka az egész. Nem szarakodok többet vele....
Olajszűrőfogóval ellent tudsz fogni. Én ilyet használok.
Nekem azt mondta egy ismerős, hogy ugyanaz mint a levegős. Vennék egyet 1250 Newtonos 12 000 Huf- de most léptem be a templom egeréhez segédnek.
szerintem az nem lenne nyerő....mert az akkor üt ha rányomod....a főtengelyen van a variátort lefogó anya........
Nincs valahol Zeegen egy szerszám kölcsönző? Kivenni egy ilyen elektromos ütve-csavarozót . ugyan azt tudja mint a "levegőskulcs" .
Hát ez jó szr helyzet!
nem...ez a baj. Sehogy nem tudsz ellen fogni....sőt vissza is légkulcs használata kell.....mert 100méter után lepörög az anya és akkor szétb@sz mindent.
Ja és kalapáccsal lazítva. Ellent-fogni lehet ?