Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Időben ott leszek !
Nyugi.....ha nem lesz kész a kaja.....addig ki esszük a hűtőből ami benne van
nekem 8....akkor előbb Bandita..aztán feleszünk-iszunk mindent a csibénél
Aztán mit csináljak én hajnali hatkor Zalaszentivánon? talán éjjeli zenét adjak?
Evésben és az ivásban! Arra is kell valaki nehogy pocsékba menjen az a kaja , ha már meg lett főzve.
Látom felébredtetek.

11 óra lenne jó igazán, mert ugye Barcs elég messze van tőlünk, de ha nem lesz kész akkor azért tudtok várni egy csöppet. Onnan legkésőbb 7 órakor el kell indulnunk, hogy ne maradjak szégyenben. Elvileg a Tomi kijön és segít, ha másban nem hát az .......
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy tudomásom szerint van Zalaegerszegen 1 szerelő srác Zazi a beceneve, és az ő elérhetősége kellene nekem! Járt már valaki nála, menyire lehet elfoglalva mostanában?
Hajnali hatra itt legyél ,nehogy már vacsora időben érjünk le a Csibéhez....meg amúgy is visszafelé be kell ugranunk a Banditához is....egy lemezért.....egy fontos anyagot tartalmazó dvd lemezért
A címed megvan, jó lenne ha nem az árokparton aludnál, és felhúznád a vekkert! Mikor érjünk oda? Szerintem kb. 10 11-körül! Hogy tudd mikor kell elengedni a kutyát!
Jó reggelt hétalvók!

Hasatokra süt a nap. Szombaton elnézek a barcsi motorostalálkozóra, ott alvós lesz, de reggel sietek haza, hogy a pörkölt elkészüljön. Kb. mikorra lesztek nálunk? Jah a címemet még el sem küldtem, elküldöm Józsi.
Hát igen......6Voltot már a kerékpárokon lévő dinamó is túl termeli
Csak a rend kedvéért! A 6V-os még a zsebrádióban is ritka.
igen....12V-os.....mind a kettő

Miért?
Te Pogi, neked 12V-os a robeszed?
Lányok nem lesznek a zene mellé?
Szia...ez? Kérlek alásan ez egy számítógép hangfal erősítő.....átrakva egy kisebb dobozba. Tápot a motortól kap,rá tudok dugni mindent aminek 3,5jack dugó aljazata van. Ha megy a robesz.....tudok zenét hallgatni,telefont kihangosítani,navigációt. Be építettem két hangszórót is az idom alá..........ha már sztereó
Gyóó reggelt!

De rohadt éjszakát fogtam ki, egyik gépen még meg se melegedett a szék alattam már mehettem a másikra. 6 masina egy éjszaka.
Mi ez a kütyü Pogi?
aha...oké:)
Szerezz a lámpádba egy helyzetjelző-lámpa foglalatot. Aztán meg egy olyan peremes gumit ami a foglalatot tartja. Aztán lehetőleg T10-es legyen.

erre csak rá dugom az Mp3-at...vagy akár a telefont és menet közben üvőlt a rakkendroll Be építettem 2 hangszórót is.....és kúúúúúrva jóóóóóóóóóóóó lett
sós húst eszek előtte .......
Te Pogi, te honnan tudod, hogy több mint egy hét múlva szomjas leszel?