Vigyázni kell :) De szerintem kicsit nagy súlya lett. 115 kiló környékén elég lett volna. De ne is legyen olyan vékonyka ,mint a Cibere amit ezzel nem fikázni akarok.
sajnos ahogyan a szerencsémet ismerem, előretervezek, hogy mennyiből is áll a szerelési költség ha pl elütnek :]
Addig nekem sincs gond a műanyag tankkal :)
tegnap megkopogtattam a tankját, jól éreztem hogy műanyag? nem vagyok vele megbarátkozva ha az...
Barátnő szerint úgy néz ki a motor mint egy macska amikor fúj meg púpol
Mértnem RS? Mert itt a Fórumon is SZINTE mindenki jön h megszorult....
oké h megvan az oka h szar volt v.mi beállítás....
de ha nekem is elbasszák abeállítást? akkor fizethetek....
megmondom őszintén... h a R-125 hangja nagyon megfogott!
oké az R-125 vége kb 130 lesz... amit az RS csuklóból kivág...
de a 4T nem szervízigényes, azzal csutkán is zavarhatod a KM-eket semmi problémája nincs belőle
meg olcsóbb is az R-125
De szépségre szép mind2ő! nagyon is
de valahogy nekem nem hiányzik az h bérletet vegyek a szervízben...
meg perszea fogyasztás... nem mind1 h 3 liter vagy 6 liter
tudom h rajtam múlna h mennyit eszik... de ha RS-em lenne tuti nem 80al mennék vele...
Úgyhogy én ezek érvek miatt döntöttem R-125 mellett
(ne sértődjön meg senki azon,amiket leírtam!)
Szerintem nekem kék lesz.. az abaj h élőben kéket nem láttam még
de elbizonytalanított afaszi a yamahánál mert azt modnta h most a kék nemszép szín... mert már oylan megszokott.. és elmennek mellette mint a szél... nah persze nem hiszem azt mert videót néztem róla és ott nagyon mutat a kék
Szóval nemtudom... mamámnak a piros tetszik... de nekem nem áll jól a piros
fekete? túl sötét
Sárga teccccik mega kéék
de sztem kék lesz mert kék cuccom van
De ha kék lesz akkor üléspúpot veszek rá minden féle képp! mert a kéken nagyon durván mutat! a sárgán nem annyira sztem :) nemtudjátok mennyi az ára?
Élőben nagyot mutat a sárga sztem... de a kéket nemtom mert nemláttam még kékben XD
nekem a sárga színe élőbe nem tetszett.a kiállításon.azért lett fekete mert (az a mindenem ) no meg a kék olyan ...olyan sablon...a srágát említettem...és a fehérpiros anynira nem jön be.
ma voltam anyuval Békéscsabán a Yamahánál...
Meglestük a kicsikét (R-125)
Anyának is nagyon tetszett... szóval úgy néz ki egy R-125 lesz a következő áldozat XD
Csak nemtudom miylen színben legyen.... Kék vagy Sárga?
az a baj.. h az a srác aki ittlakott a közelben u.a oylan TZR-e volt mint nekem... most ő Sárgát vett...
szóval nemtudom h sárga vagy kék legyen :)
Hali mindenki! Ma voltam Békéscsabán a Yamahánál... Anya bevitt... és meglestük a kicsikét (R-125)
és neki nagyon tetszett ... meg persze nekem is
Szzóval úgy nézki, hogy az új gép egy R-125 lesz... de nemtudok dönteni szinéről
Kék vagy Sárga? az a baj.. hogy akinek srácnak u.a oylan TZR-e volt mint nekem a közelben... ő sárgát vett XD és nem akarok ugyanolyat MEGINT XD és szóval azért inkább KÉK
Sztetek?
Addig nekem sincs gond a műanyag tankkal :)
Hát technikailag pöppet jobban jártak volna az alu vázzal, megspóroltak volna egy valag súlyt.
Dupla tank, életbe nem rozsdásodik, könnyű, gondozásmentes. Mi a bajod vele?
Barátnő szerint úgy néz ki a motor mint egy macska amikor fúj meg púpol
oké h megvan az oka h szar volt v.mi beállítás....
de ha nekem is elbasszák abeállítást? akkor fizethetek....
megmondom őszintén... h a R-125 hangja nagyon megfogott!
oké az R-125 vége kb 130 lesz... amit az RS csuklóból kivág...
de a 4T nem szervízigényes, azzal csutkán is zavarhatod a KM-eket semmi problémája nincs belőle
meg olcsóbb is az R-125
De szépségre szép mind2ő! nagyon is
de valahogy nekem nem hiányzik az h bérletet vegyek a szervízben...
meg perszea fogyasztás... nem mind1 h 3 liter vagy 6 liter
tudom h rajtam múlna h mennyit eszik... de ha RS-em lenne tuti nem 80al mennék vele...
Úgyhogy én ezek érvek miatt döntöttem R-125 mellett
(ne sértődjön meg senki azon,amiket leírtam!)
Szerintem nekem kék lesz.. az abaj h élőben kéket nem láttam még
de elbizonytalanított afaszi a yamahánál mert azt modnta h most a kék nemszép szín... mert már oylan megszokott.. és elmennek mellette mint a szél... nah persze nem hiszem azt mert videót néztem róla és ott nagyon mutat a kék
Szóval nemtudom... mamámnak a piros tetszik... de nekem nem áll jól a piros
fekete? túl sötét
Sárga teccccik mega kéék
de sztem kék lesz mert kék cuccom van
De ha kék lesz akkor üléspúpot veszek rá minden féle képp! mert a kéken nagyon durván mutat! a sárgán nem annyira sztem :) nemtudjátok mennyi az ára?
Élőben nagyot mutat a sárga sztem... de a kéket nemtom mert nemláttam még kékben XD
Nem tudod mennyi lehet a duplabubis plexi?(mert te tudtál néhány kiegészítő árat).Nálunk a yamahában még nem tudták megmondani...
Láttam ma Yamaha szalonban, hát szerelmes lettem
Remélem vhogy csak kikönyörgöm, max próbálok még gyüjteni
Meglestük a kicsikét (R-125)
Anyának is nagyon tetszett... szóval úgy néz ki egy R-125 lesz a következő áldozat XD
Csak nemtudom miylen színben legyen.... Kék vagy Sárga?
az a baj.. h az a srác aki ittlakott a közelben u.a oylan TZR-e volt mint nekem... most ő Sárgát vett...
szóval nemtudom h sárga vagy kék legyen :)
Miylen kiegészítők vannak hozzá?
és neki nagyon tetszett ... meg persze nekem is
Szzóval úgy nézki, hogy az új gép egy R-125 lesz... de nemtudok dönteni szinéről
Kék vagy Sárga? az a baj.. hogy akinek srácnak u.a oylan TZR-e volt mint nekem a közelben... ő sárgát vett XD és nem akarok ugyanolyat MEGINT XD és szóval azért inkább KÉK
Sztetek?