Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tata.
Jól megy a gép,de valóban a gyújtást le kell ellenőrizned!
A kábeleket is....mivel az irányjelzők nincsenek bekötve de nekem az kellene,most is ahogy jöttem vele haza én kapcsoltam irányjelzőt.....de miután egyenesbe jöttem eszembe jutott hogy nincs is bekötve
Lesz mit tenni rajta,itt ott igazítani,polírozgatni ....és végre újra tudom használni a tanktáskámat
Üdv Tomi!

Ma már megkezdtem a melódiát, bele is trafáltam rendesen. Mentem egész nap, hogy a fene vinné el. Hamar visszarázódtam a nagy szünet után. Ma még kitartott a robogóm benzinnel.
Na akkor ma nagykanál...helyesebben nagykerékkel eszel!
Szia Pogi!

Na ennek örülök, hogy sikerült az üzlet. A nagy kerék biztosan jobb komfortot biztosít, 3 sebesség meg bőven elég. Télen a nagy kerék is szívás.
Sikerült...meg van a Simson.
Egész finoman megy....húz mint ahogy illik és észre sem veszem ha kicsit szarabb az út
A Dio-t én is sajnálom....jó kismotor,mégis csak Honda
De tudod....pici kerék télen,nagy szívás
Nerííjjjámá !
Szia!Sok sikert!Én azért sajnálom a Diót!
Szerdán megyek feléd, és megoldjuk.
Ez természetes hogy meg kapja hozzá a tartozékokat,a simsonhoz ugy sem jók

Csak az indexet kell bekötni.....meg esetleg a féklámpát. most hívott viszem a motort....majd hívlak!
Cseréld el!
Próbálj meg lojális lenni az eladóhoz . Én Neked rendbe teszem, megigazítom 17-ig, mire menned kell dolgozni ha van is valami baja!
A Dióval add oda az összes tartozékot!
Na öreg....szoríts! Most megy a tárgyalás eme motor ügyben
http://olx.hu/hirdetes/simson-...
örülj neki.....le van most kezelve a felnid

Most végeztünk a kipakol-kifest-takarít-vissza pakol. Kurva fáradt vagyok...holnap ha lesz időm felrakom az antennát és meg látjuk mit dob a net.
Bssza meg a pogi az ebét , nem gondoltam, hogy éppen jelölős kedvében van!?
Adj Isten!

Legközelebb hagyd az utcán a motort ha jót akarsz. Ahol kutya van, főleg kan ott elkerülhetetlen a vízjel.
Pogiííí! A Kandúr Bandi rettenetesen körbeszaglászta a hátsó kereket, ahol az ebed ledukkózta .
Szia Laci4 Az biztos, hogy roppant jó konstrukció! erős jó hűtés, és jó uton nagyon jó menni vele, csak a pogi közelében az út "minősége" mezei.
Megnéztem a Pogit! kellett 1:45 perc hogy odaérjek, és ennyi, hogy vissza. Ez a Samson egy qrva jól megkonstruált szerkezet!
Üdvözletem Józsi!

Ezek a motorok elpusztíthatatlanok, örök mint a nyomorúság. Fogyasztásuk pedig verhetetlen a teljesítményükhöz képest.
Szia!Honnan?Boltban voltál?
Akkor hullattad el a tejfogaidat!
Már nem kell gyalogolnod, hazaértem, teletöltöttem Tapolcán a benzinkúton, 2,3 liter ment bele. Csak ugye majd 4 óra menetidő?!
Megérkeztem haza, 11:55-kor. Hiába ez Simson, nagy "S"-el! Oda-vissza 142 km, és 4,6 l fogyasztás!
Szia Tomi!

Emlékezetes idők voltak azok.
Kereket igen,mert a felnik igen sz..ok voltak,a Babettáé egy erőmű volt ahhoz képest.
De a nagy ketrecet ha láttátok volna a Komáron-lestetek volna.Abban hordtam az RK-2 kapálógépet a hegyre a csomagtartón.Csibe ismerte!