Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mosolyog! Bazsalyog!
Holnap maradok a seggemen. Más dolgom is van közben, az előbb kiderült. Nem lesz kiesett idő.
mit mosolyogsz?
Tata....holnap maradj otthon....mondja az esőt......nekem meg még délelött rengeteg dolgom van. Vissza kell mennem a sráchoz...megírni az adásvételit,bemenni a biztosítóhoz lemondani a régit...és újat kötni a simora.
Amugy ma fel tettem a láncvédőt....belöttem a kuplungot.
Nincs akku
Jó estét kivánok! Ne zavarjon, lehet eltették valamerre, vagy kidobták. Ha nincs biztosíték, nincs ami kiolvadjon egy hibalehetőséggel kevesebb4
Bár némelyikben nincs akku gyárilag sem
Néázd meg akku vann benn?Mert a villogó arról megy hivatalból.
Most lett jó idő.....nincs az a dög meleg. Be kell mennem a városba,láncvédő gumiért meg bakelitért.
Te....ebbe semmit nem láttam....se biztosíték....se kapcsoló tábla
Ezt megdöntjük jövőre......de akkor Ti is simsonal jöttök
A Csibe gumija nem poros, az vazelinos
Itt is esett az este, most legalább jó hűvös van!
Ez lehet. Sikerült beizzítanom a simsont, megártott neki a majd 1 hónapos állásidő. Holnapra lesz egy kis munkám vele, most vettem észre, hogy az első fék féklámpa kapcsolója megadta magát, állandóan ég a lámpa.

Láttad ezt? simsonos túra ezek elvetemültebbek mint mi a Tomival. Bár már említettem, hogy jó lenne egy külhoni karikát menni valamerre nekünk is jövőre.
Csak azért locsolták fel......hogy ne legyen poros a gumid
Nem esett semmi, de az utat fellocsolták hajnalban.
jó is az....kell is Legalább nálad is nő a fű
Azt hiszem nálunk is leszakad az ég , befeketedett rendesen.
Holnap én is nyírom...az udvaron is és a telken is....most meg szakad az eső
Főleg, ha lesz 40 centis hó! Pedig de utálom lapátolni! Máskor ilyenkorra kiégett a fű! Most minden héten nyírnom kell!
Pedig addig mutogass, nehogy gond legyen!
Szerdán rendbe tesszük.
..nagy kerékkel...azzal.....
Te nem veszel egy simsont? ....ki lógsz a bandából
Szia Csibe Azért van különbség a két kerékméret között. Holnap futkosás a biztosítóhoz.....