Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Helyileg hol van a motor és külföldi papírjai rendben vannak?egy email címet dobj ahol beszélhetünk
mármint hogy 1 litert szoktak számlázni:)
asszem igen.
marha jól nézz ki az a fekete motor az adatlapodon:D
Sziasztok!Felvettek a BME gépészmérnöki karára:)Ezt jelöltem meg első helyen szal
szeva Waro :)

nyomom a gázpedált éjjel/nappal azért nem nagyon hallani
annyi hogy ma hazajöttem de már hajnali 1kor Goo vissza aztán majd vasárnap jövök haza. Láttom neked meg lett új paripád gratula hozzá majd egyik hétvégén gurulhatunk
Egy lityi azt hiszem.
Sziasztok!
Kinek mennyi olajat raknak bele olajcserénél? 1L vagy több?
cső tuning,mi a pálya feléd? Rég hallottam rólad
ma voltam iváncsán itt laksz egy köpésre
Röhögni fogsz. K66-ronda, de finom.
Nincs berendszámozva itthon. Utcai idomokkal,lámpával 350e az ára.
milyen mintázatút vettél végülis? Mert nekem k63-k64 van, és azzal sem volt gond pályán, meg lehetett vele találni a lábtartót.
pacsi
Naa kérem. Ma leteszteltem az új pacskerokat pályán is (Heidenau). Nagyoooon jó. Semmi csúszás, semmi ingás, semmi rázás. Nagyon szépen döntögethető, nem bizonytalan, nagyon jól dönthető (térdelni simán lehet vele). Egyszer nem csúszott meg. Nagyon elégedett vagyok velük. Heidenaut tudom ajánlani mostmár nyugodtan mindenkinek. Nem csak ezt a mintát. Gyári Michelinnél milliószor jobb.
Eladó egy 2008. októberi Yamaha YZF-R125-ös,garanciás,szervízkönyv,törzskönyv van.Frissen szervízelt,garázsban tartott,7200 km-el. Ár:780.000 Ft Érd: 30-637-4692
Vannak papirja a motornak?és lámpák meg utcao állapotba mennyi az ára?
Nekem is lassan aktuális lesz
Ha valakit érdekel.. Van egy eladó r125, pályaidommal, vagy akár utcai idomokkal is.Irányár így ahogy a képen van 330e További infóért telón.. 306848528
Szerencsére akkor semmi komoly!
A gumi téma nálam is lassan aktuális lesz. Na meg az olajcsere, fékbetétek stb.stb.
...
semmi baja, karc az első sárvédőn. M3-asról jöttem le, lámpától el, de valamiért elnéztem jobbra, egy pillanatra, mire visszanéztem megállt a sor,közeledett a kocsi, fékeztem, próbáltam kitérni de nem volt időm. 60-ról sikerült lefékeznem kb 40-45 körüli sebességre, aztán bele az autóba, stoppie, tankra felcsúsztam, aztán le oldalra. kicsit fájt, de aztán felálltam, betétlap, aztán kalap. az első gumim is már tükörradiál volt, pont aznap voltam szerelőnél gumiért, másnap rakattam fel.

gumi: ez is heidi k66. megszűnt a kormányszitálásom, teljesen jó, egyenesen fut, nem húz semerre. és jól tapad ez is.
Te tűntél el

Lett vmi bajotok? Motor? Hogy sikerült ismerkedni a thaliával?
Nekem sem fenékig tejfel , de majd mesélek.

Augban tutti benézünk BOLTba!
bazeg, biztos láttah ogy mennek az igazi férfiak, azt megpróbálta leutánozni.. mindig ebből van a baj
Ez kész xD Majdnem elborultam (Y) Motorodat zuztad be?