Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most néztem meg megint.....még mindig nem folyat,lehet hogy most sikerült
De mi előtt elmegyek reggel....áramtalanítok
Megfogtam a pulzusomat, és éreztem rajta, hogy kell egy kis "orvosság"!
Meg érdemelted?
Éppen most vettem be egy kis poharas orvosságot!
Miért vettél? Mondtam hogy adok egyet......baszod inkább ittuk volna el az árát
Szia.80 literes volt a régi tartály......akkora is jo.Csak vastag falú legyen hogy birja a nyomást. Van neked hidrofor tartályod?
150-200 literes körül.
Estére ott vagyok.
Szia Pogi!

Mekkora tartály kellene?
Az a baj hogy csak egy kura tartály kellene....a többi meg van.Uj szivattyu....azaz 2 szivattyu. Most potyára adtam ki érte annyi pénzt?
Házi vízmű a megoldása GARDENA
Bazmeg.....nem lett jó. Gyöngyözik a víz az egyik lábnál.....próbáltam be hegeszteni de nem sikerült. Holnap kibaszom a fűre és ujra meg próbálom...de szerezni kell egy normális vastag falú tartályt mert ez ahogy tellik vizzel...úgy hajlik a lemez az oldalán. Szerintem picsa végony anyag...
Víz az van most B+! Mézes körtepálinka már nem annyi! Annak a rezgőszelepesnek csak annyi a baja, hogy majd jól elkopik a rezgőszelep! Tudod, addig jár a szelep az ülékre míg vehetsz másikat B+!
Ahhoz előbb fel kellene szállni a vontra. Nem nagyon csuklottam, inkább szunyáltam az éjszakai meló után, ma is hajnali kelés volt.
Vettem Én is az elromlott szivattyú helyett másikat, azt a rezgőszelepest vagy hogy is hívják. Olyan csendes hogy alig hallani a működését. Igaz a vizet sem nyomja valami fényesen, de öntözésre pont jó, meg kocsimosásra is. Úgy feltelt a kút vízzel, hogy csaknem színig van.
Nem értem nem mozdonyvezető vagy!? Fogod a vészféket oszt húzol neki egyet!
Tegnap Pogi-t szerencséltettem a jelenlétemmel, kilikadt a hidroforja nekijje, és másikat csináltunk! Nem csuklottál? Mert sűrűn emlegettünk!
Szép napot!

Már hogy a fenébe ne lenne, csak megálló nincs.
Miért , vonat nincs?
Hátha esetleg érdekel valakit:

link
A sínek mentén rövidebb volt, csak 4 km. Nem nekem való a kutyagolás.
Szija Te Robin Hód!

Valakinek építeni kell a cocializmust is. Most van melódia, szerencsére. Azért csak ne idd meg az egészet, haggyá nekünk is, ha arra járunk esetleg.
Szijjjjjjja kanveréb
korábban kellene kelni...bazmeg olyan sárga barack pálinkát vettem hogy még én sem bírom megállni azt hogy most ne igyak az egészségedre
Jól vagy? Ritkán jársz erre...
Megvolt a 15 kilométer? Mert akkor hatásos! Mi van Veled, olyan ritkán jársz erre mint cigánysoron az aranyműves!
Tiszteletem!

Ki hát. Besétáltam a motorért, mert tegnap inkább a melóhelyen hagytam. Jó volt tisztulásnak a gyaloglás.