Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most komolyan tényleg ennyire érdekel az a szájbabaszott jogsi, vagy csak a szüleid ennyire háklisak errre?
Az összes hajam kitépem már ezen a baszakodáson... "nincs jogsim, nem hozhatom el" Asszed a jogsitól majd meglesz a képesség? Vagy anélkül nem indul be a motor? Vagy agyonlő az utcán a rendőr, mert röntgenszeme van és látja h nem jó a jogsid? Fejezd már kérlek abba, tököm a jogsiba. Ha megvan a motor, hozd el azt motorozzál vele, senki nem fog semmit szólni. Mellesleg ha jól tudom már csinálod a jogsit, szal még ha el is kapnak nélküle, mire ügy lenne a dologból, már rég meglesz a jogsid, és ott a joghézag. Komolyan mondom, ezt a beszari nyomi hozzáállást.

Vagy ha a szüleid nem engedik hogy anélkül elhozd, akkor nem szóltam, csak magyarázd el nekik kérlek, hogy:

1. nem attól fogsz tudni motorozni
2. nem fognak lecsukni
3. nem ezen múlik az élet
4. ha már csinálod, mire ügy lenne belőle meglesz a jogsid.
ki az a broki?
szeva srác na láttad azóta roki új mociját?
nem szoltak még de még nincs jogsim szal...majd ha a kezembe lesz...megyek verni az asztalt...addig minek
hábáblű yzfr luhi büblibülbi

káhál kholó!

durung durung se pata
azt hogy? hamarabb jött mint az enyém!(6-án jött meg) én holnap vagy hétfőn mehetek érte!
nincs
Nekem is kék lesz
Jahh... jövőhéten rendeljük a vasat ha minden jól megy
Z3 neked van már rendszám?
Köszönöm szépen Tyt :)
Akkor, marad a kis R125
Csak az A legyen már meg ( 1 hónap )
Amúgy kékben, gyönyörű a motor!
Attól ne félj hogy nem visz el, nyomatékos vas ez :)) Engem is elbír a kis RS :)
Olvaslak Olvaslak benneteket, én most kezdenék el motorozni :) Kresz már meglett mot hétfőn. jön a rutin meg a többi., igaz 29 éves vagyok de valahogy a szamárlétrát soktol hallottam..
Sokan ajánlottam a YBR 250 est hogy azzal kezdjem, de mivel az R125 os nagyon tetszik ezert gondoltam inkabb azzal fogom kiprobálni.. es persze kezdeni :D

Valakinek valami tapasztalata amotorral? :) Elfog engem vini egyáltalán? :D

előre megköszönném a tippeket!

Tyt neked meg igazad volt a hosszu hozzászolásodban!
na madi mondj valamit milyen a mocc? mennyit raktál már bele? gyorsulás?
szemét egy nép a földesi bagázs, itt van 14 kmre
de mind RockandyRoll állnéven van fent... az olyan rosszindulatú pletykáknak meg nem fognak hinni, melyek szzerint valami közöm lenne a RockandyRoll nevű felhasználóhoz

Felraktad netre őket, innen már nincs kontroll felettük...
én remélem mire oda jutok hogy gyerekeim lesznek, addigra már megengedhetem magamnak hogy csak pályán motorozzak... az utcán készült videóimat meg fényképeimet pedig megsemmisítem, hogy ne legyen bizonyíték
hallgat, de tultani nem tilthatok meg neki dolgokat ha utcai motort akar venni és van rá pénze akkor csak a véleményemet mondhatom el...
szerintem egy jól működő apa-gyerek kapcsolatban 18 éves kor után is hallgat a fater tanácsára a gyermek
18 éves kora után ha eltartja magát azt csinál amit akar... az én dolgom az h megmondjam h szerintem mit ne és megmutassam h mit igen:)
neki nincs fogalma arról h miyen motorozni csak annyit tud h veszélyes...
de egyébként ez igy oké is. pályázgat majd ha akar, és amellett le fogja szarni az utcai motorozást:DD
Ha motorozni akar akkor úgy is fog, ha meg nagyon akar és mégse motzorozik akkor
azért azt megnézném te mit szóltál volna ha apád agyonver mert ki akartál menni az RSel forgalomba.
mivel nem hiszek a szamárlétra dologban, ezért vettem 600-ast a 125-ös után! És mint írtam, igen, nekem nem való ekkora motor de mostmár késő bánat mert beleszerettem.
az én gyerekem csak pályán motorozhat majd és erre fogom nevelni...
amint kimegy a forgalomba két akkora nevelőcélzatú pofont kap h körbefordul a feje!
lehet h más városokban okésabb ahelyzet, de bp-en tuti nem fog kóricálni...