Sziasztok! Tegnap lerobbantam robogómmal Becshely-Borsfa között és megállt melettem egy Chopperes. Esetleg ha közöttünk tartózkodik az ember nagyon rendes volt segíteni bár nem tudott hazáig toltam pedig nagyon sokan jártak arra utánfutóval, kisbusszal de senki nem állt meg segíteni! Remélem köztünk van az illető! jó tudni hogy vannak még rendes emberek! Bár segíteni nem tudott de megállt és ha tudott volna segített volna is!
Ma felöntöttem a simson teleszkópokat olajjal, mert már nem nagyon volt bennük semmi. Csillapítás egyenlő volt a nullával. A szimeringek ajkai elkoptak a sok terepmotorozás miatt, aztán szép lassan elszivárgott belőlük az olaj. Ha lesz időm ki kell azokat is cserélnem.
Ezt még akkor lehetett volna megoldani amikor egy csomó gépet leselejteztek, ma már egy 6-os csavar is nagy kincs. A barátom kamionjára szereltek egy ilyent vagy még ennél is durvábbat a menyegzőre és a násznép kis híján infarktust kapott az arával egyetemben. Élőben brutális hangja van egy ilyen légkürtnek.
Szeretet ünnepe :)
Bakker....hétfőig itthon rohadok....megint szabadságoltak,nincs meló
Meg ezt...és karácsonyig kussolok
Meg egy ilyen mellé......
Kapsz érte valamit.....
Ezt még akkor lehetett volna megoldani amikor egy csomó gépet leselejteztek, ma már egy 6-os csavar is nagy kincs. A barátom kamionjára szereltek egy ilyent vagy még ennél is durvábbat a menyegzőre és a násznép kis híján infarktust kapott az arával egyetemben. Élőben brutális hangja van egy ilyen légkürtnek.