nyomom a gázpedált éjjel/nappal azért nem nagyon hallani
annyi hogy ma hazajöttem de már hajnali 1kor Goo vissza aztán majd vasárnap jövök haza. Láttom neked meg lett új paripád gratula hozzá majd egyik hétvégén gurulhatunk
Naa kérem. Ma leteszteltem az új pacskerokat pályán is (Heidenau). Nagyoooon jó. Semmi csúszás, semmi ingás, semmi rázás. Nagyon szépen döntögethető, nem bizonytalan, nagyon jól dönthető (térdelni simán lehet vele). Egyszer nem csúszott meg. Nagyon elégedett vagyok velük. Heidenaut tudom ajánlani mostmár nyugodtan mindenkinek. Nem csak ezt a mintát. Gyári Michelinnél milliószor jobb.
Ha valakit érdekel.. Van egy eladó r125, pályaidommal, vagy akár utcai idomokkal is.Irányár így ahogy a képen van 330e További infóért telón.. 306848528
semmi baja, karc az első sárvédőn. M3-asról jöttem le, lámpától el, de valamiért elnéztem jobbra, egy pillanatra, mire visszanéztem megállt a sor,közeledett a kocsi, fékeztem, próbáltam kitérni de nem volt időm. 60-ról sikerült lefékeznem kb 40-45 körüli sebességre, aztán bele az autóba, stoppie, tankra felcsúsztam, aztán le oldalra. kicsit fájt, de aztán felálltam, betétlap, aztán kalap. az első gumim is már tükörradiál volt, pont aznap voltam szerelőnél gumiért, másnap rakattam fel.
gumi: ez is heidi k66. megszűnt a kormányszitálásom, teljesen jó, egyenesen fut, nem húz semerre. és jól tapad ez is.
Helyileg hol van a motor és külföldi papírjai rendben vannak?egy email címet dobj ahol beszélhetünk