Azt a motort nem tudod lepapíroztatni.Nem elég egy másik váz, a motornak is van száma és ez még nem az összes akadály.Nem olyan egyszerű.Vagy 50-esnek használod, amit erősen nem ajánlok vagy felejtsd el ezt a motort.Amúgy pályamotornak jó lenne mert olcsó...
Erre mit mondtok érdemes megvenni?beleszerelmesedtem ebbe a gépbe de nincs több pénzem egy ilyen csodára
A hátulja volt törve most egybe van 3 idom hiányzik róla (persze nem izgat ha nincs rajt vagy teszek rá valamilyet vagy ha tudtok valami más tipust ami rámegy irjatok :D)
nincs papirja szerintetek tovább tudom adni 1 vagy két év mulva? http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ez tuti hogy nem csak áttétel csere, a 136ot is alig akarja kipörögni, nemhogy még nagyobb áttétellel a 147et... Ha lecseréled még lassabban fog gyorsulni ...
Érdeklődni szeretnék hogy ez megvalósítható-e egyébként, gyári hengerrel + 16/48-as áttételezéssel amit nem régiben láthattunk a videón ? de tt a link még1x
mert én most fogom majd 19.-én szervízbe vinni, csak hogy megéri-e megrendelni 5-6 ezerrel drágábban a fogaskerekeket... válaszotokat előre is köszi
Tiszteletem az uraknak
Azt szeretném kérdezni hogy egy 2008 as yzf-r125 két oldalidom mennyibe kerülne?az alsó része megvan csak az a középső hiányzik
(esetleg bontottan a szin mindegy)fekete
Ááá..sajnos nem lesz idén motor. De rajta vagyok az ügyön, hogy minél hamarabb legyen.Veled mi van?Megvan még a sárdagasztó géped?
mi van veled swarzenegger ? 636al mi a helyzet ? szeptemberben már azzal jösz suliba ?
Sürgősen eladó egy 2008 októberi YZF-R125-ös,7000km-el,frissen szervízelve,garanciális még.Ha valakit érdekelne,vagy tudtok olyat akit érdekelne,megköszönném,ha tovább adnátok!Köszi
A hátulja volt törve most egybe van 3 idom hiányzik róla (persze nem izgat ha nincs rajt vagy teszek rá valamilyet vagy ha tudtok valami más tipust ami rámegy irjatok :D)
nincs papirja szerintetek tovább tudom adni 1 vagy két év mulva?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Érdeklődni szeretnék hogy ez megvalósítható-e egyébként, gyári hengerrel + 16/48-as áttételezéssel amit nem régiben láthattunk a videón ? de tt a link még1x
mert én most fogom majd 19.-én szervízbe vinni, csak hogy megéri-e megrendelni 5-6 ezerrel drágábban a fogaskerekeket... válaszotokat előre is köszi
Madi008R125 147km/h top speed
2008-as fekete-szürke,7000km-el,frissen szervízelve.Érdekelne?
( )
Azt szeretném kérdezni hogy egy 2008 as yzf-r125 két oldalidom mennyibe kerülne?az alsó része megvan csak az a középső hiányzik
(esetleg bontottan a szin mindegy)fekete