Igaz, hogy a motorozás egy veszélyes dolog főleg ilyen autósok közt mint amik mostanság vannak de a szavadból nem csak azt veszem ki hogy, csak a motorozástól féltenéd Őket, de remélem most ezért nincs harag csak hát túl féltőnek érezlek és ez sztem nem fog túl jót tenni a családodnak de ne legyen igazam.
szerintem a szamárlétra az ember csuklójában van. Nemrég meghalt egy ismerősöm barátja Debrecenben egy 50-es robesszel. A kis ccm-től még nincs nagyobb biztonságban senki.
meg a tégla is a fejedre eshet sétálás közben de ez elég rossz duma. A motorozás sokkal nagyobb valószínűséggel hordozza magában a balesetet mint a legtöbb többi sport.
Akkor ne engedd Őket ki az utcára mert egy részeg autós bármikor felszaladhat a járdára, ne engedd kocsiba ülni mert ha ott megindul vki ész nélkül akkor azt sem lehet megfogni a kanyarban, ne engedd a fürdőbe mert elcsúsznak és beb*sszák a fejüket, és kötözd le Őket egy székbe... Nem vagyok egy hű de nagyon "bulizós, pörgős" ember de ezek az aporóságok nélkül sztem értelmetlen élni...
én ebben a szamárlétrás dologban eleve nem hiszek. Az állatira nemvéd meg semmitől. Az ésszel motorozás meg olyan hogy elég egyszer rászaladni egy kanyarban elszórt marék kavicsra és game over. Vagy elég egyszer szembetalálnod magad egy olyan autóssal aki kicsit lecsippentet a kanyarból...
Elfogadom a véleményed de sztem ez tök hülyeség. Én örülnék ha gyerekeim majd motoroznának és meg tudnám őket tanítani rendesen, ésszel motorozni, szamárlétrát betartva!
én a szüleim helyében nem engedtem volna magamnak hogy motorozzak! Egyébként pl. öcsémnek meg is van tiltva mert benne nem bíznak ilyen szempontból. Ő kicsit indulatból vezet néha és ez ugyebár a motor esetében már nem fér bele.
Én kifejezetten higgadt, normális motorosnak tartom magam, de mikor múlt héten azon kaptam magam hogy 220-szal megyek közúton egy olyan motorral amin életemben harmadik vagy negyedik alkalommal ültem, akkor azért elgondolkoztam hogy lehet be kéne tiltani ezt az utcai sportmotorozás témát.
És ne keljen már 10-12évesen kerítést meg kenyeres kocsikat hegeszteniük...(akár szakadó esőben egy lyukacsos fólisátorszerűség alatt ívhegesztővel..., bár tapasztalatként értékes, csak nem feltétlen jó tapasztalat...)
mondjuk 18 éves korukig én diktálok de nyilván nem fogom börtönbe zárni őket, de erről a motorozás dologról tudi megpróbálom majd letiltani őket. Mondjuk úgy nehéz lesz hogy közben én meg motorozom
Szerintem te nagyon kemény vagy
Szegény gyerekekl ha megérteted h milyen veszélyei vannak a motorozásnak.... és felis fogja
akkor szépenfog menni, és szépen nemfog meghalni sem
bár te dolgod... de ez már sztem túlzott szigor....
te is motorozol, téged is engedtek a szüleid... csak indulj ki ebből
Amúgy meg remélem megtehetem hogy a gyerekeimnek megvegyem azt ami csak kell nekik, amíg még gyerekek legyenek is gyerekek... tanuljanak, szórakozzanak... remélem lesz olyan anyagi háttér hogy ráérjenek felnőni...
én nem fogom engedni a gyerekeimnek hogy motorozzanak. Ha meg lányom lesz akkor minden olyan csávótól el lesz tiltva akinek motorja van. Szerintem a motorozás egy nagy faszság. Kurva veszélyes és semmi értelme. Én csak magamban bízom ha motorozásról van szó, a gyerekeimben viszont tuti hogy nem fogok bízni. Maximum versenypályán motorozhatnak majd.
heh, a vicc az h a sportmotoros srácnak irtam én is, mert nekem is max az ára kellene :D de én most nem arra költenék hanem mivel nekem egy plusz szobával bövitjük (számomra) a házat inkább jol jönne máshova :D meg aztán akkor a mostani DT-t csinálnám meg teljesen 100 %-osra, meg vennék belöle ruhát, meg ami kell még:D
jo cucc ez az R1 :D
mielőtt engem is újgazdak kölöknek néztek kiejlentem h nem vagyok az egyátalán nem!
okéé van egy FORD FOCUSUNK 1,8as TDCI 08 as kiadásban... de RÉSZLETRE!
de csak azért részletre mert nicns annyi páázünk h kifizesssük de mondjuk az nem 1 misi hanem 5
szóval
hát jah, sztem is jobb ha megdolgozol érte, bár az is tuti h én is megvenném a leendeö gyerekemnek ha tehetném, és adja Isten h lehessen :D
am én még megvolt a régi DT mikor elkezdtem félrerakni az uj gépre, meg hát tavaly nyári szünet felétöl végéig jártam melozni :P a régit meg ballgaási pénzböl plusz amit félreraktam abbol vettem :)
(ebbe adtak kölcsön szülök de nemtom még h fizetem vissza az egészet, mert egyrészt még kell rá költeni é kelene egy két védöcucc is (csizma, páncél meg egy nadrág is), szoval majd csak vége lesz egyszer a mizériának:D )
A szüleink azért dolgoznak h nekün ka legjobb legyen
Gondolom te idődben is így volt... cska azóta változnak az idők...
de ha megnézed ez egy befektetés
Én kifejezetten higgadt, normális motorosnak tartom magam, de mikor múlt héten azon kaptam magam hogy 220-szal megyek közúton egy olyan motorral amin életemben harmadik vagy negyedik alkalommal ültem, akkor azért elgondolkoztam hogy lehet be kéne tiltani ezt az utcai sportmotorozás témát.
Szegény gyerekekl ha megérteted h milyen veszélyei vannak a motorozásnak.... és felis fogja
akkor szépenfog menni, és szépen nemfog meghalni sem
bár te dolgod... de ez már sztem túlzott szigor....
te is motorozol, téged is engedtek a szüleid... csak indulj ki ebből
jo cucc ez az R1 :D
okéé van egy FORD FOCUSUNK 1,8as TDCI 08 as kiadásban... de RÉSZLETRE!
de csak azért részletre mert nicns annyi páázünk h kifizesssük de mondjuk az nem 1 misi hanem 5
szóval
am én még megvolt a régi DT mikor elkezdtem félrerakni az uj gépre, meg hát tavaly nyári szünet felétöl végéig jártam melozni :P a régit meg ballgaási pénzböl plusz amit félreraktam abbol vettem :)
(ebbe adtak kölcsön szülök de nemtom még h fizetem vissza az egészet, mert egyrészt még kell rá költeni é kelene egy két védöcucc is (csizma, páncél meg egy nadrág is), szoval majd csak vége lesz egyszer a mizériának:D )
Gondolom te idődben is így volt... cska azóta változnak az idők...
de ha megnézed ez egy befektetés