11 óra lenne jó igazán, mert ugye Barcs elég messze van tőlünk, de ha nem lesz kész akkor azért tudtok várni egy csöppet. Onnan legkésőbb 7 órakor el kell indulnunk, hogy ne maradjak szégyenben. Elvileg a Tomi kijön és segít, ha másban nem hát az .......
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy tudomásom szerint van Zalaegerszegen 1 szerelő srác Zazi a beceneve, és az ő elérhetősége kellene nekem! Járt már valaki nála, menyire lehet elfoglalva mostanában?
Hajnali hatra itt legyél ,nehogy már vacsora időben érjünk le a Csibéhez....meg amúgy is visszafelé be kell ugranunk a Banditához is....egy lemezért.....egy fontos anyagot tartalmazó dvd lemezért
A címed megvan, jó lenne ha nem az árokparton aludnál, és felhúznád a vekkert! Mikor érjünk oda? Szerintem kb. 10 11-körül! Hogy tudd mikor kell elengedni a kutyát!
Hasatokra süt a nap. Szombaton elnézek a barcsi motorostalálkozóra, ott alvós lesz, de reggel sietek haza, hogy a pörkölt elkészüljön. Kb. mikorra lesztek nálunk? Jah a címemet még el sem küldtem, elküldöm Józsi.
Szia...ez? Kérlek alásan ez egy számítógép hangfal erősítő.....átrakva egy kisebb dobozba. Tápot a motortól kap,rá tudok dugni mindent aminek 3,5jack dugó aljazata van. Ha megy a robesz.....tudok zenét hallgatni,telefont kihangosítani,navigációt. Be építettem két hangszórót is az idom alá..........ha már sztereó
erre csak rá dugom az Mp3-at...vagy akár a telefont és menet közben üvőlt a rakkendroll Be építettem 2 hangszórót is.....és kúúúúúrva jóóóóóóóóóóóó lett
11 óra lenne jó igazán, mert ugye Barcs elég messze van tőlünk, de ha nem lesz kész akkor azért tudtok várni egy csöppet. Onnan legkésőbb 7 órakor el kell indulnunk, hogy ne maradjak szégyenben. Elvileg a Tomi kijön és segít, ha másban nem hát az .......
Hasatokra süt a nap. Szombaton elnézek a barcsi motorostalálkozóra, ott alvós lesz, de reggel sietek haza, hogy a pörkölt elkészüljön. Kb. mikorra lesztek nálunk? Jah a címemet még el sem küldtem, elküldöm Józsi.
Miért?
De rohadt éjszakát fogtam ki, egyik gépen még meg se melegedett a szék alattam már mehettem a másikra. 6 masina egy éjszaka.
Mi ez a kütyü Pogi?
erre csak rá dugom az Mp3-at...vagy akár a telefont és menet közben üvőlt a rakkendroll Be építettem 2 hangszórót is.....és kúúúúúrva jóóóóóóóóóóóó lett