Tata.
Jól megy a gép,de valóban a gyújtást le kell ellenőrizned!
A kábeleket is....mivel az irányjelzők nincsenek bekötve de nekem az kellene,most is ahogy jöttem vele haza én kapcsoltam irányjelzőt.....de miután egyenesbe jöttem eszembe jutott hogy nincs is bekötve
Lesz mit tenni rajta,itt ott igazítani,polírozgatni ....és végre újra tudom használni a tanktáskámat
Ma már megkezdtem a melódiát, bele is trafáltam rendesen. Mentem egész nap, hogy a fene vinné el. Hamar visszarázódtam a nagy szünet után. Ma még kitartott a robogóm benzinnel.
Sikerült...meg van a Simson.
Egész finoman megy....húz mint ahogy illik és észre sem veszem ha kicsit szarabb az út
A Dio-t én is sajnálom....jó kismotor,mégis csak Honda
De tudod....pici kerék télen,nagy szívás
Cseréld el!
Próbálj meg lojális lenni az eladóhoz . Én Neked rendbe teszem, megigazítom 17-ig, mire menned kell dolgozni ha van is valami baja!
A Dióval add oda az összes tartozékot!
Kereket igen,mert a felnik igen sz..ok voltak,a Babettáé egy erőmű volt ahhoz képest.
De a nagy ketrecet ha láttátok volna a Komáron-lestetek volna.Abban hordtam az RK-2 kapálógépet a hegyre a csomagtartón.Csibe ismerte!
Jól megy a gép,de valóban a gyújtást le kell ellenőrizned!
A kábeleket is....mivel az irányjelzők nincsenek bekötve de nekem az kellene,most is ahogy jöttem vele haza én kapcsoltam irányjelzőt.....de miután egyenesbe jöttem eszembe jutott hogy nincs is bekötve
Lesz mit tenni rajta,itt ott igazítani,polírozgatni ....és végre újra tudom használni a tanktáskámat