Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot motorosok!

Jelentem szerencsésen hazaértem a motorostalálkozóról bár az a közel 100 km szakadó esőben nem volt valami hú de jó.
Minek kell Neked a "hűsítő"? Abban akarsz mosakodni?
Akkor a 9. hónap után snájdig leszek?Igyekezni fogok!
Némelyik fotón látszik, hogy már majdnem a 8.-ik hónapban vagy! Pedig inkább nőnöd kellene! Nem áztál eleget a hévizi kifolyóban !
Különben is csak Andihoz akartunk egy kávéra menni,de Csepel többször utbaesett.
Meglátjuk milyen lesz ez a rendszámozási procedura-jövőre Tiszatóra kéne menni.Jöhettek előfutárnak,hűsítőhordozónak,szálláscsinálónak,stb.
Ja és az 5 nap alatti száguldozásunkkal nem értük el a két 50 -es Kymcoval a 800 kmétert,15 hiányzott.
Igen ! Meg! Félelmetes!
https://www.facebook.com/photo...
Józsi!Ide tettem pár képet a turáról,meg tudod nézni?
Pedig nem ártott volna! Nagyon nem!
Nekem,mikor megkarcoltam a Simsonnal a fiat bal hátsó indexburáját,küldtek egy levelet hogy 113 ezer ft ot fizettek ki,ezt fizessem be a mellékelt csekken a biztosítómnak.Én meg közöltem,mivel a bónusz nem változhat,besorolás csak egy van,akkor miről van szó?Netán kis biztosítási susmus?Meghát én már befizettem az éves biztosítási díjat.Ha kifizettem volna,valamelyik élelmes ügyintéző úgy zsebreba@ta volna mint a huzat.Érdemes lett volna beküldeni a levelet valamelyik bulvárhoz!De többet nem jelentkeztek!
Azt hiszem én is ezt fogom tenni. Olyan ez mint a CSÉB volt. Fizettem évtizedekig, és ennyi, oszt jóvan. 41 éve közlekedek nekem egy fillért soha nem kellett fizetnie egy biztosítónak sem, pedig van lakásbiztosításom is és még nem elég nekik, folyton aszogatnak és hívogatnak.
Már itt is az üzlet felütötte a fejét.Lám csak nem elég a napi 10 hívás az erőszakszervezetektől.Közölni szoktam mindegyikkel,hogy hívását rögzítem,adja meg nevét,címét-a sajátját-nem a cégét,utánna többet nem hívnak ugyanazok.Ez az uj világ-üzletkötés,ajánlás százalékért-kapanyelet megfogni , fizikai munka minimálér-isten ments! Természetesen semmilyen adat csak egy név.Ennyi.
Gondolom Neked 6-7-féle biztosításod is van?
Nem erőszak! okos ember felkészül a váratlanra! :)
Ahányan velem az utóbbi egy hónapban biztosítást akartak köttetni már ennem sem kéne, mert a pénzem 1 az 1-ben oda menne!
(Tűzkár vízkár épületkár Oszkár stb)
Szia Laci! találtam a hűtőben egy doboz sört, ami a te-ti tulajdonotokat képezte eddig. De most megivás tárgya lett!
Itt felejtetted B+! És így járt.
Pedig félretehetné nekünk aszályos időkre amikor téglákat köpünk! Jó reggelt kívánok.
Szia Tomi! Nem értem miért iszik annyit, hogy elfelejti hova támasztotta?!
Jelentem Csibe odaért- de telefonálás közben elvesztette a motorját! :) Reméljük azóta megtalálta.Mindenkit üdvözöl és jót bulizik-reméljük.
Lehet találkozunk B.kenesén, csak még nem tudom, biztosra ígérni, és azt sem, hogy a Hondával vagy a Simsonnal megyek! Majd kiolvasom kávézaccból, vagy pálinka-beöntésből belsőlegesen!
Jó reggelt!

Neki láttam megrajzolni a papír alapú GPS-t, aztán nemsokára indulok B.kenesére. Egyedül nem olyan jó mint társaságban, mert hiányzik a felvezető motoros barátom Tomi. Azért ha odaérek bejelentkezek neki.