Szép reggelt Tomi! Tiszta csavarmilliomos lettem a jóvoltodból, 12-őt kértem erre Te küldtél 30-at! Köszönöm, de nem kellett volna. Egyébként ez a 30km/órát a nem normálisok találták ki.
Bicikliseknek kevés!
Igazábol nem is baj a sebesség betartatása. Ha emlékszel rá.....akármikor mentünk motorozni,lakott területen vagy 30-as táblánál mi sem mentünk nyélgázon.
A sok suttyó aki arcoskodik az agyon tuningolt gépeikkel,14 évesen...na ők szívják most meg de nagyon. Pl tegnap is elkenődött egy....csak a motor csúszott 60métert a karambol után. Kérdem én....akkor mennyivel ment a kispöcs?
Szia!Talán nem is az a legnagyobb probléma-hanem a sebesség betartása mondjuk egy 30 as táblánál,mikor az óra csak kb mutat jól.Betartod óra szerint és másnap jön egy 20 ezres csekk hogy tullépted 6 kmórával.Sajna még autóval is több ismerősöm aláfutott ennek.Ne is közlekedjünk.A motorszervizek pedig előre örülnek hogy mennyi dolguk lesz,tegnap tapasztaltam.
ÁÁÁ.....nehogy azt hidd hogy többet tud mint amit kellene....nézd meg egy két youtube videót....ausztriában minden napos dolog ez a teljesítménymérés. Az iskolák közelében,a fiatalokat állítják le és tartanak ellenőrzést. Komoly tuningolások esetén van bünti. Amúgy nem egy nagy durranás ez a dolog.....neked nem kell félned a robogód miatt.
Legyen igazad de a belinkelt cikk szerint teljesítménypadra tették a robogókat és szerintem az enyém is többet tud mint az a bizonyos megengedett max. 45 km/ó. Akkor meg már jöhet a büntetés mindenki legnagyobb megelégedésére.
Meséltünk róla bizony, hogy is megy az a táltos. Ennél már csak akkor lenne jobb ha lenne valami hűtése is. Akkor tartósan lehetne vele haladni hosszabb távon is. Bár ha a segédmotorkerékpárok felett tornyosuló fellegeket nézem nem sokáig. Nekem annyi teendőm lesz, hogy visszarakom a gyári varátor határolót és a gyári fúvókákat, aztán mehet a tatás tötymörgés az autósok örömére és természetesen a hatóság legnagyobb megelégedésére.
Megy! Menni akartam arrafelé hozzátok is betérve, de mivel sokadika van ezért tartalékolom a benzint. De oda fogok érni.
Simson simán megy 50-et, nem is kell neki nagyon húzni. De gondolom a két turista mesélt?
A programok nagyon jók voltak, főleg a tegnapi lovagi torna. A fődíj egy néni egy óra időtartamra. EVM (Sz.fehérvári banda) , Iron Maidnem, Ossián, Kalapács, stb... voltak az előadók.
Hát nem jöttél el? Pedig felejthetetlen élményben lettél volna részesítve, főleg a sátor szomszédaim jóvoltából. Üveghangon bömböltetett sportmotorok, igazi kuriózum. Bár annyi emberség azért szorult beléjük, hogy előtte szóltak mire készüljek fel.
Bicikliseknek kevés!
A sok suttyó aki arcoskodik az agyon tuningolt gépeikkel,14 évesen...na ők szívják most meg de nagyon. Pl tegnap is elkenődött egy....csak a motor csúszott 60métert a karambol után. Kérdem én....akkor mennyivel ment a kispöcs?
http://youtu.be/L-FE42yduNI
http://youtu.be/RHz8jqrUQok
Legyen igazad de a belinkelt cikk szerint teljesítménypadra tették a robogókat és szerintem az enyém is többet tud mint az a bizonyos megengedett max. 45 km/ó. Akkor meg már jöhet a büntetés mindenki legnagyobb megelégedésére.
Meséltünk róla bizony, hogy is megy az a táltos. Ennél már csak akkor lenne jobb ha lenne valami hűtése is. Akkor tartósan lehetne vele haladni hosszabb távon is. Bár ha a segédmotorkerékpárok felett tornyosuló fellegeket nézem nem sokáig. Nekem annyi teendőm lesz, hogy visszarakom a gyári varátor határolót és a gyári fúvókákat, aztán mehet a tatás tötymörgés az autósok örömére és természetesen a hatóság legnagyobb megelégedésére.
Simson simán megy 50-et, nem is kell neki nagyon húzni. De gondolom a két turista mesélt?
Mi ujság nálad? Megy a simson?