Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázni kell :) De szerintem kicsit nagy súlya lett. 115 kiló környékén elég lett volna. De ne is legyen olyan vékonyka ,mint a Cibere amit ezzel nem fikázni akarok.
sajnos ahogyan a szerencsémet ismerem, előretervezek, hogy mennyiből is áll a szerelési költség ha pl elütnek :]
Addig nekem sincs gond a műanyag tankkal :)
most néztem, " Acél Deltabox".
Hát technikailag pöppet jobban jártak volna az alu vázzal, megspóroltak volna egy valag súlyt.
Acél
mellesleg egy váz nem attól masszív mert nehéz. Egy acélcső vagy acélhíd váz elég nehéz, és egyáltalán nem merevebb mint a sokkal könnyebb alu hídváz.
miből van a váz? alu v acél?
De legalább masszív...
A tank könnyű. A váz meg túlságosan is nehéz.
Örülj neki ha műanyag.
Dupla tank, életbe nem rozsdásodik, könnyű, gondozásmentes. Mi a bajod vele?
tegnap megkopogtattam a tankját, jól éreztem hogy műanyag? nem vagyok vele megbarátkozva ha az...
Barátnő szerint úgy néz ki a motor mint egy macska amikor fúj meg púpol
madi van már mocc?,
Mértnem RS? Mert itt a Fórumon is SZINTE mindenki jön h megszorult....
oké h megvan az oka h szar volt v.mi beállítás....
de ha nekem is elbasszák abeállítást? akkor fizethetek....

megmondom őszintén... h a R-125 hangja nagyon megfogott!

oké az R-125 vége kb 130 lesz... amit az RS csuklóból kivág...
de a 4T nem szervízigényes, azzal csutkán is zavarhatod a KM-eket semmi problémája nincs belőle
meg olcsóbb is az R-125

De szépségre szép mind2ő! nagyon is

de valahogy nekem nem hiányzik az h bérletet vegyek a szervízben...

meg perszea fogyasztás... nem mind1 h 3 liter vagy 6 liter
tudom h rajtam múlna h mennyit eszik... de ha RS-em lenne tuti nem 80al mennék vele...

Úgyhogy én ezek érvek miatt döntöttem R-125 mellett

(ne sértődjön meg senki azon,amiket leírtam!)

Szerintem nekem kék lesz.. az abaj h élőben kéket nem láttam még
de elbizonytalanított afaszi a yamahánál mert azt modnta h most a kék nemszép szín... mert már oylan megszokott.. és elmennek mellette mint a szél... nah persze nem hiszem azt mert videót néztem róla és ott nagyon mutat a kék
Szóval nemtudom... mamámnak a piros tetszik... de nekem nem áll jól a piros
fekete? túl sötét
Sárga teccccik mega kéék
de sztem kék lesz mert kék cuccom van

De ha kék lesz akkor üléspúpot veszek rá minden féle képp! mert a kéken nagyon durván mutat! a sárgán nem annyira sztem :) nemtudjátok mennyi az ára?

Élőben nagyot mutat a sárga sztem... de a kéket nemtom mert nemláttam még kékben XD
Z3
Nem tudod mennyi lehet a duplabubis plexi?(mert te tudtál néhány kiegészítő árat).Nálunk a yamahában még nem tudták megmondani...
Z3 gondolom már te is várod a moccot :)
köszi!
1,021,000ft rendszámmal tokkal vonóhorognélkül
és akkor a végleges ár? :)
forghelyezés még + 33ezer
Az új ára regadóval 998eFt?
Láttam ma Yamaha szalonban, hát szerelmes lettem
Remélem vhogy csak kikönyörgöm, max próbálok még gyüjteni
nekem a sárga színe élőbe nem tetszett.a kiállításon.azért lett fekete mert (az a mindenem ) no meg a kék olyan ...olyan sablon...a srágát említettem...és a fehérpiros anynira nem jön be.
miért nem rs-t veszel?
Hát... amelyik jobban tetszik! Mondjuk a kék is gyönyörű Igazi Yamahás.
bahh bocsi h 2X írtam meg de egyszer csak eltünt amit írtam XD merre megírom még1X erre ottvan mind2ő BOCSI mindekinek
ma voltam anyuval Békéscsabán a Yamahánál...
Meglestük a kicsikét (R-125)
Anyának is nagyon tetszett... szóval úgy néz ki egy R-125 lesz a következő áldozat XD
Csak nemtudom miylen színben legyen.... Kék vagy Sárga?
az a baj.. h az a srác aki ittlakott a közelben u.a oylan TZR-e volt mint nekem... most ő Sárgát vett...
szóval nemtudom h sárga vagy kék legyen :)

Miylen kiegészítők vannak hozzá?
Hali mindenki! Ma voltam Békéscsabán a Yamahánál... Anya bevitt... és meglestük a kicsikét (R-125)
és neki nagyon tetszett ... meg persze nekem is

Szzóval úgy nézki, hogy az új gép egy R-125 lesz... de nemtudok dönteni szinéről
Kék vagy Sárga? az a baj.. hogy akinek srácnak u.a oylan TZR-e volt mint nekem a közelben... ő sárgát vett XD és nem akarok ugyanolyat MEGINT XD és szóval azért inkább KÉK
Sztetek?