Láttam a multkor, csak nem álhattam meg, hogy ne tegyek valami "megjegyzést"! Szépen fogunk kinézni az egyikben én a másikban meg Te! Már csak egy naaagy kalitka kell a két mákvirág közé a "jómadár"- mozdonyvezető barátunknak!
Meg kellene néznem, és akkor tudok érdemben nyilatkozni. Tapolcán van egy ember aki elküldi tekercselni valahova az alföldre, viszonylag normális áron megcsinálják. Majd utána érdeklődöm. Ha megyek Zegerszegre, akkor írok és megnézem .
Egy kérdés régebben említettem hogy van egy Makita véső fúrógépem és szerintem menet zárlatos lehet mert van otthon egy műszer a villany órába és ha oda bedugom akkor az teljesen kitér a gépnek nincs ereje ezt érdemes megcsináltatni? tekercsel még valaki ilyet? ha igen hol és mennyiért?
Most gondold el! Felültem a motorra és gázt adtam! És kb fél óra múlva jutott eszembe, hogy nem néztem körül , hogy tehetem-e? Még megorrol rám valami bicskával keresztelt! De ennyi bogár?! Pedig nem is ittam, hogy a muslincák kerülgessenek!
Csak nem kimerészkedtél ebben a jó időben motorozni? Jól tetted, de arra fel lehet készülni, hogy annyi rovar és bogár lesz az időjárás miatt, hogy egy kiadós ebéd összejöhet belőlük. Csak annyit kell tenni, hogy plexi fel és tátott száj. Szúnyogok már most is rágnak, még a kutyát is szívják a rohadékok.
Nnna kérem szépen , hazaértem! És lemostam a plexit, mert tökig bogaras lett, egy motoron meg elég ha csak egyedül én vagyok bogaras! Sőt még sok is! Nem értem ezt az egészet! Alig volt még meleg és tiszta mocsok minden a sok rovartól. Belementem valami rajba, és vagy négy bél is lobogott a szemem előtt!
Nehogy a nyúl vigye a puskát. Dolog van, nincs idő internettózni. Ma kaszálás lesz a program, ha kipihentem az éjszaka fáradalmait, utána meg a területen akác csemetéket fogok ültetni. Szeretnék erdőbirtokos lenni, mire megöregszem. Ma pont jó idő lesz hozzá, nincs az a gatyarohasztó idő, bár az elkövetkezendő napokra azt ígérnek.
Valamit ültetünk bele....
Van itt pár szar régi gumi....és a neten találtam hogy lehet hasznosítani. Gondoltam ki próbálom...és egész pofás lett
Dolgoztam ma egy kicsit.....csináltam egy virágtartót ....De hogy a szomszéd hogy fog reggel kocsiba ülni azt nem tudom
Egy kérdés régebben említettem hogy van egy Makita véső fúrógépem és szerintem menet zárlatos lehet mert van otthon egy műszer a villany órába és ha oda bedugom akkor az teljesen kitér a gépnek nincs ereje ezt érdemes megcsináltatni? tekercsel még valaki ilyet? ha igen hol és mennyiért?
Csak nem kimerészkedtél ebben a jó időben motorozni? Jól tetted, de arra fel lehet készülni, hogy annyi rovar és bogár lesz az időjárás miatt, hogy egy kiadós ebéd összejöhet belőlük. Csak annyit kell tenni, hogy plexi fel és tátott száj. Szúnyogok már most is rágnak, még a kutyát is szívják a rohadékok.
Nehogy a nyúl vigye a puskát. Dolog van, nincs idő internettózni. Ma kaszálás lesz a program, ha kipihentem az éjszaka fáradalmait, utána meg a területen akác csemetéket fogok ültetni. Szeretnék erdőbirtokos lenni, mire megöregszem. Ma pont jó idő lesz hozzá, nincs az a gatyarohasztó idő, bár az elkövetkezendő napokra azt ígérnek.