Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MAdi alatt 125km/h-t tud , járatósan , 6.ban 10,000nél.(600km)Azért írom én mert ő cseszik ide irni:D
De állítólag az új RS-ek, és a Mito-k is televannak folytással,és 140nél többet nemnagyon mennek.. Ez igaz? Ennyit megy egy CBR-is, érdekes a CBR 2szelepes, az YZF meg 4, és az YZF mégis szarabbul megy? Hát nemhiszem..:S
Itt még túl sok YZF-R tulaj nincs
szerintem igaz az 4 ütem nem 2 ezért gyengébb jóval
Nem azt mondtam hogy rosszabb. Csak furcsának találom hogy a szamálétrán valaki visszafelé lép egyet.
Nemtudom melyiket válasszam Van 3kiválasztottam: Mito, RS, és az YZF. Mindedjikről hallottam jókat is, meg rosszat is.. Szal ezért kérem a segítségeteket! Az YZF tényleg nagyon szép, és nem olyan bicikli formályú(már elnézést ) mint egy CBR. De állítólag az YZF elég gyengecske, és 120as végsebességet nehezen éri el.. Hát nemnagyon akarom elhinni..:S Szerintetek?
Hamar letettél az RS vásárlásról......
Hali! Szerintem megéri az árát, sokat elvileg nem kell járatni, kb 1000km, de ne nagyon kíméld, és végsebesség...háááát ki tudja!
khmmmmmmmm
azért mert ide főleg kissebbségi komlexussal küszködő hülyegyerekek járnak oltogatni vmi 125ös (szét)hullócsillaggal.ezért.
Szevasztok! Ilyen gépet szeretnék venni, és szerintetek, megéri az árát? Így újonnan mennyi ideig kell járatni? És járatás után mekkora végsebességre számíthatok?:) Köszi az infókat
Mert itt kőkemény adrenalin csata folyik most perpill senki se szólta le a 4T-s team-et....az nem az AF1esek asztala, az az RS-esek asztala(kivéve Nagyi)
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy miért mindig a 125-ös topicokban megy az oltás?
Hogy a 30 lóerős motor tulaja leszólja a 15lóerősét... nevetséges.
ez is szempont.kinek mi
nem is labikának írtam
Azért a 30lóerővel még csak megbírkózom valahogy. Meg az sem mindegy hogy kínszenvedés vele egy kamion előzése vagy minden megy simán.
Az biztos, mindig csak bátran, határozottan rántani 1et a gázon!
Óhhhhhhh Labika ura a helyzetnek na meg a motornak is azlenne
na az mindjárt jobb nekem is olyan kell majd egyszer vagy 1000 es gixxer
mit ér az erő ha nem uralod?
Azért nem mondtam, csak gondolkoznék rajta, de akkor vennék 1 636ot rendszám nélkül
Ha átülsz a 2ütem 125-ről egy 4ütem 125-re ám egészségedre.
nem mindenáron akarja eladni.ha elviszik lesz r125 ha nem nem...szerelmes lett a kis R-be csak nem meri bevallani
Szóval meg van hírdetve, csak mivel nem nagyon akarok megszabadulni tőle, igy drágán, ha meg annyiért elviszik, akkor vigyék!
Ezt lehet hogy csak én nem értem