Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egysulyban akartam lenni a két általad küldött csavarral,nehogy egyensulyhiány legyen!
Mennyivel? Biztos 30-al.
Szép reggelt Tomi! Tiszta csavarmilliomos lettem a jóvoltodból, 12-őt kértem erre Te küldtél 30-at! Köszönöm, de nem kellett volna. Egyébként ez a 30km/órát a nem normálisok találták ki.
Bicikliseknek kevés!
Igazábol nem is baj a sebesség betartatása. Ha emlékszel rá.....akármikor mentünk motorozni,lakott területen vagy 30-as táblánál mi sem mentünk nyélgázon.
A sok suttyó aki arcoskodik az agyon tuningolt gépeikkel,14 évesen...na ők szívják most meg de nagyon. Pl tegnap is elkenődött egy....csak a motor csúszott 60métert a karambol után. Kérdem én....akkor mennyivel ment a kispöcs?
Szia!Talán nem is az a legnagyobb probléma-hanem a sebesség betartása mondjuk egy 30 as táblánál,mikor az óra csak kb mutat jól.Betartod óra szerint és másnap jön egy 20 ezres csekk hogy tullépted 6 kmórával.Sajna még autóval is több ismerősöm aláfutott ennek.Ne is közlekedjünk.A motorszervizek pedig előre örülnek hogy mennyi dolguk lesz,tegnap tapasztaltam.
Pl ez is egy ilyen videó
http://youtu.be/RHz8jqrUQok
ÁÁÁ.....nehogy azt hidd hogy többet tud mint amit kellene....nézd meg egy két youtube videót....ausztriában minden napos dolog ez a teljesítménymérés. Az iskolák közelében,a fiatalokat állítják le és tartanak ellenőrzést. Komoly tuningolások esetén van bünti. Amúgy nem egy nagy durranás ez a dolog.....neked nem kell félned a robogód miatt.
Szia Pogi!

Legyen igazad de a belinkelt cikk szerint teljesítménypadra tették a robogókat és szerintem az enyém is többet tud mint az a bizonyos megengedett max. 45 km/ó. Akkor meg már jöhet a büntetés mindenki legnagyobb megelégedésére.
Nem kell vissza raknod semmit......nem lesz gond így sem azzal a motorral. Az a rendszámozás...az a biztosítás miatt lesz
Mesélték.....Itthon vagyok aug.17.-ig,gyere csak bátran
Adj Isten!

Meséltünk róla bizony, hogy is megy az a táltos. Ennél már csak akkor lenne jobb ha lenne valami hűtése is. Akkor tartósan lehetne vele haladni hosszabb távon is. Bár ha a segédmotorkerékpárok felett tornyosuló fellegeket nézem nem sokáig. Nekem annyi teendőm lesz, hogy visszarakom a gyári varátor határolót és a gyári fúvókákat, aztán mehet a tatás tötymörgés az autósok örömére és természetesen a hatóság legnagyobb megelégedésére.
Megy! Menni akartam arrafelé hozzátok is betérve, de mivel sokadika van ezért tartalékolom a benzint. De oda fogok érni.
Simson simán megy 50-et, nem is kell neki nagyon húzni. De gondolom a két turista mesélt?
Na az jó hír.
Mi ujság nálad? Megy a simson?
Örülj, hogy nem kell fűteni!
Egészségedre!
No én is ettől tartottam. Ezért nem mentem. Mert a lélek erős , de a test gyenge.
Az élőzenének nincs párja, jól kitomboltam magam .
Értem , de akkor is jó lett volna ha elnézel arrafelé. Azt meg majd eldöntöttük volna hogy maradsz-e éjjelre.
Remek dalokat tudok itt a neten is hallgatni.
Nem Laci, mert egyéb kiadásaim miatt most beosztással kell élnem. És másfelé kell a benzin. De én úgysem maradtam volna éjjelre.
A programok nagyon jók voltak, főleg a tegnapi lovagi torna. A fődíj egy néni egy óra időtartamra. EVM (Sz.fehérvári banda) , Iron Maidnem, Ossián, Kalapács, stb... voltak az előadók.
Hát nem jöttél el? Pedig felejthetetlen élményben lettél volna részesítve, főleg a sátor szomszédaim jóvoltából. Üveghangon bömböltetett sportmotorok, igazi kuriózum. Bár annyi emberség azért szorult beléjük, hogy előtte szóltak mire készüljek fel.
Szia Laci ! Legalább most nem lesznek bogarak a bukódon. Milyen volt?