Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125 köbcenti, négyütem. nem az erejéről híres, viszont 90-nel a világból kivisz :) tartós mint az állat, és alig eszik. ha ügyes vagy szerpentinen simán meg lehet fogni vele a nagyobb gépeket, mert eléggé könnyű, és jól manőverezhető ;)
Marad az Yzf csak akkor nem most veszek :))) .. amugy megéri? jo a teljesítményük?
annyiért ? nem nehéz, lehetetlen :) akkor marad a CBR ha mindenképp négyütemű kell
annyiért még romot se kapsz r125ből
Nehéz annyiért jót kapni?
hoppácska :P sok sikert!
600 RR
Pfhuuu... gyönyörü.. de kicsit drága nekem.. 2OOO euróig kéne:)
Aloha Testvérek!

Nagyon rég nem jártam már errefelééé

Moco69! Az én motorom is eladó! 850.000Ft az irányár, 12.000km, karcmentes állapot, garázsban tartott, nem gyilkolt, tökéletes kezdőmotornak képeket, videót az adatlapomon találsz!
Öööö...nem komolyan gondoltam, hogy eladó. De ha tudsz várni sacc egy évet, akkor megveheted. Bocs.
Ge.R1 mennyibe fáj a motrod?
Szervusztok! Most sikerult a jogsim és szeretnék egy R125-öst.. Valakinek jó árban eladó van-e? esetleg véleményt adtok-e rá?
Mi lesz a következő?:P
nem biztos, hogy meg lesz még a kis cbr hétvégéig a másik meg még nem lesz úgyhogy nekem ez off
Most vasárnap Mezőfalván motorostalálkozó! A KuplungzKlán ottlesz! Valaki még esetleg? Bence,Marcs,Nikiék?
Valami közös motorozást nem hozunk össze? Van akit érdekelne? Mert akkor megbeszélhetnénk h mikor merre hányan...
grat:) akin ek meg vissza van még annak hajráááá
Mennyi van a vasba?
Jamakkáéknál rakattad fel a rendszert?
köszi szépen hogy válaszoltatok de szerintem az a baj hogy a szelep lapkát ki kell cserélni mert egy picit ciporog és ha ugyan igy dadogni fog 3-4 ezer között akkor elviszem valahova injektorállitásra!
Tudom, azért írtam mellé a gpr-t (nagyjából 15e ft volt a cbr-hez)
amivel átlehet írni az ijnektor képet.
jaja majd megbesz bár nekem már van elképzelésem hol lehetne megejteni
power commander ehhez a kis vackorhoz drágább mint a bodis rendszer:S
Szia!
Nincs r125-öm , de pár kis cbr- megfordult a kezem alatt és most is van 2db.
Szóval igen hozzá kell állítani, remélem nem 1 cső a rendszered, mert akkor nemigen fogsz elérni javulást.
Szóval az injektort hozzá lehet állítani, drágább módszerekkel is (pl. power commander) vagy olcsóbb modszerekkel is (pl. gpr- ilyen van cbr-hez is ismerősnek), illetve nemtudom jamakkáéknál hogyműködik ezt majd leírják neked hogy a szervízbe megcsinálják-e neked. Nem okoskodom itt sok szerencsét hozzá.
Sziasztok!Lenne egy nagyon nagy kérésem!Valaki irja már meg nekem hogy az YZF-R125-ön valakinek van-e neki fent rendszer rajta és hogy az injektort hozzá kellet-e állítani?Mert az enyém az nincs szerintem hozzá állítva és 3-4 ezres fordulatnál gondolkozik de az alatt és felett meg jó!Ebbe szeretnék segítséget kérni!Előre is megköszönöm aki ír nekem ebbe infót!
jólvan arc fasza vagy,ennek örömére valahol majd megiszunk valamit na léptem vissza melózni,majd hnap leszek msnen,csákány