Erről a katalizátoros visszahívásról mit tudtok? Nekem a leírt sorozatszámban benne van a gép, viszont felhívtam a Yamaha Harmatit, ahol egyáltalán nem tudnak ilyen visszahívásról..
Szisztok!:) ha valkinek kell cross ruházat akkor szoljatok mert nekem van : gatya , mez, sisak,páncél ! vagyetek fel msn-re:cpali1@freemail.hu és akkor küldök át képeket!előre is köszi!:)
Na megvolt az első rutin!Fantasztikus volt!Az oktató nem engedett a 250essel menniXD szokd az 500ast...de nem volt gáz.Marha kezelhető dög,tetszik,bejön:)A visszafordító nem volt gáz,bár első alkalommal azé ott volt a láb ha kéne tudjam használni:D tetszett:)Utána de szar volt visszaülni az R-re:S
Én kérek időpontot worldbe ( remélhetőleg aug.13.-ára )
Tutti ,hogy cserélni kell a láncot, mert zörög :/ Am. 20.500Km van benne kb. Szóval jól elhúztál:D
Majd lehet rád csörgök és akkor benézünk hozzád :) ( egész nap BOLTba leszel? )
Nekem is már csereérett. 25 ezer van most a vasban. Plusz elsőhátsó fékbetét. És még szervízbe is kéne menni. Húzós hónap.Niki, szombaton A Boltban vagyok, ha arra jársz, látogass :)
Hali!
Helyileg hol van a motor és külföldi papírjai rendben vannak?egy email címet dobj ahol beszélhetünk
Ez a felhasznlónevem a másik bátyámé pls erre válaszolj
Esetleg Tzr 50es érdekel cserébe?2005ös kék
Megvan az A jogsi:)A kis R eladó:) (egyik szemem sír másik nevet,de evvan,ülnék nagyobbra)