Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tegnap lerobbantam robogómmal Becshely-Borsfa között és megállt melettem egy Chopperes. Esetleg ha közöttünk tartózkodik az ember nagyon rendes volt segíteni bár nem tudott hazáig toltam pedig nagyon sokan jártak arra utánfutóval, kisbusszal de senki nem állt meg segíteni! Remélem köztünk van az illető! jó tudni hogy vannak még rendes emberek! Bár segíteni nem tudott de megállt és ha tudott volna segített volna is!
Az embernek arra van ideje amire akarod , hogy legyen! Szegény Simson , elég mostoha sorsa van az árvának!
Ma felöntöttem a simson teleszkópokat olajjal, mert már nem nagyon volt bennük semmi. Csillapítás egyenlő volt a nullával. A szimeringek ajkai elkoptak a sok terepmotorozás miatt, aztán szép lassan elszivárgott belőlük az olaj. Ha lesz időm ki kell azokat is cserélnem.
Ja aztán majd jön a baba.
Na vedd csak ki a kicsi kezedet a biliből.
Nem sokat rongálták a tanárok idegeit!
Meg látszik hogy.......hülye fekák
Veteményezzen a tököm.......olcsobb ha meg veszem
Azt nem fér be az ülés alá
Örülj neki! Lehet veteményezni! Vagy dugványozni!
De hiszen van neked is kompresszorod?!
most hogy mondod...
Bakker....hétfőig itthon rohadok....megint szabadságoltak,nincs meló
És nekem miért nincs?
Egy nagy tajtékpipa nem kéne?
Ilyen kompresszorom van bibi
http://www.hobbyrendeles.hu/te...
Meg ezt...és karácsonyig kussolok
http://www.hobbyrendeles.hu/te...
Meg egy ilyen mellé......
Na egy ilyent tessék nekem venni
Kapsz érte valamit.....
Csak eeegy? És mi lesz ha tolatni kell, mert nem működik?! Gőzös, vagy villany?
Nekem már van egy a pincében.
Tessék reklámozni
Akkor most már mozdonyt sem lehet lopni?
Jó reggelit!

Ezt még akkor lehetett volna megoldani amikor egy csomó gépet leselejteztek, ma már egy 6-os csavar is nagy kincs. A barátom kamionjára szereltek egy ilyent vagy még ennél is durvábbat a menyegzőre és a násznép kis híján infarktust kapott az arával egyetemben. Élőben brutális hangja van egy ilyen légkürtnek.