Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naja.A TZR 50 TESZTJÉBEN! Olvasd el az r125ösét:)
valaki ma egy Dobogókő-Esztergom-Visegrád körre?
kicsit megkésve de megvan:
http://youtu.be/_xKM1SAznPM
Gergőén semmi nem jó... Az az F betű is görbe
Na jó nem ám, de amúgy az enyém se evett még többet 3nál még sportdobbal se...
A fogyasztás maximum 3L/100 az én esetemben is. Átlag fogyasztás nálam kb. 2,5L/100km. Végsebesség 134km/h.

Am. Gergő a szintjelző nekem is feltűnt, hogy csalóka.
a második mondatot úgy kezdtem, hogy nekem. hogy kinek mennyi, az már nem az éndolgom.
De örülnék, ha az NSR csúcsfogyasztása 3,5 lenne.
A 3,5-et Z3 kollega tesztjáben olvastam, ha jól emlékszem.
Nézegessél 750-es gixert nekem van pont 1 eladóm
látom az állatság meg maradt nálatok :D
3,5 sose sikerült még. Nekem az alja 2,2 volt és a legteteje 2,8-2,9. Legalacsonyabb akkor volt, mikor szinte mindenhol szabályosan mentem, és sokszor motorfékeztem. A legtöbb akkor szokott, amikor szerpentinen motorozok, vagy városban sokat gyorsítok. Az üzemanyagjelző egységek amúgy csalókák, a legfelső általában 100nál fogy el, a második egység 110-120 km között, a harmadik már 80-90 nél, a többi pedig arányosabban. A tartalék 40-60 km-re elegendő, onnantól pedig tologatás.
Max. 135 km/h, fogyasztás 2,5-3,5 l. Legalábbis az R125 tulajok ilyenekről számoltak be.
hello azt szeretném kérdezni hogy enek a mocinak mi a vég sebbesége? fogyasztás? kéci valaki irjon mert ilyent nézegetek most!előre is kősz
sztem elég gáz aki motorral akar csajozni :D
Jóestét! Aki ma motorozott rajtam kívül, annak hatalmas respect. Két és fél óra ázás után örülök, hogy élek, szó szerint ömlött az eső mindenhol. Sikerült "esnem" is egyet, de szerencsére fűre, bár így is megtaláltam valami kavicsot, ami kicsit meghúzta az idomot...baszódjon meg az időjárás.
Szevasztok
Mikor rendeztek valami jó kis túrát ?
Ennek én is örülnék. :) Írásbeli megvolt, kellene 1 pici lazulás. :)
felénk rengeteg a gurulás gyere
mikor lesz végre valami közös gurulás?
De velem találkoztál! Emlékszem teis mondtad h csusztál vele....de ez benne van,am utána még kerestünk titeket..kiváncsi lettem volna h mitprodukáltok...(ezt ne h bántásnak érsd)..csak mert még nem találkoztam ott oanal mint az enyém...

am az e-mail cimem: fekete0125@freemail.hu...msncimem is egyben!
Nem veled találkoztam tavaly a mátrában? Azt hiszem augusztus végén. Kék R125 szürke felni, meg egy Poggiali Replika RS 125. Csak mert egy ugyanilyen R125-ös sráccal beszéltem, és neki is meg volt csúsztatva az oldala. Azt hiszem fekete Shox kabát. Lehet, hogy veled dumáltam?
nekem meg 2éve (nyertem?)üdv am:)Ha kell bodis rendszer szerintem várj szezon végéig,Talmáék akkor szokták selejtezni a cuccokat.De ha nem tudsz várni akkor is tudok adni telszámot,ha dobsz egy mailcímet.
Sziasztok! Én új vok erre!
Nekem már 1éve megvan a picike Yamaha...láttam itt 1pár képen BODIS rendszert...erröl szeretnék érdeklödni....
Ha vki tud nekem segiteni, mennyibe van most 1ien...?
Vagy esetleg vki meg akar szabadulni az öö rendszerétöl....azis érdekel....elöre köszönöm! Itt 1kép a mociról...Mátraházán megpihentünk...
Aztmondtam Gergőnek, hogyha kiteszik ide a tesztem meghirdetem a TZR-t... de ááhhh:D ez nehezebb lesz mint hittem
még várok, majd ha kezdem a jogsit