Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertek sokan Kisújszállásra!

Meg jó lenne egy R125 talit rendezni.

FACEBOOK-on megtalálható a YAMAHA YZF R125 Csoport bárki csatlakozhat aki magáénak tud egy ilyen szuper gépet
Megvan az új. Heidenau K66. Én jobbnak érzem, mint a Michelint.
Gumival hogy állsz Gergő?
juuuj de csúnya

gondoltam megkérdezem.
Szuper kérdéseid vannak. Nem tudok róla. Niki nem válaszol egy hete semmire. Annyit sikerült elintézni hogy jönnek Kisújszállásra.
Tényleg Kisújszállási motorostalálkozóra valaki?
Jóféle jóféle. Lesz valami program mostanság? Motorozás vagy ilyesmi?
Megfürdettem, hát nem édes?
Mi van itt kéremszépen nem nézek be egy napig aztán annyian lettünk mint a cig@nyok Mondjuk ez sose baj, mármint hogy sokan vagyunk
Ma kora délután piros R125 a szegedi Tömörkény giminél? Az NSR-el voltam.
Szia!Szerintem velem találkoztál:)
Debrecen. Látom szoktatok szervezni túrákat, szívesen megyek majd én is, igaz nincs közel pest.. Bár van pár ismerősöm akik motoroznak, például egy 250-es Bandit, 1 125ös cbr, meg nagybátyámék nagyobb gépekkel(850es mana, 650es pegaso factory), de mennék 'kategóriánbelül' is.
És merre is laksz? Lusta vagyok visszaolvasni.
Naa, azért ne túlozzunk. Normális láncspray, ami nem folyik szét mindenhová, és időnként áttörölni benzines/lánctisztítós ronggyal. Bár tény, hogy azért meglátszik rajta a kosz. Dehát, ilyen ez a popszakma.
valószínűleg a feketét könnyebb is tisztán tartani mint az ezüstöt.. Egyébként én ebbe a 2008-as fekete színbe szeretném,fekete felnivel, biztos nem fújatnám át én se ezüstre, csak megjegyeztem,hogy szerintem jól néz ki úgy is.
Fekete felnivel jobban adja...
fiúk/lányok ezt nézzétek!
Unokatesóm megcsinálta photoshoppal, balra lent ezüst, jobbra fehér felnivel a kis R-t, sztem az ezüst nagyon odab*sz !
Am ha minden jól megy, jövő hónap közepétől már én is büszke tulaja leszek egy ilyen gyönyörűségnek
óó felénk nagyon sok a birka.Vigyázni kell velük mert az úton is előfordulnak,bicajon és autóban is.

Most olvasom...na már mind1:(
Ma Lepence. Aki akar jöjjön. Z3 hagyd az érettségit a csába, gyere.
Áh, hazaértem szárazon. De már megszoktam az ázást. Délután itt is esett, de azt átaludtam.
na nem áztál meg a délután? nálunk most olyan felhőszakadás volt hogy csak néztem
Voltam ma felétek. Pomáz felé kétszer, bent Pomázon háromszor néztek levegőnek. Innen is csókoltatom őket... Lepence még necces, vízátfolyások, néhol sáros az út, de így is jót motoroztam. Legközelebb szólok.
Mikor robogósokat kísértem (50-60) akkor 1,5lityó körül volt.Mikor a szar vizes-fos lukoilos benyát tankoltam (zárva volt a szentendrei omw,porzott a tank) és elmentem kakucsolni akkor lett 3,3.Amúgy euroring oda fullgázon,ott ahogy kifért,majd haza fullgázon, 2,8.