Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözletem!

Ma jártunk a Badacsony környékén a családdal, de az idő elég ramaty volt, ezért hamar visszatértünk a déli oldalra. Na az meg a másik, ez az állandó lebakterozás, nahát.
Jó estét Pogi Úr!

Már azt hittem eltűntél teljesen. A Tomi már rajta van az ügyön, ha minden jól sikerül akkor üzemelni fog a javított szabályzó is.
Hogy mered lebakterozni az 'állomásfének' Urat ?!
Itt találsz okos dolgokat bakter úr
http://users.atw.hu/mullerelec...
Én pedig hívő ember vagyok, pedig csak egyszer bérmálkoztam! És eeelhiszem neked!
Ejnye, már megint témánál vagyunk. A fenéket voltam csajoknál, bár ott lehettem volna. Egész éjjel tehervonatokkal szaladgáltam, csak reggelre csillapodott kicsit a lendület.
Nem mondod? Én úgy tudtam, hogy a szerelvényt a mozdony húzza?! Csak nem életbe lépett a MÁV-nál a takarékosság és az utasok a mozdonyvezetővel teszik ezt? Esetleg a "jó" lányoknál jártál?!
Üdvözletem!

Ez igen, nagyon jól teszed ha kihasználod a jó időt. Én most ébredtem nemrég, fárasztó éjszakám volt eléggé.
Most viszont már az idő megfelel az elvártnak kicsit nagyon is.
Nem is értem miért nekünk ajánlgatod, ahelyett, hogy a tettek mezejére lépnél!?
Ilyen időben tessèk menni szörfözni
Köszönöm, ez építő hsz volt :) ! Találtam valakit, aki egyébként a bolti árnál minimálisan nagyobb összegért legyártja.( MAMI MZ kupás motorokat is ő rendezgeti elektronyosan ). Probléma megoldva !
Nem tudom mekkora a vezetékek keresztmetszete, de -1- négyzet-milliméteres vezetéken 8-11 Amper, középértéken 10 A mehet át. Ez a 12-14,4 V-on nem kis teljesítmény. Az akku-vezetékét és a reflektor-tompítottét ki kell cserélni másfelesre, és ennyi, mert a többi elég keresztmetszetű.
Gyári köteg...jó is lenne..utángyári van ! Amit Pogi is linkelt itt feljebb..találkotam vele, silány minőség + a méretek se stimmelnek.
Nem égett el, csak az előző tulajnak valami furcsa perverziója volt, hogy elvagdosta, majd különböző színekkel utántoldotta minden lehetséges helyen, elegem lett belőle, hogy folyamatosan előjön valami nevetséges probléma (pl. műszerfal villogás..) az ilyen kókány miatt...
Nem ártott meg! Sőt! Reggelre semmi bajom nem volt! Mondtam is az orvosnak ezt az új "terápiát", mikor a jogsit érvényesítettem!
Csak meg ne ártson
Olyan dologgal próbálkozz, hogy megrendeled a típushoz a gyári köteget!?
De miért kell kicserélni? Elégett a régi?
Halihóó
Nem tudtok valakit esetleg, aki komplett vezeték köteget gyárt motorhoz?
A boltban kapható olyan drótból van, amit egy piacos karácsonyfaizzó is csak rettegve közelít meg...
Éppen most értem haza ,bekapcsoltam a gépet és a te nickedet látom a hsz-ok között?!
Már helyre jöttem egy bögre forralt vörösbor és két aszpirin , és min den OK!
Most éppen pont jó motorozós idő van hozzá.....egész héten
Az enyém szebb!
Nekem most nincs motorozhatnékom, tegnap mentem szakadó esőben 440Km-t! De legalább ne lett volna az eső hideg!
http://olx.hu/hirdetes/hondacb...

Na ez egy szép motor.