Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás szép jó estét antialkoholista motorozósok! Rendben, majd érkezünk, de azért nem kell nagy felhajtást csinálni!

...de sör legyen ám dögivel
Oké....kiváncsi vagyok hogy főzől
Jó reggelt!

Na emberek ébresztő! Otthon leszek, de akkor már mindenki jöjjön hozzánk. Mire végeztek a bolhán addigra összeütök egy bográcsnyi pörköltet is.
Közben megkaptam az E-mailedet.
Nem kaptam mailt!
Természetesen, és remélem remélem otthon leszel, belefér a programunkba.
Na emberek!Nem ám ugy van hogy csak Csibéhez ,hanem akkor már hozzánk is bejöttök ám!Írtam mailt de a fene tudja ebbe a sok címes világban hogy megkapjátok-e.Akkor legyetek szívesek Te és Pogi is ugy készüljetek!Köszönettel
Tomi
Ne kapkodj, még van két heted!
Szia!

A Kymco topikban épp ma nyilatkozott a javító szakember róla, 4086 sz. hozzászólás. Elvileg otthon leszek, de még majd írok, mert nálunk semmi sem biztos.
Mi volt rossz a szabályzóban?
Szép jó reggelt kívánok neked is Laci! Megkérlek , nyilatkozz tudsz-e minket 15.-én fogadni? Reggel mennénk a lomis piacra , majd utána meglátogatnánk, ha nem ereszted el a kutyát.
Kész lett a szabályzó, ma lett tesztelve. Gyárilag hibás volt, de most már nem az. Az akku beszerzése folyamatban, talán jövő hónapban már járóképes lesz önerőből is.
Ákkó jó van.
Szia él még az oldalad?
Rendben van dráááága állomásfének ÚR!
Köszönöm. Készülj a legrosszabbra. Majd még úgyis beszélünk.
Pedig az általam említett titulus a mérvadó elsősorban.
Hát ööö még nem tudom mit akarok csinálni akkor éppen. Majd holnapután megnézem mit alkottak arra az időre.
Pedig én azon a 06-hó 14.-15. -i hétvégén szerettem volna menni Pogi-val Nagykan Izsára drága Bakter ÚR! . Szombaton, vagy vasárnap.
Eme titulust nem helyeslem, mert ugye van a "vezérürü", és még valaki rossz hiszemmel erre asszociálna!? Talán ha a "mozdonysafőr" kitüntető címet ha neked adományoznánk?!
Tessék szépen nemes egyszerűséggel, vezér Úrnak szólítani engemet!
Meglátom a munkáltatóm is szeretné-e, ha ott lennék.
No most látod?! Még ha fűtőnek titulálna, de ez a lebakterozás?! Hallatlan!
Én nem voltam itthon , mert motorral a kis unokáimmal a gyereknapot tartottuk! De miért nem írtál egy mailt?