Na emberek!Nem ám ugy van hogy csak Csibéhez ,hanem akkor már hozzánk is bejöttök ám!Írtam mailt de a fene tudja ebbe a sok címes világban hogy megkapjátok-e.Akkor legyetek szívesek Te és Pogi is ugy készüljetek!Köszönettel
Tomi
A Kymco topikban épp ma nyilatkozott a javító szakember róla, 4086 sz. hozzászólás. Elvileg otthon leszek, de még majd írok, mert nálunk semmi sem biztos.
Szép jó reggelt kívánok neked is Laci! Megkérlek , nyilatkozz tudsz-e minket 15.-én fogadni? Reggel mennénk a lomis piacra , majd utána meglátogatnánk, ha nem ereszted el a kutyát.
Kész lett a szabályzó, ma lett tesztelve. Gyárilag hibás volt, de most már nem az. Az akku beszerzése folyamatban, talán jövő hónapban már járóképes lesz önerőből is.
Eme titulust nem helyeslem, mert ugye van a "vezérürü", és még valaki rossz hiszemmel erre asszociálna!? Talán ha a "mozdonysafőr" kitüntető címet ha neked adományoznánk?!
...de sör legyen ám dögivel
Oké....kiváncsi vagyok hogy főzől
Na emberek ébresztő! Otthon leszek, de akkor már mindenki jöjjön hozzánk. Mire végeztek a bolhán addigra összeütök egy bográcsnyi pörköltet is.
Tomi
A Kymco topikban épp ma nyilatkozott a javító szakember róla, 4086 sz. hozzászólás. Elvileg otthon leszek, de még majd írok, mert nálunk semmi sem biztos.