De állítólag az új RS-ek, és a Mito-k is televannak folytással,és 140nél többet nemnagyon mennek.. Ez igaz? Ennyit megy egy CBR-is, érdekes a CBR 2szelepes, az YZF meg 4, és az YZF mégis szarabbul megy? Hát nemhiszem..:S
Nemtudom melyiket válasszam Van 3kiválasztottam: Mito, RS, és az YZF. Mindedjikről hallottam jókat is, meg rosszat is.. Szal ezért kérem a segítségeteket! Az YZF tényleg nagyon szép, és nem olyan bicikli formályú(már elnézést ) mint egy CBR. De állítólag az YZF elég gyengecske, és 120as végsebességet nehezen éri el.. Hát nemnagyon akarom elhinni..:S Szerintetek?
Szevasztok! Ilyen gépet szeretnék venni, és szerintetek, megéri az árát? Így újonnan mennyi ideig kell járatni? És járatás után mekkora végsebességre számíthatok?:) Köszi az infókat
Mert itt kőkemény adrenalin csata folyik most perpill senki se szólta le a 4T-s team-et....az nem az AF1esek asztala, az az RS-esek asztala(kivéve Nagyi)
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy miért mindig a 125-ös topicokban megy az oltás?
Hogy a 30 lóerős motor tulaja leszólja a 15lóerősét... nevetséges.
Hogy a 30 lóerős motor tulaja leszólja a 15lóerősét... nevetséges.