Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem gondoltam volna, hogy még mindig "szomjas" vagy, hiszen majd egész nap esett?!
Mi köszönjük.Ha vmi ilyen kell irj-ócóbb mint Tapolcára menni!Oszt majd megessz..,nem isszuk.:)

A HONDÁBA is számoltam csavart!
De pénteken délelőtt még otthon leszel?
...Nem tudom hogy itthon lesz e,mert dolgozik hétköznap.Vasárnap már beszámítható állapotban leszek
Te Laci, hol találom a hétvégi motorostalálkozó netes oldalát? Tudod ami ott a Balaton vége fölött lesz?
Igen ! Köszönöm! Majd meghálálom! Legközelebb erre jöttök, még altatódalt is fogok Nektek énekelni!
Szia Józsi !

Épp nemrég ment el tőlünk a Tomi! Remélem tudod hasznát venni a csavaroknak.
Tomi, ma reggel hiánytalanul megjöttek a csavarok köszönöm!
Szép jó reggelt Laci! Esély van rá, hogy jó idő lesz, de ez a szar kevergő ciklon akármit is kikeverhet, biztosat nem lehet kijelenteni.
Tiszteletem Józsi!

Jelentem annyi eső esett, hogy lassan csónak kell az udvaron való közlekedéshez. Még jó hogy kitartott az idő amíg úton voltunk. Remélem holnapra megjavul, mert nem szeretek esőben motorozni és sátrat állítani.
Jó reggelt hegyi rabló!

Nem fog eltörni, évek óta így csináljuk, ahogy Józsi is írta ésszel kell csinálni és működik a dolog.
Azért jó lenne, ha szalonképes maradnál!
Még nem tudom, hogy mikorra esik, de Andi otthon lesz?
Viszek egy kis apróságot. Meg a kutyus oldalát is meglapogatom.
pénteken nem hiszem hogy elérhető leszek öreg. hegyi buliba kell mennem a kollégámhoz,délután bogrács meg pia ezerrel.....szerintem kész leszek mint a mateklecke
Miért törne? Okosan kell, hogy ne törjön. Majd megyek arra és megoldjuk, péntek, körül.
Ígéretekkel tele van a padlás.
Ne nyújtogasd.......mert meghúzom
Aztán ha törik a blokk?
Talán nagyon megrángattuk
A lába lyukadt ki? Hát az meg , hogy történt? Mert perverzek vagytok!

Köszönöm a csavart Tomi!
Jelentem ma szrrá áztunk volna,igaz Poginál lett volna hely egy fekvésre .
Imbusz megvan holnap posta-gumit küldjetek kissé nagy méretem van 120-70- 12-na erre varrjatok gombot.A guminőnek is kilyukadt a lába a táborban-el kellett kötni.
Látod Tomi, van a bornak jótékony hatása is, ha eleget iszol nem akarod megdugni az egylovas embert is . (ebben a sorrendben)
Na ezt nem írtam volna a helyedben, már megint adtál okot az élcelődésre.
Jelentem tisztelettel-hála a bornak- kitartott a gumim!