Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg van még nem nagyon kapkodnak érte !
Szevasz Baka!
Ááá..sajnos nem lesz idén motor. De rajta vagyok az ügyön, hogy minél hamarabb legyen.Veled mi van?Megvan még a sárdagasztó géped?
szóval vegye meg a tiédet...... erre akartál kilyukadni !
mi van veled swarzenegger ? 636al mi a helyzet ? szeptemberben már azzal jösz suliba ?
Hát akkor leteszek róla nagy sajnálattal köszi az infokat
Azt a motort nem tudod lepapíroztatni.Nem elég egy másik váz, a motornak is van száma és ez még nem az összes akadály.Nem olyan egyszerű.Vagy 50-esnek használod, amit erősen nem ajánlok vagy felejtsd el ezt a motort.Amúgy pályamotornak jó lenne mert olcsó...
Az a baj hogy nincs mellé jo állapotu r125 mellé, esetleg valami papirt hogy lehetne hozzá szerezni?vagy vázat papirral?
Sziasztok!
Sürgősen eladó egy 2008 októberi YZF-R125-ös,7000km-el,frissen szervízelve,garanciális még.Ha valakit érdekelne,vagy tudtok olyat akit érdekelne,megköszönném,ha tovább adnátok!Köszi
vagy rá a nagylánckerék, aztán egykerék :D
Persze, alkatrésznek jó, de közlekedni felejtős.
Sztem TipTopp állapotban van Am ha aztnézed ennyiért megéri, ha van mellé egy jó állapotú r125öd is
felejtsd el... 50es papírral nem fog menni. rendőr egyből kiszúrja, hangjából is, hogy nem 50-es....
és még egy kérdés nem tudtok véletlen ilyen motort kissé törötten vagy sérülten vagy hiányosan?a szomszéd országok is szoba jöhetnek :D
Erre mit mondtok érdemes megvenni?beleszerelmesedtem ebbe a gépbe de nincs több pénzem egy ilyen csodára
A hátulja volt törve most egybe van 3 idom hiányzik róla (persze nem izgat ha nincs rajt vagy teszek rá valamilyet vagy ha tudtok valami más tipust ami rámegy irjatok :D)
nincs papirja szerintetek tovább tudom adni 1 vagy két év mulva?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Leejtő, hátszél... :D Így már lehetséges :D
Ez tuti hogy nem csak áttétel csere, a 136ot is alig akarja kipörögni, nemhogy még nagyobb áttétellel a 147et... Ha lecseréled még lassabban fog gyorsulni ...
ha meg 17-est veszel előre, 160-at fog menni, annyit amit egy 30 lovas motor tud!
halika!

Érdeklődni szeretnék hogy ez megvalósítható-e egyébként, gyári hengerrel + 16/48-as áttételezéssel amit nem régiben láthattunk a videón ? de tt a link még1x

mert én most fogom majd 19.-én szervízbe vinni, csak hogy megéri-e megrendelni 5-6 ezerrel drágábban a fogaskerekeket... válaszotokat előre is köszi

Madi008R125 147km/h top speed
láttam h valakinek van egy 2010es feketéje, amin bodis rendszer van. nem tudna esetleg egy videot dobni róla?
Szia!
2008-as fekete-szürke,7000km-el,frissen szervízelve.Érdekelne?
Érdekelne valakit egy 2008-as fekete-szürke,7000km-el? 750e Ft. Frissen szervízelt.
vettünk az adást,ismétlem vettük.

( )
csak egy oldalidom 60e ismétlem egy
yamaha szalon?
Tiszteletem az uraknak
Azt szeretném kérdezni hogy egy 2008 as yzf-r125 két oldalidom mennyibe kerülne?az alsó része megvan csak az a középső hiányzik
(esetleg bontottan a szin mindegy)fekete
ez a hetem fullra be van táblázva,de mondjuk jövőhéten...mikor?