Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Mi folyik itt, mert odakint az eső, szabályosan ömlik. reggel hazafelé jövet is szakadt rendesen és ráadásul brutál nagy cseppekben esik.
Pogi, a motorodra nem jó az sr50-s ülése , mert van egy ingyen ha kell. Nem a legjobb állapotú de használható. nekem is az a gond, hogy a rögzítő fülek java része hiányzik, nem lehet azokat valahogy pótolni?
Akkor szombaton és vasárnap megnézem itt zegen. Ha nem lesz,csinálok olyan amit az elöbb említettem.
Én vasárnap Győrbe megyek. Abeit mein Herren!
Ez is egy megoldás.....akkor vasárnap megyünk kanizsára? simsonnal természetesen
Még az ócskapiac látogatását javaslom. Ott vett az ismerős svarbli ülést vagy két hónapja!
Akár lehet merevítést is tenni bele. Vagy duplán....két rétegűt,annak meg alá lehet lőni a bőrt...ki a fasz nézegeti alulról? Oldalról meg nem is látszana
Ha a széleit le tudnánk hajtani, a közepébe pedig merevítést tenni?!
Azt hallom én is hogy dörög
Te öreg....eszembe jutott valami.....van olyan 3mm vastag műanyag lap amiből ki lehetne vágni az ülés formát Az nem is lenne rossz....könnyebb lenne rá lőni a huzatot....Vélemény?
Ülj le ne motorozz! Itt is esik este óta , hol jobban , hol kevésbé. Éppen az előbb néztem a radart az időképen és lesz még. Most is dörög!
Kurva eső....már tegnap este óta esik egyfolytában......Pedig úgy motoroznék
Az enyémet már nem drótkorongoznám le.....nem maradna semmi belőle...meg el is van törve. Azt hiszem veszek újat....majd
A mostanit le-drótkorongoztam, befújtam horgany-sprével, és most addig "örök" amíg nem lesz új!
Én is gondolkodtam, de inkább veszek egyet ...majd ha FUSSSSA!
Kazán lemezből ki vágjuk? az bírná pár évig
Az üléshuzat rögzítő körmök nagy része (kb. fele) is elvan törve.
Innen -e:
http://www.futarmotorosbolt.hu...

Nekem is tervbe van véve, (pénzügyi helyzettől függően egy ilyen vétele, mert a régit meg kellett hegeszteni, is és rozsdás is !
....nem is iszik

Fasza idő lett.....egész éjjel esett , de kell is
Miből lehetne űlést készíteni a simora? Szar a régi....el is van törve
Még "ártatlanul" meggyanúsítom a Tomit, pedig Ő nem is issza a szeszt!

(Úgy önti magába!)
az a Csibe motorja volt

Oké...egy hét múltán ellenőrzöm
Ezekről a képekről azonnal a Tomi sörrel megrakott robogója jutott eszembe!
Remek! Ezt az olajat amit most tettél bele majd nézd meg kb egy hét mulva, és lehet még egy cserét meg kell ejteni. Tapasztalatból beszélek!