Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rockandy, reméltem hogy pont te nem eszed meg ilyen egyszerűen a statisztikai adatokat. Azért remélem feltűnt mindenkinek hogy az 50ccm alapsokaság többszöröse a többi motor kategóriának. Szerencsétlen 50ccmesek nem esnek kelnek minden utcasarkon, csak kurva sokan vannak.

A másik hogy ámulok bámulok Rockandy hozzászólásán... Nem engednéd a gyerekeid motorozni? Pont neked kéne tudni, hogy egy motorosnak mekkora fájdalommal jár ha megfosztják a motorozás élményétől! Ha azért elgondolkozol az utcai motorozáson, mert a 3. nap az RRel már egyszer mentél 2kiló felett, akkor nem javaslom neked a sportmotorokat. A szamárlétra meg kurva okos dolog, csak te szarul csinálod. Mi abban a szamárlétra hogy 13LE --- 120LE ? Már ne haragudj, de ez nem létra. Félre ne értsd, semmi gáz hogy 600RRt vettél, feltételezem megvan a magad esze hozzá, csak a szamárlétra NEM ez. Ott kategóriánként van a váltás. Csak nem mindenkinél szükséges.

Csodálod hogy szüleid nem tiltják meg? Úgy beszélsz az egész motorozásról, mintha valami sátáni dolog lenne. Szivesen felhívom apád, és rábeszélem hogy tiltsa meg neked a motorozást, mert már 2kiló felett száguldozol :))

Ja és mégvalami. Ha lesznek lurkóid, és motorozni fogsz továbbra is, esélytelen hogy eltiltsd őket. Sokkal rosszabbul jársz ezzel a megoldással, mintha kisgyerek koruk óta tudatosan tanítod őket a helyes motorkezelésre, rutingyakorlatokra.. stb.. Most képzeld el, tiltod a gyereknek, 16éves korára totál agyára megy hogy te húzod a nagy sportgépnek, ő meg nem motorozhat. Az első az lesz hogy egy kölcsön NSR125el 2személyjel beleszáll éjjel egy álló kamionba, és mind2 srácnak meresz van, mert annyi eszük nem volt hogy sisakot vegyenek, nem hogy védőruhát. (ez megtörtént eset)

Az én lurkóim motorozni fognak, én tudatosan erre fogom őket tanítani (nem mindenáron, csak ha érdekli valamelyiket a dolog). Megtanulják majd hogy védőruha nélkül sehova, megtanítom őket ésszel közlekedni, és remélem ők is akkora motorbuzik lesznek mint az apjuk :)))

üdv, én voltam
Paplanernyő? Hegymászás? Oroszrulett?
Persze, már általában kezdők ülnek ilyen gépen, éééés egy ilyen kis 50es nem megy valami hú de gyorsan, autósok meg mindenki, buszok, folyton előzgetik őket, sokkal veszélyesebb mint egy nagyobb motor...
erről ennyit..... de én nem a pézért csinálom hanem mert szeretem a focit meg az r125-öm
Én meg ingyen
Na akkor ki keres többet?
azért a rengetegért! földesen 7ezerért hallgattam a szitkot!
Én is így vagyok a játékkal csak hát neked legalább fizetnek
ja hát én múlthéten földesen voltam pont a lelátó felöli oldalon hát amit ott kaptam!
de én szeretem csinálni vmiért!
Hát azt nem tom hogy Polgáron is így csinálják-e de PL Kesznyétenben én nem lennék bíró.
Már jáccottam ott és inkább bedobáshoz se megyek ki legközelebb
Míg be nem dobtam a labdát addig fenyegettek meg a legenyhébb bekiabálás is az hogy:"Hogyha hozzáérsz a gyerekhez elvágom a torkod."
És 2 hét múlva megyünk oda megint
ha polgárra kell mennem majd szólok és te is megbizonyosodhatsz hogy én nem tartozom közéjük!
1 r125 tulaj csak is jó bíró lehet
Igen de én nem itt játszok
Az elveim nem engedik inkább játszok B.A.Z megyei megye 3 -ban,Hejőbába csapatában.
Sajnos a fiatal bírókhoz nem sok jó emlék fűz nem bántásból csak a mi körzetünkben akkor parasztok vannak hogyha idegenbe megyünk és fiatal bíró van akkor elég nagy rá az esély hogy a hazainak a javára ítél előszeretettel,gondolom érted hogy miért
r125 topicban vagyunk de nem volt szó róla vagy 2 oldal óta
polgár hbm-i 2. osztályban van nem?
Hozzánk jöhetnél vezetni mert ezeka bírók akik vannak megye 1 ben...
először lépj feljebb XD
szemüveged van? (csak viccelek ám )
bárhol az országban! megye 2 a csúcs múlthéten! amúgy gyakrabban serdülő meccseket! de én még csak most végeztem februárban! de egész jól megy!
"legkevesebbet pedig a chopperesek, pedig ccm-ben ők a legnagyobbak"
mert ők a legóvatosabbak is.... átlag tempójuk 80-120km/h.. kényelmesen utazgatnak
17 évesen engednek focimeccset vezetni?
Hát ne haragudj meg de hol engednek téged vezetni?
Milyen osztály?
igen a saját hibájából. Én úgy tudom, hogy az európai baleseti statisztikák szerint a motorbalesetek majdnem 50%-ánál, a motor 100 ccm alatti. Magyarúl a legtöbb balesetet a robogósok szenvedik el. A legkevesebbet pedig a chopperesek, pedig ccm-ben ők a legnagyobbak
ja ok!
:DDDDD
Rocky túlságosan félti a családját:DDDDD
És a saját hibájából? Ha nem lenne értelme a szamárlétrának akkor mindenki kezdhetne 1000es motorokkal, akkor aztán tényleg lenne halálozási statisztika, nem azt mondom hogy nem lehet 1000es kezdeni de akit én ismertem és nagy motorral kezdett az 1,5 éven belül meghalt, 3 ilyen ismerősöm is volt.
Nem agép kezeléssel van a fő baj szerintem, hanem a külömböző helyzetek megoldásával... pl: a kedves autósokkal akik levegőnek nézik a motorosokat, a 70éves anyukákkal akiknek areflexidejük 2 óra....
nahh itt kezdődi ka baj szeritnem

komolyan.. az autósok nemfoglalkoznak a motorosokkal kivétel van.. de nemsok