Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhozzam neked?
En tavaly suli helyett hoztam a mocct.
én hanyagolnám a sulit, az biztos
pasz attól tartok csak jövőhéten tudom elhozni,ma votl forgalmi vizsga , pénteken lehetne legkorábban...de akkor sulivan:S:(
Nem hát, kawasakinál h1,h2, suzukinál rg 250, rg 500, gt 550 gt 750, hondánál cr 500, ns400, nsr 250, na meg buell xb12, yamaha rd 400, stb stb
Az tök jó. A kis XT 6000nél megy 72öt tehát az r125 a hat sebességével fogja vinni a 120at.
ááááááá! most hívott a yamahás csávó pénteken vagy legkésőbb hétfőn mehetek érte! végre 1.5 hónap várakozás után kipróbálhatom.....
ja remélem a videómat mindenki megnézte !
Nekem 6ezren 100at
Bocs biztos.
De bisztos van több olyan motor ami bejön és nem csak eggyetlen márka teccik.
Tudom hihetetlen, de nem mindenkinek kell egy r1
Nekem nem kéne
Nekem is rossz volt az oldal tegnap Grat a mocchoz mindenkinek. Z3 neked mikor jön? Tudod már pontosan?
amugy tök irigyellek titeket srácok, hogy megengedhetitek a 0 km-es vasat
de remélem lassan az enyém is olyan lesz amilyennek akarom (gumi meg láncszett ügyben) közben a jogsim is megjött szoval joság :D
Dunaföldvár környékén lesz valakinek ilyen vasa ?:D
"az vegyen japán tömegcikket"-neked gyártották külön az arpiliát nem?
rohadtul kezd unalmas lenni a vita:D
de legalább jokat röhögök :P de most komolyan, itt irja a gyerek h olasz azt ne de a mille azért fasza
most neked mondjuk nem jönne be egy R1? ne kamuzzál...
nekem olaszok közül tetszik pár husqarna, meg mondjuk egy rxv 550 meg ilyenek :D
srácok, milyen az R125?:P nekilátok olvasni, eddig szar volt az oldal nálam kb egy napja:S
Gratula márkamodellszíntársam vigyázzrá aztán sok balesetmentes és örömteli kilómétert a benzinárakat ilyen motornál meg ki nem szarja le?
aaz jó..
az fasza nekem 50 nél 3500, 5000 res fodulaton meg 73 at megy
50-nél asszem 4-5000-ret...de most még annyira nem lehet pörgetni...nekem aztmondták hogy 1000km-ig olyan 5000-resig forgassam...ha előzök akkor persze mehet kicsit főjebb, persze nem 12000ig ...1000-1500km között olyan 7000-resen használjam...1500 után meg már lehet rendesen használni...én ugy átlagosan 80al megyek most...akkor kerek 6000ret pörög.
hihi ez igaz ... hát első benyomás... 1.nek mikor ráültem...nagyonszokatlan volt a kis TZR-hez képest...de utánna...vezetni álom...nagyonszépen muzsikál minden fordulattartományon... fékek nagyonjól szuperálnak...menettartása számomra kiváló...fogyasztása alig nemtudom lehet a bejáratás miatt van...de mikor elhoztuk a szalonból...tele lett tankolva...most van benne 307km és a tank még csak most félig üres...koromsötétbe a világítása nagyonerős...sötétített plexim van...de nagyonjóllátok a motoron...aztán mit mondjak még
Amennyit a fordulatszámmérő mutat!
hányezerig pörgeted? 50 nél 6.ba mennyit pörög?
első benyomás a mociról? képek?
faszom...ide nem akarja berakni a képeket.. akkor felrakom a profilomba.
Grat!
már rég itthonvan 307 km van benne