ááááááá! most hívott a yamahás csávó pénteken vagy legkésőbb hétfőn mehetek érte! végre 1.5 hónap várakozás után kipróbálhatom.....
ja remélem a videómat mindenki megnézte !
amugy tök irigyellek titeket srácok, hogy megengedhetitek a 0 km-es vasat
de remélem lassan az enyém is olyan lesz amilyennek akarom (gumi meg láncszett ügyben) közben a jogsim is megjött szoval joság :D
Dunaföldvár környékén lesz valakinek ilyen vasa ?:D
"az vegyen japán tömegcikket"-neked gyártották külön az arpiliát nem?
rohadtul kezd unalmas lenni a vita:D
de legalább jokat röhögök :P de most komolyan, itt irja a gyerek h olasz azt ne de a mille azért fasza
most neked mondjuk nem jönne be egy R1? ne kamuzzál...
nekem olaszok közül tetszik pár husqarna, meg mondjuk egy rxv 550 meg ilyenek :D
srácok, milyen az R125?:P nekilátok olvasni, eddig szar volt az oldal nálam kb egy napja:S
50-nél asszem 4-5000-ret...de most még annyira nem lehet pörgetni...nekem aztmondták hogy 1000km-ig olyan 5000-resig forgassam...ha előzök akkor persze mehet kicsit főjebb, persze nem 12000ig ...1000-1500km között olyan 7000-resen használjam...1500 után meg már lehet rendesen használni...én ugy átlagosan 80al megyek most...akkor kerek 6000ret pörög.
hihi ez igaz ... hát első benyomás... 1.nek mikor ráültem...nagyonszokatlan volt a kis TZR-hez képest...de utánna...vezetni álom...nagyonszépen muzsikál minden fordulattartományon... fékek nagyonjól szuperálnak...menettartása számomra kiváló...fogyasztása alig nemtudom lehet a bejáratás miatt van...de mikor elhoztuk a szalonból...tele lett tankolva...most van benne 307km és a tank még csak most félig üres...koromsötétbe a világítása nagyonerős...sötétített plexim van...de nagyonjóllátok a motoron...aztán mit mondjak még
ja remélem a videómat mindenki megnézte !
Nekem nem kéne
de remélem lassan az enyém is olyan lesz amilyennek akarom (gumi meg láncszett ügyben) közben a jogsim is megjött szoval joság :D
Dunaföldvár környékén lesz valakinek ilyen vasa ?:D
rohadtul kezd unalmas lenni a vita:D
de legalább jokat röhögök :P de most komolyan, itt irja a gyerek h olasz azt ne de a mille azért fasza
most neked mondjuk nem jönne be egy R1? ne kamuzzál...
nekem olaszok közül tetszik pár husqarna, meg mondjuk egy rxv 550 meg ilyenek :D
srácok, milyen az R125?:P nekilátok olvasni, eddig szar volt az oldal nálam kb egy napja:S