most komolyan tényleg ennyire érdekel az a szájbabaszott jogsi, vagy csak a szüleid ennyire háklisak errre?
Az összes hajam kitépem már ezen a baszakodáson... "nincs jogsim, nem hozhatom el" Asszed a jogsitól majd meglesz a képesség? Vagy anélkül nem indul be a motor? Vagy agyonlő az utcán a rendőr, mert röntgenszeme van és látja h nem jó a jogsid? Fejezd már kérlek abba, tököm a jogsiba. Ha megvan a motor, hozd el azt motorozzál vele, senki nem fog semmit szólni. Mellesleg ha jól tudom már csinálod a jogsit, szal még ha el is kapnak nélküle, mire ügy lenne a dologból, már rég meglesz a jogsid, és ott a joghézag. Komolyan mondom, ezt a beszari nyomi hozzáállást.
Vagy ha a szüleid nem engedik hogy anélkül elhozd, akkor nem szóltam, csak magyarázd el nekik kérlek, hogy:
1. nem attól fogsz tudni motorozni
2. nem fognak lecsukni
3. nem ezen múlik az élet
4. ha már csinálod, mire ügy lenne belőle meglesz a jogsid.
Olvaslak Olvaslak benneteket, én most kezdenék el motorozni :) Kresz már meglett mot hétfőn. jön a rutin meg a többi., igaz 29 éves vagyok de valahogy a szamárlétrát soktol hallottam..
Sokan ajánlottam a YBR 250 est hogy azzal kezdjem, de mivel az R125 os nagyon tetszik ezert gondoltam inkabb azzal fogom kiprobálni.. es persze kezdeni :D
Valakinek valami tapasztalata amotorral? :) Elfog engem vini egyáltalán? :D
előre megköszönném a tippeket!
Tyt neked meg igazad volt a hosszu hozzászolásodban!
de mind RockandyRoll állnéven van fent... az olyan rosszindulatú pletykáknak meg nem fognak hinni, melyek szzerint valami közöm lenne a RockandyRoll nevű felhasználóhoz
én remélem mire oda jutok hogy gyerekeim lesznek, addigra már megengedhetem magamnak hogy csak pályán motorozzak... az utcán készült videóimat meg fényképeimet pedig megsemmisítem, hogy ne legyen bizonyíték
neki nincs fogalma arról h miyen motorozni csak annyit tud h veszélyes...
de egyébként ez igy oké is. pályázgat majd ha akar, és amellett le fogja szarni az utcai motorozást:DD
mivel nem hiszek a szamárlétra dologban, ezért vettem 600-ast a 125-ös után! És mint írtam, igen, nekem nem való ekkora motor de mostmár késő bánat mert beleszerettem.
az én gyerekem csak pályán motorozhat majd és erre fogom nevelni...
amint kimegy a forgalomba két akkora nevelőcélzatú pofont kap h körbefordul a feje!
lehet h más városokban okésabb ahelyzet, de bp-en tuti nem fog kóricálni...
Az összes hajam kitépem már ezen a baszakodáson... "nincs jogsim, nem hozhatom el" Asszed a jogsitól majd meglesz a képesség? Vagy anélkül nem indul be a motor? Vagy agyonlő az utcán a rendőr, mert röntgenszeme van és látja h nem jó a jogsid? Fejezd már kérlek abba, tököm a jogsiba. Ha megvan a motor, hozd el azt motorozzál vele, senki nem fog semmit szólni. Mellesleg ha jól tudom már csinálod a jogsit, szal még ha el is kapnak nélküle, mire ügy lenne a dologból, már rég meglesz a jogsid, és ott a joghézag. Komolyan mondom, ezt a beszari nyomi hozzáállást.
Vagy ha a szüleid nem engedik hogy anélkül elhozd, akkor nem szóltam, csak magyarázd el nekik kérlek, hogy:
1. nem attól fogsz tudni motorozni
2. nem fognak lecsukni
3. nem ezen múlik az élet
4. ha már csinálod, mire ügy lenne belőle meglesz a jogsid.