szerencsére van még pár ilyen srác (hülyegyereket akartam írni, de visszafogtam magam) aki ilyen buta módon gondolkodik, legalább nincs is mindenkinek apriliája.
Mondjuk tudnám miért van akkor cagivád, de mind1 :) Széles utat
Én azért annyit hozzátennék hogy semmi mást nem bírnék elképzelni a seggem alatt jelenleg csak olasz gépet. Szerelem, elhivatottság, de leírtam már. Aki nem érti, az vegyen japán tömegcikket :)))
Az előzőhöz csak annyit szeretnék hozzáfűzni ,hogy nem használtat szeretnék... Ez egyértelmű. De kicsit sokallok 1 millió forintot egy 125-ös motorért. Főleg ,hogy több ,mint felét én állom. Nem hiába luxushobbi Magyarországon a motorozás...
Sajnos ez így van. Nekem a motornak körülbelül a 3/5-ét kell kiperkálnom. Úgy egyeztem meg anyuékkal ,hogy ha a nagymotorig eljutok (még jó soká) akkor azt teljes mértékben ők állják. De ez viszont 600.000 forintot jelent újonnan. (De én használtat szeretnék majd ha lesz). Ahoz ,hogy a jogsit lerakjam még van 13 hónapom. 13 hónap alatt kéne kb. 500 pénzt összegyűjteni. Most tartok 70,000 Forintnál :) De viszont ha a mostani motorom eladom az az én pénzem lesz. Vagyis Körülbelül 200,000 Forintot kéne gyűjtenem. Nyárra van egy olyan munkám (eddig),hogy havi 20-asért egy nyaralónak az udvarát karban kell tartanom (fűnyírás,bokornyírás,stb...) Remélem sikerül összegyűjteni a pénzt Az lenne minden álmom.
Van benne igazság...de a mai munkalehetőségek mellett... A bátyám barátnője lediplomázott és kb 1 éve keres munkahelyet de semmi...küldi össze-vissza az önéletrajzokat és sokan még arra sem képesek, hogy válaszoljanak...Ha egy diák keres munkát az még nehezebb...vagy nagyon kis bért adnak neki, kihasználva őt vagy nem is talál munkát...Bizonyára van aki könnyen talál munkát de szerencse vagy ismeretség kell hozzá...(jah és mire a diák fizetéséből egy normális motorra összegyűlik akkor már rég nem diák )
Énis de az RS ereje nagyon tetszik az a baj Haverom levitt egy kis karikára 08as RS-e van...
az nagyon megy .. akkor lekapott az RS láz de utánna gondolkozni kezdtem h nemvok én gazdag kölyök h csak úgy megszorulgasssak
meg a hangja+ára nagyon megnyert a R-125nek
(meg a szüleimet is)
Hatalmas külömbség van!
a simsonom nagyobb testű mint a CBR
de am az lett volna várható a CBRtől h mivel iyln kis testű fürge legyen mint egy akármi :D
de nem lett az Haverom az RS50ével legyorsulta
vége is 115-120 max
szerencsére van még pár ilyen srác (hülyegyereket akartam írni, de visszafogtam magam) aki ilyen buta módon gondolkodik, legalább nincs is mindenkinek apriliája.
Mondjuk tudnám miért van akkor cagivád, de mind1 :) Széles utat
Én azért annyit hozzátennék hogy semmi mást nem bírnék elképzelni a seggem alatt jelenleg csak olasz gépet. Szerelem, elhivatottság, de leírtam már. Aki nem érti, az vegyen japán tömegcikket :)))
Olasz motort amúgyse szabad venni
nem levitt hanem elvitt
bocsi
az nagyon megy .. akkor lekapott az RS láz de utánna gondolkozni kezdtem h nemvok én gazdag kölyök h csak úgy megszorulgasssak
meg a hangja+ára nagyon megnyert a R-125nek
(meg a szüleimet is)
Egyébként meg én azt mondom: RS125
Mellesleg ha választanom kéne cbr és yzf között, jóhogy a kis yamahát venném
a simsonom nagyobb testű mint a CBR
de am az lett volna várható a CBRtől h mivel iyln kis testű fürge legyen mint egy akármi :D
de nem lett az Haverom az RS50ével legyorsulta
vége is 115-120 max
szóval jóhogy R-125
de nekem az nem kőőő :(
Nincs vele gondom, de megláttam az r125-öt, és szerelmes lettem