Szzia!Az nem probléma ha teljes fordulato ki tud futni elöl végig,mert akkor nem szakitja el.De mivel vékonyabb,elméletileg a hátsó rugostárcsa közé mélyebbre is tud menni.Az a lényeg ne érje el hátul az ékszij alja a csapot.Nekem fél mm rel vastagabb és 9 mm el rövidebb van fenn mégsincs probléma.A blokk a dióé-de viszont hoszabb a hajtómű miatt.Az enyém 17.5 X729 gyári,a mostani 18X721
Szia!A variátor csuszóperselyéből leszuratsz 1-1.5 mm-t,a vario legbelső nyomólap mögé- a főteng .váll elé meg beteszel egy ugyanakkora alátétet,azt megoldja nagyjából az ékszijvastagságot.Igy szükebb lesz a varió kupjai közt a táv,jobban kimegy a vékohy szij is.
Egyébként így van: Ne várd a májust, hiszen közelít a tél, ne várd a májust "nedvesen", tudd mennyit iszol, ha a kocsmába bemész, hagyj legalább egy korsóval nekem!
Hát igen....meg kell várnunk mit hoz ez a rendszámozás. De ha addig tudok venni egy jó simsont akkor megveszem. Dolgozni járni viszont kell valahogy......
Nem ugy gondoltam,de haa érdekel egy motor akkor megirom a tulajnak hogy utánna szeretnék nézni-alvázszámot irjon,akkor már nemigen irtak vissza-főleg Pestről.Fölöslegesen nem utazik 200 kmt az ember,meg ha azonos a vázszám akkor mi van?Megveszed - utánna kiderül hogy hamis a baba-tőled veszik el-oszt jónapot.Főleg most.Az eladó jóhiszeműen vette-adta-ki tudja?Láttam már fehérembert feketelélekkel.Most várni kell a rendszámozásig-mi lesz.Kereket is kell vennem hátsót-helyesebben gumit-de majd utánna,megvárom a lehetőségeket.Gondolom akinek igy is nyűg volt a motor,mert van másik,vagy nagyobb és eddig is árulták,azok már nem rendszámozzák le,alaktrész lesz belőlük.Még lehet találsz egy jó Simsont is.
Fene tudja....én amikor vettem a robogót,a volt tulaj alá bujt le olvasta a számokat és megkért hogy én is nézzem meg azaz ellenőrizzem le amiket ő leírt. Szerintem ez ember függő
A fasz kivan.................
Senki nem érdeklődik a robogó(k) után.....................
De még nem is válaszol az a pár buzi aki simsont cserélne robogóra,pedig irtam nekik és linket is küldtem az enyémről
Bassza meg ,de utálom az ilyent