Jelentem....157km a mai megtett út. Semmi gondja nincs ennek a szarnak....kivéve a sok vezeték amit helyre kell tenni.
Olajcsere meg volt Volt is benn kb 1,5dl...sötét barna tutyi
Most sem váltottam....egybe van a bank a biztosítóval...kaptam kedvezményt mert náluk van lakáshitelem
Csak eddig nem mondtam meg nekik......ezek meg basztak utána nézni..
Azt hiszem pénteken megyek HENYÉRE, a mostani állás szerint.
A karburátort leellenőrzöm, minden rendben van-e? Megnézem mekkora az előGyula, és aztán kiválogatom az index vezetékeit. Majd mesélek , mert nekem is változik a világ rendje, azt hiszem kicsit dolgozni kell, hogy az aprónépet megtudjam lepni.. Addig is az első "teleszpókban" megnézhetnéd az olajat (unalomból)
Lám és igazad van....cuccolni nem a leg előnyösebb. De motorozni jó vele...olcsó hozzá az alkatrész is. Szerelni....csak egyszer kell rendesen meg csinálni,és akkor sokáig jó ha vigyáz rá az ember.
Melóba járni biztos jobb lesz nekem mint a pici kerekű ami volt...Hú,azért sajnálom ám a kis szarost.....párszor átfordítottam már a km-óráját
Én már öreg vagyok a szerelgetéshez,elég volt.Felülök a robora azt megyek a boltba.Simóra fel sem tudnám rakni a 3 pakk szódát,meg a táskákat.A célt kell nézni-neked melóba jó lesz.
Jah...a relét én is hiányoltam,de majd lekapom róla az indexlámpákat nehogy gebasz legyen
Neked melyik biztosítónál van a motor? A dio hungáriánál volt...a mostani 7ezer lenne. Sokallom.....
Helyes....amúgy is cudar időt mond,és szerintem bőven elég ha csak én ázok el
Na....a kuplungot be hangoltam ,fasza lett
A láncvédő bakelit és a gumi is felkerült a helyére.
Ma ezzel mentem be a motorosboltba a cuccért de néha néha mintha egy pillanatra kihagyna a gyújtás. Ha jöttem és gyertya illetve gyújtás ellenőrzés...minden fasza volt. Megnéztem a trafót vagy mi a faszt,amiből kijön a gyertya kábel. Na kérem....abba kellene lennie egy olyan menetes tüskének mint a gyertya pipába. A kábelt ugy kell bele tekerni,igaz?....Mert abban nincs olyan hegyes menetes szar....de bele nyomtam és oda ragasztottam a kábelt nehogy ki mozduljon. És lám.....mindjárt lett alapjárat is (eddig nem vóóót,még az eladónál sem )
Ki is próbáltam miután össze raktam mindent,faszaaa lett
Holnap még hozok hangtompítót a kipufogóba....Te meg hozol 5-6-7db küllőt
Asszem akkunak kell lenni az indexhez.De akkor már töltőnek is kell lenni,meg a kis csatlakozótáblának a bal oldali szerelődobozban.Az akku nélküliekben nincs index.Azé nézd meg mi vann benn.
Olajcsere meg volt Volt is benn kb 1,5dl...sötét barna tutyi