full magyar mentalítás, no meg ez a leszavazom a képeit mer ujmotorja van 16évesen dolog is.szépek vagytok (tisztelet a sajnos kevés kivételnek,az a szomorú hogy akik az elöbb említett modon állnak hozzá nem is írnak ide max a videokat képesek fikázni mert ahhoz még nem kell olyan magas IQ hogy két mondatot értelmesen letudjon írni)
Lehet hogy tényleg túlzás de mindenkinek szive joga h azt vegyen a kölkének amit akar. Majd rájön ugyis minden kissrác h mennyi idő összegürizni 1 gurigát.
szerintem sem annyira jó dolog ez az általánosítás. Nyilván nem tud előteremteni egy 17éves srác 100% 1Misit egy új moccra, az csak dícséretes ha a szülők besegítenek. Énis új motoron ülök, énis dolgoztam érte, és nekem is mocsok sokat segítettek a szüleim... ... és baromi hálás vagyok is nekik :)
És szerintem attól még nem lesz senki kevesebb ha új motort kap (tudom hogy ilyet nem írtál :)) ), persze az az igazi ha megdolgozik az árááért.
DE szerintem az is megteszi ha beledolgozik a srác a lébe (mint ahogy én is csináltam), legalább érezze a pénz értékét, meg minden.
Ezt az újautós hiteles dolgot Vdani leírta.
Én aztat mondom, mindenki ügyeskedjen magának ahogy tud, máshogy úgy sem lesz sok zsé.
Na meg tanuljatok, mert megéri!
EGyébként nekem kéne az az R1es ha hozzámvágnák :)
ne nagyon általánosíts öreg! erre a motorra én fél évig gyüjtöttem csak a 20% ára ,aztán havonta fogom fizetni a részletet abból a pénzből amit focimeccsek vezetéséből rakok majd össze ( 21-én leszek 17 éves) úgyhogy itt nem mindenki "táposgyerek" ahogy itt kivettem a szavaidból!
Én erre annyit mondok hogy 12éves korom óta motorozok, hivatalosan 4 éve. De majd 2év elszántság után így hogy hétvégén melózok mikor van munka meg egész nyáron a megdöglés határáig lesz munka talán ősszel tudok váltani motort egy kis szülői segítséggel. én ennyit fűznék hozzá, de így is boldog vagyok és tudok mosolyogni
Félre ne érts én örülök hogy van motorotok csak azt nem értem hogy akkor miért sír mindenki hogy alig tud megélni meghogy micsoda rossz neki... Aztán ha jobban körbenézel minden második ház udvarán új autó áll. Jó hogy hitelből de azt a havi 30-at is le kell valahogy szurkolni...
Halihó! Bocs hogy beleszólok de nekem sem kéne R1! Formailag sem tetszik( kivéve a szögletes farú kiadás) , utcára teljesen fölösleges és használhatatlan, de még pályán is ember legyen a talpán aki értelmesen ki bírja használni!
Ejj úgy nézen Gyurcsány Feri bácsi mégiscsak igazat mondott mikor arról beszél hogy micsoda nagy jólét van Magyarországon... Ti itt 16-17 évesen zsír új egy milliós motort kaptok a szüleitektől. Én sem vagyok egy régi bútordarab de mikor 17évesen meg tudtam venni (saját)pénzből az első simsonomat madarat lehetett volna fogatni velem... Amit utána 6évig használtam... Után tudtam megvenni az első "komoly" motoromat a mitot de azt is hitelre meg törtlesztésre. Azért irigykedek arra hogy nektek 17 évesen az a legnagyobb gondotok hogy milyen színű legyen a zsír új motorotok
Most mit csináljak, bocs hogy nem tetszik, egyrészt formailag, másrészt sor4, nem tetszik a hangja, olyan semmilyen, aztán meg naponta látok egy csom r1et... nem kéne... leírtam mi kéne, mondjuk egy fasza h2 vagy cr 500
Ne haragudj, hoyg ezt mondom DE! Szerintem az nem normálsi akinek nemkéne egy R1
ABSZOLÚT D R E A M B I K E
Ezzel nagyon sokan így vannak....
aki nem így van vele az nemtom..... az indokolja meg :D
Srácok.. szerintem nekem KÉK YZF- R1 25 öm lesz.... mert
Sárga lesz mindenkinek... piros ne mmegya szememhez fekete meg anynira nem jön be meg kék a cuccom is
Basszus...úgy volt hogy most a hét végén hozhatom el végre a mocim, erre csúszott jövő hétre...nem biirom már :D (nincs hosszú "i"-m, mielőtt azzal jönnétek :P )
na mindegy, igy legalább biztos hogy meglesz a jogsi is mire a moci, mivel a jogsit szintén ezen a héten küldik, és ez nem csúszhat.
akinek megvan már a mocija, irjon még róla, tegyen fel videókat, de lehetőleg ne csak a "kamerávalkörbejárósat". az is kell, de abból már sokat láttam :D
nah, addigis várom a további hozzászólásokat a motorról, amig én nem tudok a sajátomról nyilatkozni ;) igyis naponta legalább ötször felnézek ide, valahogy ki kell birni elvégre ezt a várakozást :P
És szerintem attól még nem lesz senki kevesebb ha új motort kap (tudom hogy ilyet nem írtál :)) ), persze az az igazi ha megdolgozik az árááért.
DE szerintem az is megteszi ha beledolgozik a srác a lébe (mint ahogy én is csináltam), legalább érezze a pénz értékét, meg minden.
Ezt az újautós hiteles dolgot Vdani leírta.
Én aztat mondom, mindenki ügyeskedjen magának ahogy tud, máshogy úgy sem lesz sok zsé.
Na meg tanuljatok, mert megéri!
EGyébként nekem kéne az az R1es ha hozzámvágnák :)
csak oylan hihetetlennek hangzik XD
ABSZOLÚT D R E A M B I K E
Ezzel nagyon sokan így vannak....
aki nem így van vele az nemtom..... az indokolja meg :D
Srácok.. szerintem nekem KÉK YZF- R1 25 öm lesz.... mert
Sárga lesz mindenkinek... piros ne mmegya szememhez fekete meg anynira nem jön be meg kék a cuccom is
na mindegy, igy legalább biztos hogy meglesz a jogsi is mire a moci, mivel a jogsit szintén ezen a héten küldik, és ez nem csúszhat.
akinek megvan már a mocija, irjon még róla, tegyen fel videókat, de lehetőleg ne csak a "kamerávalkörbejárósat". az is kell, de abból már sokat láttam :D
nah, addigis várom a további hozzászólásokat a motorról, amig én nem tudok a sajátomról nyilatkozni ;) igyis naponta legalább ötször felnézek ide, valahogy ki kell birni elvégre ezt a várakozást :P