Mi folyik itt, mert odakint az eső, szabályosan ömlik. reggel hazafelé jövet is szakadt rendesen és ráadásul brutál nagy cseppekben esik.
Pogi, a motorodra nem jó az sr50-s ülése , mert van egy ingyen ha kell. Nem a legjobb állapotú de használható. nekem is az a gond, hogy a rögzítő fülek java része hiányzik, nem lehet azokat valahogy pótolni?
Akár lehet merevítést is tenni bele. Vagy duplán....két rétegűt,annak meg alá lehet lőni a bőrt...ki a fasz nézegeti alulról? Oldalról meg nem is látszana
Azt hallom én is hogy dörög
Te öreg....eszembe jutott valami.....van olyan 3mm vastag műanyag lap amiből ki lehetne vágni az ülés formát Az nem is lenne rossz....könnyebb lenne rá lőni a huzatot....Vélemény?
Mi folyik itt, mert odakint az eső, szabályosan ömlik. reggel hazafelé jövet is szakadt rendesen és ráadásul brutál nagy cseppekben esik.
Pogi, a motorodra nem jó az sr50-s ülése , mert van egy ingyen ha kell. Nem a legjobb állapotú de használható. nekem is az a gond, hogy a rögzítő fülek java része hiányzik, nem lehet azokat valahogy pótolni?