Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem tudok senkiről. De Madi holnap viszi haza!
van már aki hazavihette az r125-öt?
Ami a nagymotorokon van fokozatkijelző az általában a tiltást is leveszi és azok vannak 20k körül.
Megosztott figyelem... A tanárok mindig ezzel jönnek...
akkor nemhiszem egy ilyen kis szaré amibe kijelző van meg gondolom egyméter kábal amit ugye valahova bekötnek és annyi... 20000et biztos nemadok ki érte
15-20ezer
nem baj nekem azért lehet elkell majd és ha nemtúl drága meg beleistudja nekem valaki szerelni akkor venni is fogok
bele lehet.de elég gáz ha...na mind1
*30 körül
jóazha van mikor felültem a 125 ösre néha fura volt hogy 3000 a fordulat megyek ilyen 3 körül elkezdem viszapakolgatni de nembirtam csak egyet mert csak kettesben volt még szal én örülnék ha látnám hogy hanyadikban vagyok ja éshamár ittartunk akkor utólag nemlehet valahogy beszeleszerlni mert ugye ilyet lehet kapni nagyobb motorokon szokott lenni de szerintem 125ösbe is belelehetne valahogy fabrikálni
minekazzzz?6sebességre?ne viccelj már
köszi!
Nincs.
Hajrá Madi! Már csak 17,5 óra kb :)
van fokozatkijelző ezen a motoron?
hát el is várjuk hogy rakj föl grat .
nha csálidéj . én holnap megyek a motorért reggel fél7kor indulok érte ... aliiig várom pikcsörzöket majd rakom fel
Hallottál már CBRt sportdobbal? sztem gyönyörű (a hangja)
1 henger 4 ütem =fűnyíró hang mint az én cbr-men!
3-5nap alatt ideér...
Ehj ehj... Ez a fűzögetés Most én is azon vagyok. De én még nagyon ráérek
ugy értettem hogy ott áll az enyém, hogy most szerelik össze, és mire magyarországra szállítják, talán apát is rábeszélem hogy vegye meg :D

érteeed
biztos hogy nem lesz onnan r125ösöd ugyanis ezeket az MBK gyártja
nah ja csak a Te motorod már a szalonban áll, nekem meg a yamaha gyárba kb, de aztse hiszem hogy az enyém lesz :[

szval vmi jobb ötletet hogy rábeszéljem :D
logikus ,apáék is így vannak vele